- 10 Haziran 2011
- 1.102
- 935
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.261
Amin arkadaşım bende bugün aldım yavrumu beraber gün sayacagiz 1 eylül test günüm hakkımız da hayirlisi olsun insallah 12 sonra mutlu haberler alalimböyle olalim
Test için sizede mi 12 gün dediler ? Benim dr 15 gün dedi ilk defa 15 duydum
Benim 3.gün embriyosu birde bacaklarında agrisi yaşayan var mı ben resmen uyuyamıyorum ağrıdan ka siklardqn bacaklara yayılan ağrım var kendimimi kastım işlem sırasında diye düşünüyorumSon transferler embriyolari kaçıncı gün acaba yazsalar keşke :)
Benim bugun 6.gunum bende bugun basladii kasikta batmalar..Transfer sonrasi kasikta ağrı ve batma hisseden var mi
Ya benim transfer sonrasi gece ve bugün var...Kizlaa
Benim bugun 6.gunum bende bugun basladii kasikta batmalar..
Son transferler embriyolari kaçıncı gün acaba yazsalar keşke :)
evet canim 12 gun. 1 eylul test gunum. bemde duymamistim 15 gun. ama sunu gordum ki her doktorn tedavi sekli farkli cok takilmamak lazim. ben oyle yapiyorum:) yoksa kafaya cok takiyorum ve esim kiziyor hakli olarak
Benimde 1 Eylül tarihim daha erken yapmayı düşünmüyorum paylaşırız 1 Eylül'de :)
canım hayırlı olsun tedavin aslında biraz da şans meselesi mi bilmem her merkezde çeşitli problemler ile karşılaşabiliyoruz sonuçta işi hepsi de ticaret için yapıyor maalesef. bizim işimiz Allaha kalmış o ol dedikten sonra gerisi teferruat inşallah ol dediği kullardan oluruzherkese meraba bende novaart da tedaviye başladım henüz iğneleri kullanma aşamasındayım.3. igneye geçtik ankara tüp bebek tedavisi düşünen varsa kesinlikle özel ankara tüp bebek merkezini tavsiye etmem işi tamamen ticari boyuta dökmüşler eşimin dondurulmuş spermleri olmasına rağmen Kubilay ikinci kez tese ameliyatı yapmak istedi. Önce spermeleri merkezine getirmeyi kabul etti ama sonra sırf para için tüp bebek tedavisine başlayacak olan birine "başka yerden sperm almam nerden bileyim o spermler eşinize ait ileride çocuk size benzemez bana dava açarsınız gibi"iğrenç cümleler kurdu allahtan o anda eşim yanımda değildi diyorum. Neyse artık novararttayım ve şimdilik her şey yolunda gidiyor. Rabbim hepimizin kucağını en kısa zamanda doldurur inşallah.
Ins yüzün gulecek bu defa 5. Gun olacak değil mi...kızlarrrr hayırlı cumalar hepinize. büyük gün geldi çattı bugün bebişlerimi alacam inşallah mübarek dua saatinde dualarınızda olmayı umut ediyorum
Merhabalar bende bu ay tedavi gördüm salı günü ikitane embriyo transfer edildi 29u test günüm heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz için hayırlısı ile iyi şekilde sonuçlanır tedavimiz
evet canım 5. günüm 8 embriyom vardı bakalım inşallah hepsi de devam etmiştir. sen nasılsın?Ins yüzün gulecek bu defa 5. Gun olacak değil mi...
Benimde yoktu canim 6.gun basladi su gbi akintiyla beraber simdide dakika basi lavabodyimm acaba adetmi oluyorum diye...Transferimin 4.günü hiç kasıkta batmam yok
Bende de hafif kasik agrisi ve batma var..onun disinda yatıyorum hep bi sey yapmiyorum bugün 3.gunum claxene fitil ve jel kullaniyorum sürekli...evet canım 5. günüm 8 embriyom vardı bakalım inşallah hepsi de devam etmiştir. sen nasılsın?
dinlen bakalım ben cumartesi pazar yatıp pazartesi işe gelmeyi düşünüyorum işim yorucu değil evde hiç vakit geçiremem tüm kafayı yerimBende de hafif kasik agrisi ve batma var..onun disinda yatıyorum hep bi sey yapmiyorum bugün 3.gunum claxene fitil ve jel kullaniyorum sürekli...
Ben tatilde oldgum icin evdeyim zaten ama yarindan sonra yavas yavas günlük hayata donucem agir seyler yapmadandinlen bakalım ben cumartesi pazar yatıp pazartesi işe gelmeyi düşünüyorum işim yorucu değil evde hiç vakit geçiremem tüm kafayı yerim
Kızlar benimde transferim dün oldu Cumlemizin ağlaması sevinç gözyaşların dan olsun bu kez insaAllah.7 kat semayi direksiz azametiyle ayakta tutan RABBIM bizlere iki cihanda da övünebilecegimiz evlatlar nasip etsin insAllah Amin Ecmain.insallah canim guzel hauirli haberler aliriz. o kadar tuhaf duygulardayim ki. insallah daha daha guzelini yasariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?