- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.201
evet canım ben de bilmiyorum liste yapmayı olsa iyi oluyor takip etmekkötü olmuş liste yapmayı bilsem yeni konu açarım
Bende de morluk çok var belki de dediğin gibi vurandan da çok farkediyordur. Pozitif haberini duymak dileğimle...Merhaba canım bende acıbadem hastanesinin acilinde yaptırıyorum iğnelerimi hemşire çok yağlı bir ilaç olduğundan sğrı morarma olur dedi ama dun farklı bir hemşire vurdu iğneyi ne ağrı ne acım var vurmadan vurmaya fark var heralde canım teşekkür ederim canım bilgin için
Sbirsizlikla haberini bekliyorumm....Öğlen yaptırıcam Cnm haber veririm
Progestan ignesi canim 50mg gunde.Canim se ne ignesi kullaniosun ki benim hic ignem yokmm
evet canım ben de bilmiyorum liste yapmayı olsa iyi oluyor takip etmek
Bende de morluk çok var belki de dediğin gibi vurandan da çok farkediyordur. Pozitif haberini duymak dileğimle...
Progestan ignesi canim 50mg gunde.
Üzüldüm gerçekten rabbim yardımcın olsunKızlar sonucum negatiff..size bol şans çok yoruldum çokkk..dondurulmuşlarım var bana da dua edin nolur
Bende öyle kullanıyorum hıborda kullanıyorumBendevprogestan kullanıyorum hemde bir şırıngaya 2 ampul
Bende öyle kullanıyorum hıborda kullanıyorum
maşallah canım sanki başlarda vardın ama sonra kayboldun yanlış mı hatırlıyorum. Hayırla kucağına al inşallah
Karından vuruyorum onu hazır iğnelerHıbor ne canım?
He anladım canım ben 1tane iğne vuruluyorum diğer ilaçlarım hap.transferden önce bende iki iğne oluyordumKarından vuruyorum onu hazır iğneler
Bende 2 igne fitil 3 hap kullaniyorumHe anladım canım ben 1tane iğne vuruluyorum diğer ilaçlarım hap.transferden önce bende iki iğne oluyordum
İlk mesajı cevaba baş ayrıntıları düzenle yazıyor ordan yapılıyor galibaListe veya tablo yapabilecek arkadaşlar varmı aranızda kim nerede tüp bebek yaptırıyor,sebep,,yaş,kaçıncı denemesi ,transfermi bekliyor,test günümü bekliyor bunun tablosunu yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?