- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.241
Amin. Benim de laparoskopi ameliyatı sonrası inanılmaz zor geçti dr um inanamadı ama ben dış gebelik yaşamıştım çok zordu 1 ayda ancak toparlanabildim. Dr un çok doğru söylemiş bir daha eski haline dönmemeleri konusunda. Sen de hidrosalpenks var mıydı? Varsa yoğun muydu ?
aynen öyle canım kaç gün geçti?kaç aydır adet olmayayım diye bekliyordum, bu sefer de olayım da tedaviye başlayalım diye bekliyorum, adet olmuyorum ya :) stres her şeyi tersine çeviriyor kızlar. Aman uzak durun
Amin Cnm inşallah. Haftaya Senden de güzel haberler bekliyoruz. Blastico olarak hiç duymamıştım blastokist embriyonun diğer söyleyişi olabilir miFramebc canım çok tebrikler sağlıcakla buyusun de kucağına al inşallah...
Bir soru sorucam benimde 5.gün embriyosu blastico bugun 3.gunu transferimin adet olcak gibi karnım ağrıdı gece bu blastico ne anlama geliyor?
canım korkma 2. gün 3. gün farketmez inşallah hayırla başlarsın tedavinegeçen ay 26. günde olmuştum ama şu an 28. günümdeyim. 30. günde olduğumda oldu tabi :) adetimin 2. günü pazara gelirse napcam diye endişeleniyorum aslında
Herkese merhabalar. Ben de 12 ağustosta başladım tedaviye.buyuk ihtimalle pazar günü opu :)geçen ay 26. günde olmuştum ama şu an 28. günümdeyim. 30. günde olduğumda oldu tabi :) adetimin 2. günü pazara gelirse napcam diye endişeleniyorum aslında
5. Gün. Ankalife Gurur polat. Amin inşallah tutunurlar...Merhaba hayırlı olsun tedavin kaçıncı gün embriyosuydu? Doktorunuz kim? Inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine :)
Yooo aksine benim drum yatma dedi kan dolasimi icin yurumek falan onemliymiss sadece agir isler yapma cok.merdiven inip cikmaa ama ewin icinde gezin surekli yatma dediSize de 3 gün yatmanız söylendi mi
Sen jel kullanmıyormusun?Oooo fitildemi var sende bazı arkadaşlar jel kullanıyor her doktorun tedavisi farklı demek
Benim var şiddetli değil ama hissettiriyor.3.gün bugünTransfer sonrasi kasikta ağrı ve batma hisseden var mi
Sen jel kullanmıyormusun?
Test için sizede mi 12 gün dediler ? Benim dr 15 gün dedi ilk defa 15 duydumselam bayanlar.. bugun iki tane yavrumu aldim geldim. insallahh 12 gun sonrada bizimle olurlar. nasil gececek bu gunler bilmiyorum. allah herkesee kolaylil versin..
Amin arkadaşım bende bugün aldım yavrumu beraber gün sayacagiz 1 eylül test günüm hakkımız da hayirlisi olsun insallah 12 sonra mutlu haberler alalimselam bayanlar.. bugun iki tane yavrumu aldim geldim. insallahh 12 gun sonrada bizimle olurlar. nasil gececek bu gunler bilmiyorum. allah herkesee kolaylil versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?