- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.361
İnşallahDemin 3 tane 3. Gun embryosu diye okudum sanki ondan oyle dedimtek de olsa cift de olsa saglikli olsun, senin olsun
Bende günde 3 defa progestan kullanıyorum Dr kullanıp transfere gitmemi söylediarkadaşlar yarın transfer günüm crinone jeli her sabah 8 de yapıyordum, yarın yapsammı yapmasammı dr bişey sölemedi.
Canim bende de var usutmusum gibi karın ağrısıYa benim de 4. günüm benim de ara ara gelen kasik agrim var sanki kasiklarimi usutmusum gibi...tek bende mi var?
Bunu düşünmen için çok erken moralini bozma nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız inşallah Rabbim hasretimizi dindirirBenimki tutmadi bence bacaklarim agriyor her adet oncesi agrir 4. Gunum ama umudum kesiliyor bu bacak agrisiyla
Germinal, neden olumsuz düşünüyorsun ovulasyon dönemlerinde zaten vucudumuzda ağrılar oluyor bunlarda farklı değil.Olumlu düşünelim ki olumlu haber alalım.Benimki tutmadi bence bacaklarim agriyor her adet oncesi agrir 4. Gunum ama umudum kesiliyor bu bacak agrisiyla
dualarımdasınız canım kaçıncı transferin 2 emriyo konuldu galıbaİnşallah artar dua edelim hepimiz birbirimize
Benimki 3. Gun embriyosuydu. Ne doktoru aradim ne de onlar beni. Doktoruma çok kizginim. Kanamam kahverengi leke olarak başladığında aradim düşük engelleyici iğne vermediniz bana onu vyrdyruyum mu dedim hayır haplarını kullan yeter ben şimdi musait değilim dedi kapattı.ertesi gunu kanamam kırmızıya döndüğünde tekrar aradim aa ozaman iğne vurdur hemen dedi. Acikcasi çok ilgisiz davrandı. Ondan sonra nasıl oldunuz diye aramasını beklerdim aramadı,bende aramadim.kizginim ama. Ankara genart Sertac bey doktorum. Adanadan kalkıp iyi diye oraya gitmiştikB belgeseller cnm seninki de 5. Gun embriyosuydu tutmama sebebini sordunuz mu doktora? Tekrar deneyecek misin
İlk transferimdualarımdasınız canım kaçıncı transferin 2 emriyo konuldu galıba
Canım merhaba böyle umutsuz olma. Benim de bacağıma hafif ağrı, dizlerime sızı girdi. bugün transferimin 12. Günü hala arada sızlıyor. Sonucum pozitif. Inşallah senin de sonuç bekleyen herkesin de yüzü gelecekBenimki tutmadi bence bacaklarim agriyor her adet oncesi agrir 4. Gunum ama umudum kesiliyor bu bacak agrisiyla
Değerin kaçtı hayırlı olsunCanım merhaba böyle umutsuz olma. Benim de bacağıma hafif ağrı, dizlerime sızı girdi. bugün transferimin 12. Günü hala arada sızlıyor. Sonucum pozitif. Inşallah senin de sonuç bekleyen herkesin de yüzü gelecek
Ins hayirlisiyla olur...benim doktorumun da yüzünü goren cennetlik transfer gunu ve ilk gidiste gordum kontrolleri diger doktor yapti bilgiyi de hep hemsireler veriyodu...testi gidip merkezde yaptiricam ben onceden yapmam tam 12. Gun gider orda yaptiririm hem konusmus olurum her sonucta daBenimki 3. Gun embriyosuydu. Ne doktoru aradim ne de onlar beni. Doktoruma çok kizginim. Kanamam kahverengi leke olarak başladığında aradim düşük engelleyici iğne vermediniz bana onu vyrdyruyum mu dedim hayır haplarını kullan yeter ben şimdi musait değilim dedi kapattı.ertesi gunu kanamam kırmızıya döndüğünde tekrar aradim aa ozaman iğne vurdur hemen dedi. Acikcasi çok ilgisiz davrandı. Ondan sonra nasıl oldunuz diye aramasını beklerdim aramadı,bende aramadim.kizginim ama. Ankara genart Sertac bey doktorum. Adanadan kalkıp iyi diye oraya gitmiştiksu an tedavi düşünmüyorum. Akışına biraktik.
Teşekkür ederim inşallah senin de artışların iyi olsun . Bugün 12.gün. 300 çıktıDeğerin kaçtı hayırlı olsun
Daha kaç kere test yapacaksın pekiTeşekkür ederim inşallah senin de artışların iyi olsun . Bugün 12.gün. 300 çıktı
Aslında dr um 8. Ve 10. Gün yeterli Demişti ama ben dayanamadım bugün de yaptırdım bir de 16.gün yaptırırım belkiDaha kaç kere test yapacaksın peki
İnşallah iyi sonuçlanır hepimiz icinAslında dr um 8. Ve 10. Gün yeterli Demişti ama ben dayanamadım bugün de yaptırdım bir de 16.gün yaptırırım belki
Amin inşallahİnşallah iyi sonuçlanır hepimiz icin
Hayırlı olsun :) böyle haberler ne güzell geliyor insana darısı başımıza ınsallajTeşekkür ederim inşallah senin de artışların iyi olsun . Bugün 12.gün. 300 çıktı
inşallah dualarım isteyen herkese ...Hayırlı olsun :) böyle haberler ne güzell geliyor insana darısı başımıza ınsallaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?