- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.381
Bence kiloyu takıntı haline getirme ben 61 kiloyu ve 3 negatif tup bebek 2 de aşılamam var..Ama 90 kg yaklaşık olan pko lu arkadaşım ilk denemesi nde bebeğin e kavuştu nasip hem gebe kalmışsin geçmişte depozitif goren arkadaslar alah tamamina erdirsin.
bu ara benim de icimde bir umutsuzluk var.reglim gecikti zaten gecikecegi kadar.kilom 80e yaklasti.ya tutmazsa ilk denememde.kilo problem olursa diye dusunuyorum.boyle slklntili dusunceler icindeyim.pkoluyum 1 kez gebe kalip dis gebelik gecirdim.mayista yarim kalan tedavim oldu.umutlu olamiyorum bir turlu.
Neden olmamasi gerek?kizlar transfer olali bugün iki gün oldu ve benim iki gündür gazim var. gaz olmamam gerekiyor. dikkat ediyorum ayağım da hep corap ama neden oluyor ve ne yapmam gerekiyor bilemedim
Bu rubellaya bagisikligin var demek yani iyi bir sey, hamilelikte ya rubella gecirirsem korkun olmayacak...slm kızlar. bugün adetimin 2. günüydü ve kan talili yaptırdım. Anti rubella lgg pozitif çıkmış. siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı? İnternette yazdığına göre kızamık aşısı olanlarda ya da küçükkken geçirenlerde pozitifmiş. Tedaviye başlanmasına etki edecek diye korkuyorum.
Canim bi sey sorucam benim yumurta toplamadan once baslayan gogus agrim bugün geçti ve moralim bozuluyor sanki adet olucam 5. Gunum fena takıntı yapiyorum her seyi...sende gogus agrisi nasildi transfer sureci boyunca kendi kendimi umitlandirmak istemiyorum tutmadiysa en azindan hazirlikli olayim...Gaz degil kabizlik olmamasi gerekiyor arkadaslar. Oda ikinip karin kaslarimizi kasmamamiz icin sakincali.
Hatta benim o kadar cok gazim oluyorduki .eger tutarsa benim belirtim bu heralde demistim:)
Transfer sonrası igneler den mi jelden mi bilemiyorum ama benimde çok gazı m var çorap falan da giyemiyorum kabızlık kötü etkiler bencede gaz çıkarma esnasindada ikinma oluyor ama bilemedim. .kizlar transfer olali bugün iki gün oldu ve benim iki gündür gazim var. gaz olmamam gerekiyor. dikkat ediyorum ayağım da hep corap ama neden oluyor ve ne yapmam gerekiyor bilemedim
Kendimizi her an her turlu soonica hazirlamakta fayda var canim.ama insm hicbirslzaman olumsuz sonuclar bulmaz. Opudan sonra mi basladi tam hatirlamiyorum ama bendede oldu gogus agrisi. Ama cok ustunde durmadim. Umitlenmek istemedim cunku.onceki denememde uclari kararip yine agrimisti ama negatifti. Oyuzden yine kendimi kotu sonada hazirlamistim.Canim bi sey sorucam benim yumurta toplamadan once baslayan gogus agrim bugün geçti ve moralim bozuluyor sanki adet olucam 5. Gunum fena takıntı yapiyorum her seyi...sende gogus agrisi nasildi transfer sureci boyunca kendi kendimi umitlandirmak istemiyorum tutmadiysa en azindan hazirlikli olayim...
Neden olmamasi gerek?
Transfer sonrası igneler den mi jelden mi bilemiyorum ama benimde çok gazı m var çorap falan da giyemiyorum kabızlık kötü etkiler bencede gaz çıkarma esnasindada ikinma oluyor ama bilemedim. .
Hamis olan arkadasimizdada varmis gaz problemi
Kasik agrin hic olmadi mi ya da gogus agrisi benim 5. Gun kasiklarimda hafif agri dogunluk var...Kizlar merhaba telefonumdaki sorun nedeniyle giremedim bir sure bugun transferin 9. Gunu carsamba test gunum ve bende hic belirti yok hic birsey hissetmiyorum benim gibi olan varmi acaba
İlk gunlerde karin kasik agrim vardi ama simdi ara ara kaşikta batma oluyor o kadar goguslerim normal tutmadimi acabaKasik agrin hic olmadi mi ya da gogus agrisi benim 5. Gun kasiklarimda hafif agri dogunluk var...
Benim hala kasiklarimda tuhaf bi agri var bi de goguslerim dolgun ama eskisi gibi asiri agri yok...İlk gunlerde karin kasik agrim vardi ama simdi ara ara kaşikta batma oluyor o kadar goguslerim normal tutmadimi acaba
Tutmustur ins herkes belirti aramayin diyor belirtiler yaniltici çünkü..guzel haberlerini vereceksin insİlk gunlerde karin kasik agrim vardi ama simdi ara ara kaşikta batma oluyor o kadar goguslerim normal tutmadimi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?