2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

arkadaşlar yarın transfer günüm crinone jeli her sabah 8 de yapıyordum, yarın yapsammı yapmasammı dr bişey sölemedi.
Bende günde 3 defa progestan kullanıyorum Dr kullanıp transfere gitmemi söyledi
Ya benim de 4. günüm benim de ara ara gelen kasik agrim var sanki kasiklarimi usutmusum gibi...tek bende mi var?
Canim bende de var usutmusum gibi karın ağrısı

Benimki tutmadi bence bacaklarim agriyor her adet oncesi agrir 4. Gunum ama umudum kesiliyor bu bacak agrisiyla
Bunu düşünmen için çok erken moralini bozma nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız inşallah Rabbim hasretimizi dindirir

B belgeseller cnm seninki de 5. Gun embriyosuydu tutmama sebebini sordunuz mu doktora? Tekrar deneyecek misin
Benimki 3. Gun embriyosuydu. Ne doktoru aradim ne de onlar beni. Doktoruma çok kizginim. Kanamam kahverengi leke olarak başladığında aradim düşük engelleyici iğne vermediniz bana onu vyrdyruyum mu dedim hayır haplarını kullan yeter ben şimdi musait değilim dedi kapattı.ertesi gunu kanamam kırmızıya döndüğünde tekrar aradim aa ozaman iğne vurdur hemen dedi. Acikcasi çok ilgisiz davrandı. Ondan sonra nasıl oldunuz diye aramasını beklerdim aramadı,bende aramadim.kizginim ama. Ankara genart Sertac bey doktorum. Adanadan kalkıp iyi diye oraya gitmiştik su an tedavi düşünmüyorum. Akışına biraktik.

Benimki tutmadi bence bacaklarim agriyor her adet oncesi agrir 4. Gunum ama umudum kesiliyor bu bacak agrisiyla
Canım merhaba böyle umutsuz olma. Benim de bacağıma hafif ağrı, dizlerime sızı girdi. bugün transferimin 12. Günü hala arada sızlıyor. Sonucum pozitif. Inşallah senin de sonuç bekleyen herkesin de yüzü gelecek

Ins hayirlisiyla olur...benim doktorumun da yüzünü goren cennetlik transfer gunu ve ilk gidiste gordum kontrolleri diger doktor yapti bilgiyi de hep hemsireler veriyodu...testi gidip merkezde yaptiricam ben onceden yapmam tam 12. Gun gider orda yaptiririm hem konusmus olurum her sonucta da

Ben bu konuda Dr um un hakkını yiyemem baş hekim olmasına rağmen tüm kontrolleri kendisi yapıyor geç saatlere kadar merkezde ama diğer Dr lar gb ilk görüşme transfer harici hastayı başka Dr a yönlendirmiyor.

pozitif goren arkadaslar alah tamamina erdirsin.

bu ara benim de icimde bir umutsuzluk var.reglim gecikti zaten gecikecegi kadar.kilom 80e yaklasti.ya tutmazsa ilk denememde.kilo problem olursa diye dusunuyorum.boyle slklntili dusunceler icindeyim.pkoluyum 1 kez gebe kalip dis gebelik gecirdim.mayista yarim kalan tedavim oldu.umutlu olamiyorum bir turlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…