2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Benimki tutmadi bence bacaklarim agriyor her adet oncesi agrir 4. Gunum ama umudum kesiliyor bu bacak agrisiyla

İkiye katlanmasi lazım diyorlar ya bilmiyorum düşük gibi belli değil daha utrasyonda belli oluyor hayırlısı olsun
Canim merhaba, Ocak ayinda hamile kalip bebegimin gelisimi durdugu icin Mart'ta kurtaj olmak zorunda kaldimhcg'lerimdeki artis duzenli degildi o nedenle de cok arastirma yaptim o donem. Senin ilk degerin cok yuksek ama 2.de iki katina cikmamis ya, bence "vanishing twin" denilen durum olmus olabilir yani 3 embryo konmus ya, ikisi tutunmus olup su anda yalnizca biri saglikla devam ediyor olabilir. O nedenle de ilk degerin daha yuksek cikmis olabilir.

Umarim saglikli bir 9 ay gecirip bebegine de saglikla kavusursun, sevgiler

Amin inşallah ama hep ikiz istemisin dir

Canimm benim de 5. Ve 6. Gunu dedigin gibi adet sancisi gibi sancilarim oldu ve 5.gunden baslayarak haka devam eden su gibi akintim var ama gecti agrilar suan 8.gunumdeyim ben pazartesi test gunummm

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende 5.günümdeyim 28 ağustos test günüm rabbim hayırlısını versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…