2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bence kiloyu takıntı haline getirme ben 61 kiloyu ve 3 negatif tup bebek 2 de aşılamam var..Ama 90 kg yaklaşık olan pko lu arkadaşım ilk denemesi nde bebeğin e kavuştu nasip hem gebe kalmışsin geçmişte de

kizlar transfer olali bugün iki gün oldu ve benim iki gündür gazim var. gaz olmamam gerekiyor. dikkat ediyorum ayağım da hep corap ama neden oluyor ve ne yapmam gerekiyor bilemedim

slm kızlar. bugün adetimin 2. günüydü ve kan talili yaptırdım. Anti rubella lgg pozitif çıkmış. siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı? İnternette yazdığına göre kızamık aşısı olanlarda ya da küçükkken geçirenlerde pozitifmiş. Tedaviye başlanmasına etki edecek diye korkuyorum.

Gaz degil kabizlik olmamasi gerekiyor arkadaslar. Oda ikinip karin kaslarimizi kasmamamiz icin sakincali.
Hatta benim o kadar cok gazim oluyorduki .eger tutarsa benim belirtim bu heralde demistim:)

Bu rubellaya bagisikligin var demek yani iyi bir sey, hamilelikte ya rubella gecirirsem korkun olmayacak...

Gaz degil kabizlik olmamasi gerekiyor arkadaslar. Oda ikinip karin kaslarimizi kasmamamiz icin sakincali.
Hatta benim o kadar cok gazim oluyorduki .eger tutarsa benim belirtim bu heralde demistim:)
Canim bi sey sorucam benim yumurta toplamadan once baslayan gogus agrim bugün geçti ve moralim bozuluyor sanki adet olucam 5. Gunum fena takıntı yapiyorum her seyi...sende gogus agrisi nasildi transfer sureci boyunca kendi kendimi umitlandirmak istemiyorum tutmadiysa en azindan hazirlikli olayim...

kizlar transfer olali bugün iki gün oldu ve benim iki gündür gazim var. gaz olmamam gerekiyor. dikkat ediyorum ayağım da hep corap ama neden oluyor ve ne yapmam gerekiyor bilemedim
Transfer sonrası igneler den mi jelden mi bilemiyorum ama benimde çok gazı m var çorap falan da giyemiyorum kabızlık kötü etkiler bencede gaz çıkarma esnasindada ikinma oluyor ama bilemedim. .
Hamis olan arkadasimizdada varmis gaz problemi

Kendimizi her an her turlu soonica hazirlamakta fayda var canim.ama insm hicbirslzaman olumsuz sonuclar bulmaz. Opudan sonra mi basladi tam hatirlamiyorum ama bendede oldu gogus agrisi. Ama cok ustunde durmadim. Umitlenmek istemedim cunku.onceki denememde uclari kararip yine agrimisti ama negatifti. Oyuzden yine kendimi kotu sonada hazirlamistim.
Her yerde yaziyorum bunu.doktorlar kesinlikle.bir arac bu surecte. Benim bu sonucum dua sonucu kesinlikle.bolbol dua et.icinden olumluyu gecir hep ama her ihtimale karsi olsuzlugada hazir ol

bende ilaclardan oldugunu dusunuyorum artik. ikinmamaya calisiyorum ama yapacakk bisey yok sanirim.

Kizlar merhaba telefonumdaki sorun nedeniyle giremedim bir sure bugun transferin 9. Gunu carsamba test gunum ve bende hic belirti yok hic birsey hissetmiyorum benim gibi olan varmi acaba

Eveet belirti aramayınnn,hepsi yanıltıcı çünkü:)ne kasık ağrısı ne göğüs dolgunluğu ne mide bulantısı..hiçbiri hamile olduğunuza ya da olmadığınıza işaret değill,biraz sabredin zor kendimden biliyorum ama hayırlısı inşaallah

Ben hamileliğimde kasıkta batma yaşamadım,göğüs dolgunluğu çok hafif bilmem kaçıncı haftamda oldu hele mide bulantısı 6.haftamda başlamıştı,yani acele etmeyin.ben transfer sonrası hiçç bişe hissetmemiştim,kendimi yedim durdum olmadı diye boşu boşuna ama çok şükür oldu:)hiç dinlemeyin kendinizi,enerjinizi düşürmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…