2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ben Antalya'da laparoskopi olmadan önce 3 doktorla görüştüm. Hepsini de araştırdım, alanında uzman olduğu söylenen, bir sürü kişi tarafından tavsiye edilen doktorlardı. Üçününde ortak olduğu tek konu vardı, hasar görmüş özelliğini yitirmiş tüp bir daha eski haline gelmez demeleriydi. Tedavi olarak 2si tüpün kapatılmasını önerirken, 1 tanesi tüpün tamamen alınmasını söyledi. Bende tüpümü kapattırmayı tercih ettim. Sonuçta içinden 1 organın eksilmesi daha iyi olamazdı. Birde 2 doktorda daha emin ve güvenilir geldi. İyi ki de öyle yapmışım laparoskopiyi biraz ağır atlattım. İyileşme sürecim herkese göre zaman aldı. Cildim tepki verdi, ameliyat yerlerinde şişlikler oluştu. Doktorum bile inanamadı. Çok hassas bi cildin varmış dedi. Verdiği antibiyotiği midemde gastrit olduğu için içemedim, ağır geldi. Gibi bir sürü sıkıntı yaşadım ama hepsine deydi... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....

Benim doktorum benden hsg filmi istemedi ...aksine daha önce laporoskopi veya hsg yaptırdınızmı diye sordu hayır dedim ilk tedavinin başında

Liste veya tablo yapabilecek arkadaşlar varmı aranızda kim nerede tüp bebek yaptırıyor,sebep,,yaş,kaçıncı denemesi ,transfermi bekliyor,test günümü bekliyor bunun tablosunu yapalım
Canimm cogu kisinin ki 1.sayfada yaziyor zatennn. kiwicik donunce hepsini ayarliyor zatenn oda bu ara tedavide vee ailesinin yaninda oldugu icin cok ilgilenemiyor sanirimmm

Kızlar sonucum negatiff..size bol şans çok yoruldum çokkk..dondurulmuşlarım var bana da dua edin nolur
kuzum iki kez negatifi almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum maddi manevi elbet yoruluyoruz ama bu da bizim sınavımız vazgeçmek yok bak sen de demişin dondurulmuşların varmış inşallah yüzün gülecek hepimizin yüzü gülecek inşallah şimdilik biraz düşünmemeye çalış dağıt kafanı sonra tam gaz devam unutma hakkında hayırlısı böyleymiş

Kızlar bi şey sorcam.histeroskopi ameliyatı alcam ama bazı arkadaşlar birden fazla olmuş sanırım.neden ki? Tek seferde ne problem varsa ortadan kaldırmiyolat mi?
aslında histeroskopi bir ameliyat değil canım özellikle de ofis histeroskopi dah çok teşhis amacıyla yapılıyor tahminim o iki yaptıranlar ofis histeroskopidir ve aradan zaman geçmişse doktoru yeniden istemiştir

Amin. Benim de laparoskopi ameliyatı sonrası inanılmaz zor geçti dr um inanamadı ama ben dış gebelik yaşamıştım çok zordu 1 ayda ancak toparlanabildim. Dr un çok doğru söylemiş bir daha eski haline dönmemeleri konusunda. Sen de hidrosalpenks var mıydı? Varsa yoğun muydu ?

Çok teşekkür ederim. blast 2 embriyo konuldu ama değerime göre tek tutmuş görünüyor. Sağlıkla hayırla gelsinler inşallah tekiz ikiz farketmiyor . Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün amin
Hayirli olsun cnm bana da dün iki tane embriyo transfer edildi blast 5. Gun oluyor sanirim....darisi bekleyenlere ins.

Canimmm cokkk sewindimm rabbim saglicakla kucagina versinn hamilelerin duasi kabul olurmus cok dua et bizim icin de sali gunude benim test gunummmmm...
Amin inşallah . Etmez miyim . Bu topiği başından beri takip ediyorum uzaktan. Her gün her duamda hepiniz varsınız. Hep diledim Rabbim isteyen herkese içinde bize de nasip eyle. Sonumuz nasıl olacak bilmiyorum, negatif alan herkes için sabır diliyorum ve asla vazgeçmemenizi diliyorum. Hepimiz Allah'ın izniyle evlatlarımızı kucağımıza alacağız buna canı gönülden inanıyorum

kaç aydır adet olmayayım diye bekliyordum, bu sefer de olayım da tedaviye başlayalım diye bekliyorum, adet olmuyorum ya :) stres her şeyi tersine çeviriyor kızlar. Aman uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…