- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.301
İnsqllah olmaz senin ağrıların bu sefer :)Anlıyorum rahatsizlik verici bi ağrı bakalım bu denememde de olacakmış kasik bacak ağrısı gece kalkıp yürüyordum rahatlik hissi veriyordu.Rabbim yardım etsin bebislerimizle olalım da biz katlanır iz
Hep tutmasına yoruyordum öyle degilmis ama farklilik gösterir ya senin tuttuğuna sebep olsun insaAllahİnsqllah olmaz senin ağrıların bu sefer :)bende kalkıp yürüyorum gece iyi geliyor
Ben jeli sabah yapıyorum en etkili saatler erken saatleri yarım saate yakın to parlıyor um evi.bende ne yapsam bilemiyorum. telefon elde bazen tv izliyorum. kalkip yemegimi yiyorum suyumu aliyorum ama iste sikinti geldi yinede. bene jel sürdükten sonra yuruyorum yavas yavas. sikinti yapma canim ya bende hep tedigin oluyorum. ben birde dun transfer sonrasi eve iki saat surdu yol yavas yavas. bugunyatayim cok hareket etmeyeyim diyorum olmuyor iste
Ben jeli sabah yapıyorum en etkili saatler erken saatleri yarım saate yakın to parlıyor um evi.
Aman arkadaşlarım hep gezdi otobüsle tranvay ile ise gidenler oldu uzun mesafeli yolda zamanı ise oluyor işte 2 asilama da 3 tup bebekte negatif olunca hep şimdi duygusuz um erken mi yaptırıcaksin testi
Hayır 4. Gun embriyo suyduÇok erken yaptırmış sin arayip sorsan mi merkezi 3 gün embriyosumuydu
Hmm sabah akşam kullanıyorsun ben sadece sabahları.Benimde 1 eylül test tarihimtest 1 eylul de. erken yaptirmayi dusunmuyorum simdilik.benim jel sabah aksam 10 dk yeterli dedi bana yurumek icin
Daha çok süren Var umutsuz olma yukselir insaAllahHayır 4. Gun embriyo suydu
Ah be canim bende transferin ertesi gunu istanbuldan izmire dondumm dr bi sakinca gormedi yolculukta ama dedigin gbi insan korkuyor rabbimol dedikten sonra onune gecilmez diye dusunuyorumm...
Siz tedaviyi adana da mi yaptirdiniz. Evetse nerde..insallah iyi olur hersey
Canım 7 gün olmuş bence erken test Gününü bekleseydin keşkeKızlar transferim gecen cumaydi bugun kan tahlili yaptım sonuc 0.1cok kötüyüm erken mi daha yukselir mi acaba daha offff
Aynen ya ıgne için dışarı çıktım markete gittim evi supurdumkizlarr transfer sonrasi nasil geciriyorsunuz canim sıkıldı ilk gunden benim
Aynen ya ıgne için dışarı çıktım markete gittim evi supurdumSonra biraz uzandım banyo yaptınız mı kizlar
Meraktan bekleyemedim ki yaptim ve sonuc hüsran doktor erken daha yükselme ihtimali var dedi inşallah yukselir.Canım 7 gün olmuş bence erken test Gününü bekleseydin keşke
Inatla üçüncü gunum bir sey yapmadan yatiyorum esim izin vermiyor kalkmama banyoyu bile pazar yaptiracak her seyi o yapiyor ama sıkıldım cok tv izliyom ve tlf elimde buraya bakiyorumAynen, çalışan biri olarak bir gün evde zor durdum.Evi bende süpürdüm ve sildim :))
Aynen ya ıgne için dışarı çıktım markete gittim evi supurdumSonra biraz uzandım banyo yaptınız mı kizlar
Arkadaşım yanıltmak istemem ama transfer sırasında Rahmi yikadiklari için boşuna kullanmış olacan ben eve geldikten sonra uyguladimarkadaşlar yarın transfer günüm crinone jeli her sabah 8 de yapıyordum, yarın yapsammı yapmasammı dr bişey sölemedi.
Bana kullan demişlerdiarkadaşlar yarın transfer günüm crinone jeli her sabah 8 de yapıyordum, yarın yapsammı yapmasammı dr bişey sölemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?