- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.341
Canimm inss yukselirr degerlerin nasilllTransferi olan arkadaşlar hadi güzel haberleriniZi bekliyoruz bende bekleme surecinde yim değerlerim in yükselmesini bekliyorum dua edin
Çarşamba 334 dünde 427,8 ciktiCanimm inss yukselirr degerlerin nasilll
Eee cokiyi canim degerlerinn kacinci gun embriyosuydu senin ikiz falan olmasinnÇarşamba 334 dünde 427,8 cikti
Maşallah canım değerlerin çok iyi inş kat kat artar değerlerin dualarım seninle kaçıncı gün emriyosuyduÇarşamba 334 dünde 427,8 cikti
İkiye katlanmasi lazım diyorlar ya bilmiyorum düşük gibi belli değil daha utrasyonda belli oluyor hayırlısı olsunEee cokiyi canim degerlerinn kacinci gun embriyosuydu senin ikiz falan olmasinn
3cu gün embiriyosuyduEee cokiyi canim degerlerinn kacinci gun embriyosuydu senin ikiz falan olmasinn
Benimde ole de canim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu bana sr 10.gun test yap deyince erkenmi acaba dedim.icimden ama demekki 10.gun belli oluyomusss3cu gün embiriyosuydu
İnşallah artar dua edelim hepimiz birbirimizeMaşallah canım değerlerin çok iyi inş kat kat artar değerlerin dualarım seninle kaçıncı gün emriyosuydu
Nasıl çıktı peki sonuclarinBenimde ole de canim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu bana sr 10.gun test yap deyince erkenmi acaba dedim.icimden ama demekki 10.gun belli oluyomusss
Benimm pazartesi test gunum canim daha oncede hic yaptirmayi dusunmedimm...inss bebislerim benimledirrNasıl çıktı peki sonuclarin
İnşallah bizimledirlerBenimm pazartesi test gunum canim daha oncede hic yaptirmayi dusunmedimm...inss bebislerim benimledirr
Takma kafana öyle daha erkenBenimki tutmadi bence bacaklarim agriyor her adet oncesi agrir 4. Gunum ama umudum kesiliyor bu bacak agrisiyla
Canim merhaba, Ocak ayinda hamile kalip bebegimin gelisimi durdugu icin Mart'ta kurtaj olmak zorunda kaldimİkiye katlanmasi lazım diyorlar ya bilmiyorum düşük gibi belli değil daha utrasyonda belli oluyor hayırlısı olsun
Amin inşallah ama hep ikiz istemisin dirCanim merhaba, Ocak ayinda hamile kalip bebegimin gelisimi durdugu icin Mart'ta kurtaj olmak zorunda kaldimhcg'lerimdeki artis duzenli degildi o nedenle de cok arastirma yaptim o donem. Senin ilk degerin cok yuksek ama 2.de iki katina cikmamis ya, bence "vanishing twin" denilen durum olmus olabilir yani 3 embryo konmus ya, ikisi tutunmus olup su anda yalnizca biri saglikla devam ediyor olabilir. O nedenle de ilk degerin daha yuksek cikmis olabilir.
Umarim saglikli bir 9 ay gecirip bebegine de saglikla kavusursun, sevgiler
Belki basta ucu de tutunmustur, simdi ikisi devam ediyodur, kim bilir:)Amin inşallah ama hep ikiz istemisin dir
Ama 2 embriyo konulduBelki basta ucu de tutunmustur, simdi ikisi devam ediyodur, kim bilir:)
İnşallah oyledir rabbim yüzümü güldürsünBelki basta ucu de tutunmustur, simdi ikisi devam ediyodur, kim bilir:)
Demin 3 tane 3. Gun embryosu diye okudum sanki ondan oyle dedimİnşallah oyledir rabbim yüzümü güldürsün
Canimm benim de 5. Ve 6. Gunu dedigin gibi adet sancisi gibi sancilarim oldu ve 5.gunden baslayarak haka devam eden su gibi akintim var ama gecti agrilar suan 8.gunumdeyim ben pazartesi test gunummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?