- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.321
Ben sabah 10 aksam 10da yapiyorum jelimiarkadaşlar yarın transfer günüm crinone jeli her sabah 8 de yapıyordum, yarın yapsammı yapmasammı dr bişey sölemedi.
Hep tutmasına yoruyordum öyle degilmis ama farklilik gösterir ya senin tuttuğuna sebep olsun insaAllah
Inş yükselir canım dualarım seninle öpüyorum çokMeraktan bekleyemedim ki yaptim ve sonuc hüsran doktor erken daha yükselme ihtimali var dedi inşallah yukselir.
Transfer günü yaptırılmiyor canım yapma transfer sonrasi eve gidince yaptirdilar bana tüm tedavi lerimdearkadaşlar yarın transfer günüm crinone jeli her sabah 8 de yapıyordum, yarın yapsammı yapmasammı dr bişey sölemedi.
Hiç kolay değil bi kaç gün geçsin akşam gezmelere gitmeyi düşünüyorumbana da iki tane transfer edildi. a kaliteymis. ama allah nasip ettikten sonra ne kaliteya bakıyor ne kacinci gun embriyosu olduguna. insallah hepimiz icin son olur. benim ilk denemem ama gercekten kolay degilmis surec.
Evimi supurdun bende zor duruyorum ama açmayı düşünmüyorum ☺ bana merkez oturarak namaz kıl dedi ama süpürge yi sorunca açabilirsiniz dedi ilginç. .Aynen ya ıgne için dışarı çıktım markete gittim evi supurdumSonra biraz uzandım banyo yaptınız mı kizlar
Katılıyorum sana ama istem dışı acaba bu bundan mi diye vesveselenmek olağan fazla bekleme sürecinde Kötü za ndan uzak duralım en azından iyi dusunelim her iki sonucada kendimizi hazırlayarak tabiHayirlisi canim insallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize. Tedavi süreçlerinde öğrendiğim en önemli şey belirti aramamak zamanında yapmıştım. Ve insanı çok uzuyor sen de olan şey bir baskasinda farklı oluyor yada bi süre sonra psikolojik bile gösteriyorsun aynı belirtiyı. Kaç kişi gördüm buralarda belirtisi olmayıp hamile olan bu kendini dinlemekle alakali galiba. Insani strese sokan bir durum .Nasip se olur değilse olmaz. Allah kimseye cekemiycegi dert vermezmis. Hayirlisiyla olsun
Bende olmamıştı ama bacağı ma kramp girmişti zorlandım azcık ☺Kızlar size birşey sormak istiyorum. Transfer anında rahimde kasılmalar oldu bende sizde de oldu mu?
İnsaAllah Cnm erken yapınca da acaba yükselicekmi düşüncesi başlıyor işte en iyisi beklemek gununuMeraktan bekleyemedim ki yaptim ve sonuc hüsran doktor erken daha yükselme ihtimali var dedi inşallah yukselir.
Ya benim de 4. günüm benim de ara ara gelen kasik agrim var sanki kasiklarimi usutmusum gibi...tek bende mi var?Arkadaşlar günaydın adet olcakmış gibi karın ağrısıyla uyandım resmen karnıma ağrı girdi transferimin 5.günü..
Ya benim de 4. günüm benim de ara ara gelen kasik agrim var sanki kasiklarimi usutmusum gibi...tek bende mi var?
Belirtilere takılmayın bence. Psikolojik de olabilir. Karnım ağrıyo deyip negatifi görenler de varAman ayaklarını sıcak tut canım benim resmen adet olucakmışım gibi adet sancım vardı geçti adet oluyorum sandım belki tutunuyorlardır
Belirtilere takılmayın bence. Psikolojik de olabilir. Karnım ağrıyo deyip negatifi görenler de var
Canimm benim de 5. Ve 6. Gunu dedigin gibi adet sancisi gibi sancilarim oldu ve 5.gunden baslayarak haka devam eden su gibi akintim var ama gecti agrilar suan 8.gunumdeyim ben pazartesi test gunummmArkadaşlar günaydın adet olcakmış gibi karın ağrısıyla uyandım resmen karnıma ağrı girdi transferimin 5.günü..
Takılmayan bence rabbim ol dedikten sonra hiç birşey zor değil rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCanimm benim de 5. Ve 6. Gunu dedigin gibi adet sancisi gibi sancilarim oldu ve 5.gunden baslayarak haka devam eden su gibi akintim var ama gecti agrilar suan 8.gunumdeyim ben pazartesi test gunummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?