2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende de morluk çok var belki de dediğin gibi vurandan da çok farkediyordur. Pozitif haberini duymak dileğimle...

Kızlar bi şey sorcam.histeroskopi ameliyatı alcam ama bazı arkadaşlar birden fazla olmuş sanırım.neden ki? Tek seferde ne problem varsa ortadan kaldırmiyolat mi?

Bende de morluk çok var belki de dediğin gibi vurandan da çok farkediyordur. Pozitif haberini duymak dileğimle...

Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Bu arada test sonuçları negatif çıkan arkadaşlar lütfen pes etmeyin Allah herkesi sınarmış bu seferbolmasa bile sonrakinde olur pes etmek yok öyle bir şey kabul etmiyorum tıp çok ilerledi çünkü herkes burda güzel haberler alacak kalpten inanıyorum...

maşallah canım sanki başlarda vardın ama sonra kayboldun yanlış mı hatırlıyorum. Hayırla kucağına al inşallah

Evet canım başlarda vardım :) kendimi deliler gibi araştırmaya vurmuştum :) 8-10 günün benim için çok zor geçeceğini bildiğimiz için transferden hemen önce gidip puzzle aldık :) . Ona bi başladım zaten zaman su gibi akıp geçti. işten gelir gelmez yemeğimizi yapıyorduk. Sonra ben puzzle' a , eşimde oyununun başına geçiyordu :) çok şükür stresli günleri atlattık o sayede. Herkese tavsiye ediyorum. Hobiniz neyse o günlerde ona yoğunlaşın :) normalde yatıp uzanmam gerekiyordu ama ben kendimi rahat hissediyordum. O yüzden yatmadım hiç, 12 'ye kadar puzzle yapıp sonrasında yatıyordum :)

Liste veya tablo yapabilecek arkadaşlar varmı aranızda kim nerede tüp bebek yaptırıyor,sebep,,yaş,kaçıncı denemesi ,transfermi bekliyor,test günümü bekliyor bunun tablosunu yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…