- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.221
Evet dış gebelik geçirince iç kanama oldu laparoskopi yapıldı . Diğer tüpüm hem kapalı çıktı hemde hafif hidrosalpenks vardı. Dr ların açılır dediğine bakmayın. Ben inanmıyorum milyonda 1 şans. Tüp bir kez işlevini yitirdi mi bir daha eski Görevini yapamıyor. Benim dr um bir daha Bıçak altına yatma ben yapmam ameliyatını çünkü bu imkansız dedi. Hatta hidrosalpenks var diye alalım dedim hayır dedi tutmaz diye birşey yok çünkü yoğun değil dedi. Once tüp bebek deneyelim tutmazsa belki diğerini de almayı değil bağlamayı düşünürüz dedi kendisi Prof cerrahpaşa da , ben international Yeşilköy'e. Gidiyorum çok güveniyorum dr Uma .
Ben şu laptopuma bir format attırayım afili bir tablo yapıcam ama telden olmuyor kiİlk mesajı cevaba baş ayrıntıları düzenle yazıyor ordan yapılıyor galiba
Himm ben onu sabah ogle aksam 2 ser tane fitil olarak kullaniyorummmProgestan ignesi canim 50mg gunde.
Canimm cogu kisinin ki 1.sayfada yaziyor zatennn.Liste veya tablo yapabilecek arkadaşlar varmı aranızda kim nerede tüp bebek yaptırıyor,sebep,,yaş,kaçıncı denemesi ,transfermi bekliyor,test günümü bekliyor bunun tablosunu yapalım
kuzum iki kez negatifi almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum maddi manevi elbet yoruluyoruz ama bu da bizim sınavımız vazgeçmek yok bak sen de demişin dondurulmuşların varmış inşallah yüzün gülecek hepimizin yüzü gülecek inşallah şimdilik biraz düşünmemeye çalış dağıt kafanı sonra tam gaz devam unutma hakkında hayırlısı böyleymişKızlar sonucum negatiff..size bol şans çok yoruldum çokkk..dondurulmuşlarım var bana da dua edin nolur
aslında histeroskopi bir ameliyat değil canım özellikle de ofis histeroskopi dah çok teşhis amacıyla yapılıyor tahminim o iki yaptıranlar ofis histeroskopidir ve aradan zaman geçmişse doktoru yeniden istemiştirKızlar bi şey sorcam.histeroskopi ameliyatı alcam ama bazı arkadaşlar birden fazla olmuş sanırım.neden ki? Tek seferde ne problem varsa ortadan kaldırmiyolat mi?
hibor kan sulandırıcı iğne pıhtılaşmaya karşı önlem olarak kullanılıyor onun yerine cleaxane kullananlar da varHıbor ne canım?
Amin. Benim de laparoskopi ameliyatı sonrası inanılmaz zor geçti dr um inanamadı ama ben dış gebelik yaşamıştım çok zordu 1 ayda ancak toparlanabildim. Dr un çok doğru söylemiş bir daha eski haline dönmemeleri konusunda. Sen de hidrosalpenks var mıydı? Varsa yoğun muydu ?Ben Antalya'da laparoskopi olmadan önce 3 doktorla görüştüm. Hepsini de araştırdım, alanında uzman olduğu söylenen, bir sürü kişi tarafından tavsiye edilen doktorlardı. Üçününde ortak olduğu tek konu vardı, hasar görmüş özelliğini yitirmiş tüp bir daha eski haline gelmez demeleriydi. Tedavi olarak 2si tüpün kapatılmasını önerirken, 1 tanesi tüpün tamamen alınmasını söyledi. Bende tüpümü kapattırmayı tercih ettim. Sonuçta içinden 1 organın eksilmesi daha iyi olamazdı. Birde 2 doktorda daha emin ve güvenilir geldi. İyi ki de öyle yapmışım laparoskopiyi biraz ağır atlattım. İyileşme sürecim herkese göre zaman aldı. Cildim tepki verdi, ameliyat yerlerinde şişlikler oluştu. Doktorum bile inanamadı. Çok hassas bi cildin varmış dedi. Verdiği antibiyotiği midemde gastrit olduğu için içemedim, ağır geldi. Gibi bir sürü sıkıntı yaşadım ama hepsine deydi... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....
Canımm değerim 8. Gün 58 den bugün 10. GünSbirsizlikla haberini bekliyorumm....
134 e yükselmiş çok şükür bin şükür Rabb'imeCanımm değerim 8. Gün 58 den bugün 10. Gün
Cnm allah yuzunu guldursun ins kac embriyoyduKızlar sonucum negatiff..size bol şans çok yoruldum çokkk..dondurulmuşlarım var bana da dua edin nolur
Kacinci gün embriyosu kac taneydi hayirli olsun cnm134 e yükselmiş çok şükür bin şükür Rabb'ime
Canimmm cokkk sewindimm rabbim saglicakla kucagina versinn hamilelerin duasi kabul olurmus cok dua et bizim icin de sali gunude benim test gunummmmm...134 e yükselmiş çok şükür bin şükür Rabb'ime
Çok teşekkür ederim. blast 2 embriyo konuldu ama değerime göre tek tutmuş görünüyor. Sağlıkla hayırla gelsinler inşallah tekiz ikiz farketmiyor . Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün aminKacinci gün embriyosu kac taneydi hayirli olsun cnm
Hayirli olsun cnm bana da dün iki tane embriyo transfer edildi blast 5. Gun oluyor sanirim....darisi bekleyenlere ins.Çok teşekkür ederim. blast 2 embriyo konuldu ama değerime göre tek tutmuş görünüyor. Sağlıkla hayırla gelsinler inşallah tekiz ikiz farketmiyor . Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün amin
Amin inşallah . Etmez miyim . Bu topiği başından beri takip ediyorum uzaktan. Her gün her duamda hepiniz varsınız. Hep diledim Rabbim isteyen herkese içinde bize de nasip eyle. Sonumuz nasıl olacak bilmiyorum, negatif alan herkes için sabır diliyorum ve asla vazgeçmemenizi diliyorum. Hepimiz Allah'ın izniyle evlatlarımızı kucağımıza alacağız buna canı gönülden inanıyorumCanimmm cokkk sewindimm rabbim saglicakla kucagina versinn hamilelerin duasi kabul olurmus cok dua et bizim icin de sali gunude benim test gunummmmm...
Evet canım 5.gün oluyor. Senin de hayırlı olsun inşallah haftaya senden de güzel haberler alıcaz. Stres yapma yeter kiHayirli olsun cnm bana da dün iki tane embriyo transfer edildi blast 5. Gun oluyor sanirim....darisi bekleyenlere ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?