2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Anlıyorum rahatsizlik verici bi ağrı bakalım bu denememde de olacakmış kasik bacak ağrısı gece kalkıp yürüyordum rahatlik hissi veriyordu.Rabbim yardım etsin bebislerimizle olalım da biz katlanır iz
İnsqllah olmaz senin ağrıların bu sefer :) bende kalkıp yürüyorum gece iyi geliyor

Ben jeli sabah yapıyorum en etkili saatler erken saatleri yarım saate yakın to parlıyor um evi.
Aman arkadaşlarım hep gezdi otobüsle tranvay ile ise gidenler oldu uzun mesafeli yolda zamanı ise oluyor işte 2 asilama da 3 tup bebekte negatif olunca hep şimdi duygusuz um erken mi yaptırıcaksin testi

test 1 eylul de. erken yaptirmayi dusunmuyorum simdilik.benim jel sabah aksam 10 dk yeterli dedi bana yurumek icin

Ah be canim bende transferin ertesi gunu istanbuldan izmire dondumm dr bi sakinca gormedi yolculukta ama dedigin gbi insan korkuyor rabbimol dedikten sonra onune gecilmez diye dusunuyorumm...

Aynen tatlım dr 3gun sonra yola çıkabilirsin dedi diye çıktım yoksa mümkün değil çıkmam dediğin gibi Allah ol derse olur rabbimin de izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…