- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.281
Benim geçmiş denemeleri mde aynı ağrılar vardı ama sonuç negatif di.Ignelerden sanırım. Fazla dinlemek lazım kendimiziBenim 3.gün embriyosu birde bacaklarında agrisi yaşayan var mı ben resmen uyuyamıyorum ağrıdan ka siklardqn bacaklara yayılan ağrım var kendimimi kastım işlem sırasında diye düşünüyorum
lale99 .!.:Kızlar benimde transferim dün oldu Cumlemizin ağlaması sevinç gözyaşların dan olsun bu kez insaAllah.7 kat semayi direksiz azametiyle ayakta tutan RABBIM bizlere iki cihanda da övünebilecegimiz evlatlar nasip etsin insAllah Amin Ecmain.
Aslında hiç birseyi belirtiye yormuyorum cok fazla ilac kullaniuoruz hemde bir suru islem geciriyoruz cok normal bunlar .Nasip se olacak değilse olmuycak rahatım allaha Şükür. Allahım hayırlısı neyse onu versin. Beni sıkan durum bacak ağrılarından uyuyamamam geceBenim geçmiş denemeleri mde aynı ağrılar vardı ama sonuç negatif di.Ignelerden sanırım. Fazla dinlemek lazım kendimizi
Aslında hiç birseyi belirtiye yormuyorum cok fazla ilac kullaniuoruz hemde bir suru islem geciriyoruz cok normal bunlar .Nasip se olacak değilse olmuycak rahatım allaha Şükür. Allahım hayırlısı neyse onu versin. Beni sıkan durum bacak ağrılarından uyuyamamam gecetedaviden mi ağrılar onu merak etmiştim
Aslında hiç birseyi belirtiye yormuyorum cok fazla ilac kullaniuoruz hemde bir suru islem geciriyoruz cok normal bunlar .Nasip se olacak değilse olmuycak rahatım allaha Şükür. Allahım hayırlısı neyse onu versin. Beni sıkan durum bacak ağrılarından uyuyamamam gecetedaviden mi ağrılar onu merak etmiştim
Ah be canim bende transferin ertesi gunu istanbuldan izmire dondumm dr bi sakinca gormedi yolculukta ama dedigin gbi insan korkuyor rabbimol dedikten sonra onune gecilmez diye dusunuyorumm...Çok kendinizi dinlemeyin kızlar her belirtiyi bişeye yormayın ben de sürekli uyku halindeyim ama ona değil gece yolculuğuna yoruyorum adanadan arabayla istanbul'a geldik baba evime gece 3de evdeydik ...odum koptu arabada sallandıkça bişey olcak diye
Bende de dolasim bozukluğu var ilaçların böyle bir etkisi varsa o etkiliyor olabilir teşekkür ederim bilgi için :))benim de çok bacak ağrılarım oluyor ama henüz tedaviye başlamadım ben, sadece ilaçlar içiyorum 2 aydır. Ama ilacın DHEA olanı kan dolaşımını etkileyebiliyormuş, bende de zaten dolaşımda sıkıntı vardı, o da bacaklara vuruyor diye düşünüyorum. Belki sende de öyle bir şey vardır.
Siz tedaviyi adana da mi yaptirdiniz. Evetse nerde..insallah iyi olur herseyÇok kendinizi dinlemeyin kızlar her belirtiyi bişeye yormayın ben de sürekli uyku halindeyim ama ona değil gece yolculuğuna yoruyorum adanadan arabayla istanbul'a geldik baba evime gece 3de evdeydik ...odum koptu arabada sallandıkça bişey olcak diye
İki tane embriyo transfer edildi ilk üç denememde ki embriyo lara göre kalitesi daha düşük sanırım donmus embriyolarimi tüketim belli mi olur kaliteli kalitesize de bakmıyor sanırım.amin canim benim. allahim dualarimizi kabul eder. insallah. kactane yavrucak verdiler sana
İki tane embriyo transfer edildi ilk üç denememde ki embriyo lara göre kalitesi daha düşük sanırım donmus embriyolarimi tüketim belli mi olur kaliteli kalitesize de bakmıyor sanırım.
Size kaç embriyo transfer edildi
Anlıyorum rahatsizlik verici bi ağrı bakalım bu denememde de olacakmış kasik bacak ağrısı gece kalkıp yürüyordum rahatlik hissi veriyordu.Rabbim yardım etsin bebislerimizle olalım da biz katlanır izAslında hiç birseyi belirtiye yormuyorum cok fazla ilac kullaniuoruz hemde bir suru islem geciriyoruz cok normal bunlar .Nasip se olacak değilse olmuycak rahatım allaha Şükür. Allahım hayırlısı neyse onu versin. Beni sıkan durum bacak ağrılarından uyuyamamam gecetedaviden mi ağrılar onu merak etmiştim
Çok erken yaptırmış sin arayip sorsan mi merkezi 3 gün embriyosumuyduKızlar transferim gecen cumaydi bugun kan tahlili yaptım sonuc 0.1cok kötüyüm erken mi daha yukselir mi acaba daha offff
İğne için yürüyorum biraz uzun sonra alışveriş yaptım acaba ağır mi diye pipiriklendim sonrada geldim dinlendik. Hatim e başlamıştım onu bitirmeye çalışıyorum bu arada iştahı çok açık dekort adlı ilaç sayesinde aklım fikrim yemektekizlarr transfer sonrasi nasil geciriyorsunuz canim sıkıldı ilk gunden benim
İğne için yürüyorum biraz uzun sonra alışveriş yaptım acaba ağır mi diye pipiriklendim sonrada geldim dinlendik. Hatim e başlamıştım onu bitirmeye çalışıyorum bu arada iştahı çok açık dekort adlı ilaç sayesinde aklım fikrim yemekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?