2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Amin arkadaşım bende bugün aldım yavrumu beraber gün sayacagiz 1 eylül test günüm hakkımız da hayirlisi olsun insallah 12 sonra mutlu haberler alalim böyle olalim

insallah canim guzel hauirli haberler aliriz. o kadar tuhaf duygulardayim ki. insallah daha daha guzelini yasariz

herkese meraba bende novaart da tedaviye başladım henüz iğneleri kullanma aşamasındayım.3. igneye geçtik ankara tüp bebek tedavisi düşünen varsa kesinlikle özel ankara tüp bebek merkezini tavsiye etmem işi tamamen ticari boyuta dökmüşler eşimin dondurulmuş spermleri olmasına rağmen Kubilay ikinci kez tese ameliyatı yapmak istedi. Önce spermeleri merkezine getirmeyi kabul etti ama sonra sırf para için tüp bebek tedavisine başlayacak olan birine "başka yerden sperm almam nerden bileyim o spermler eşinize ait ileride çocuk size benzemez bana dava açarsınız gibi"iğrenç cümleler kurdu allahtan o anda eşim yanımda değildi diyorum. Neyse artık novararttayım ve şimdilik her şey yolunda gidiyor. Rabbim hepimizin kucağını en kısa zamanda doldurur inşallah.

canım hayırlı olsun tedavin aslında biraz da şans meselesi mi bilmem her merkezde çeşitli problemler ile karşılaşabiliyoruz sonuçta işi hepsi de ticaret için yapıyor maalesef. bizim işimiz Allaha kalmış o ol dedikten sonra gerisi teferruat inşallah ol dediği kullardan oluruz

Bende de hafif kasik agrisi ve batma var..onun disinda yatıyorum hep bi sey yapmiyorum bugün 3.gunum claxene fitil ve jel kullaniyorum sürekli...
dinlen bakalım ben cumartesi pazar yatıp pazartesi işe gelmeyi düşünüyorum işim yorucu değil evde hiç vakit geçiremem tüm kafayı yerim

insallah canim guzel hauirli haberler aliriz. o kadar tuhaf duygulardayim ki. insallah daha daha guzelini yasariz
Kızlar benimde transferim dün oldu Cumlemizin ağlaması sevinç gözyaşların dan olsun bu kez insaAllah.7 kat semayi direksiz azametiyle ayakta tutan RABBIM bizlere iki cihanda da övünebilecegimiz evlatlar nasip etsin insAllah Amin Ecmain.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…