2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Framebc canım çok tebrikler sağlıcakla buyusun de kucağına al inşallah...

Bir soru sorucam benimde 5.gün embriyosu blastico bugun 3.gunu transferimin adet olcak gibi karnım ağrıdı gece bu blastico ne anlama geliyor?

Vardı ve yoğundu. Hatta şişkinlik ultrasonda bile belli oluyordu.

geçen ay 26. günde olmuştum ama şu an 28. günümdeyim. 30. günde olduğumda oldu tabi :) adetimin 2. günü pazara gelirse napcam diye endişeleniyorum aslında

Amin Cnm inşallah. Haftaya Senden de güzel haberler bekliyoruz. Blastico olarak hiç duymamıştım blastokist embriyonun diğer söyleyişi olabilir mi

TE="yprktsr, post: 42251546, member: 670499"]geçen ay 26. günde olmuştum ama şu an 28. günümdeyim. 30. günde olduğumda oldu tabi :) adetimin 2. günü pazara gelirse napcam diye endişeleniyorum aslında[/QUOTE]
geçen ay 26. günde olmuştum ama şu an 28. günümdeyim. 30. günde olduğumda oldu tabi :) adetimin 2. günü pazara gelirse napcam diye endişeleniyorum aslında
Herkese merhabalar. Ben de 12 ağustosta başladım tedaviye.buyuk ihtimalle pazar günü opu :)
Bu arada adetimin 4.gunu başladım ben de geç kaldım diye endişe ettim ama doktorum uygun olduğunu söyledi başladık. Rabbim isteyen herkese versin minik kuzucukları :)

selam bayanlar.. bugun iki tane yavrumu aldim geldim. insallahh 12 gun sonrada bizimle olurlar. nasil gececek bu gunler bilmiyorum. allah herkesee kolaylil versin..
Amin arkadaşım bende bugün aldım yavrumu beraber gün sayacagiz 1 eylül test günüm hakkımız da hayirlisi olsun insallah 12 sonra mutlu haberler alalim böyle olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…