- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.401
BENİMDE TEST GÜNÜM 26 AĞUSTOS ÇARŞAMBA , TRANSFERDEN SONRA BENİMDE HİÇ BİR BELİRTİM YOK , İLK TRANSFERİMDE DE BELİRTİM YOKTU 1. TÜP BEBEK NEGATİF SONUÇLANDI, BU İKİNCİ DENEMEMDE DE BELİRTİ OLMAYINCA BENDE OLMADI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARTIK... AZ KALDI 3 GÜN SONRA SONUÇ BELLİ OLUCAK....OLUMSUZ OLURSA DA UMUDUMU KAYBETMİCEM, İNŞALLAH BİZLERDE BİR GÜN O GÜZEL DUYGUYU YAŞICAZ...Kizlar merhaba telefonumdaki sorun nedeniyle giremedim bir sure bugun transferin 9. Gunu carsamba test gunum ve bende hic belirti yok hic birsey hissetmiyorum benim gibi olan varmi acaba
inşallah pozitifi görürsünüz bu sefer. sorun neydi sizdeBENİMDE TEST GÜNÜM 26 AĞUSTOS ÇARŞAMBA , TRANSFERDEN SONRA BENİMDE HİÇ BİR BELİRTİM YOK , İLK TRANSFERİMDE DE BELİRTİM YOKTU 1. TÜP BEBEK NEGATİF SONUÇLANDI, BU İKİNCİ DENEMEMDE DE BELİRTİ OLMAYINCA BENDE OLMADI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARTIK... AZ KALDI 3 GÜN SONRA SONUÇ BELLİ OLUCAK....OLUMSUZ OLURSA DA UMUDUMU KAYBETMİCEM, İNŞALLAH BİZLERDE BİR GÜN O GÜZEL DUYGUYU YAŞICAZ...
aynen ben de çok sinir oluyorum çok haklısın, yazmadan geçemedim. kolaysa hem tüp bebek tedavisi olsunlar hem de kafaya takmasınlar bakalım... mümkün sanki... kendileri çabuk elde etmiş ya, beklemenin de kolay bir şey olduğunu düşünüyorlar. o insanlar asla empati yapamazlar.UMARIM :)
BEN BU DURUMU HERKES KADAR KAFAYA TAKIYORUM AMA ÇEVREMDE BULUNAN EŞT, DOST AKRABA V.S KAFANA TAKIYOSUNDUR, ONDAN OLMUYO DİYOLAR YA SİNİR OLUYORUM...:)
NEDENSİZ CANIM YA O ZATEN CANIMI SIKIYOR....inşallah pozitifi görürsünüz bu sefer. sorun neydi sizde
İkinci denemeden sonra genetik test yapıyorlar diye duydum canım. İnşallah gerek kalmadan üç gün sonra alırsın pozitifi. Benim de ilk denemem. Bana da dua edrsen sevinirim. Çarşamba ya da perşembe opu olacak inş.NEDENSİZ CANIM YA O ZATEN CANIMI SIKIYOR....
Arkadaslar trasferden sonra kullandığımız ilaçları aile hekimlerine yazdirabilir miyiz bilgisi olan var mi
CANIM TABİKİ DE EDERİM , UMARIM TEDAVİN GÜZEL SONUÇLANIR...İkinci denemeden sonra genetik test yapıyorlar diye duydum canım. İnşallah gerek kalmadan üç gün sonra alırsın pozitifi. Benim de ilk denemem. Bana da dua edrsen sevinirim. Çarşamba ya da perşembe opu olacak inş.
Ben transferden önceki muayenede reçete,mi almıştım ilaç iğneleri mi yazdırmak için hepsi yazıldı benim hemde istediğim kutu sayısında estrofem, clexana, progestan iğne, crinone jel kullandıklarım.Arkadaslar trasferden sonra kullandığımız ilaçları aile hekimlerine yazdirabilir miyiz bilgisi olan var mi
Yazdira bilirsinArkadaslar trasferden sonra kullandığımız ilaçları aile hekimlerine yazdirabilir miyiz bilgisi olan var mi
Aynen canım. Bende ek olarak proluton iğne var 4 güne 1 yapılan. Birde corasprin var.progestan iğne yokBen transferden önceki muayenede reçete,mi almıştım ilaç iğneleri mi yazdırmak için hepsi yazıldı benim hemde istediğim kutu sayısında estrofem, clexana, progestan iğne, crinone jel kullandıklarım.
Bende folbiol coraspin dekort da var ama onlar cuzi rakam olduğu için yazmadimAynen canım. Bende ek olarak proluton iğne var 4 güne 1 yapılan. Birde corasprin var.progestan iğne yok
İnsaAllah canım yükselmiş olsun..Bizlerde yükselme değerini öğrenmek için gün sayalim senin gibi aminBanada dua edermisiniz yarın yine kan tahlili verecem inşallah değerlerim yukselmistir
Dualarimiz seninle, guzel haberlerini bekliyoruzBanada dua edermisiniz yarın yine kan tahlili verecem inşallah değerlerim yukselmistir
Günaydın aynılarını bende kullanıyorum bugün gidip yazdırır o zaman çok saolBen transferden önceki muayenede reçete,mi almıştım ilaç iğneleri mi yazdırmak için hepsi yazıldı benim hemde istediğim kutu sayısında estrofem, clexana, progestan iğne, crinone jel kullandıklarım.
Merhaba, benimde gecen hafta pazartesi transferim oldu sizin gibi donmuş embriyoyla.Burada herkese 12.gün test veriliyor fakat benim merkezimde 1 Eylülde yapılacak dedi daha erken yapmayı düşünmüyorum.Güzel sonuçlar alırız inşallah.Merhaba kızlar benim de transferim pazartesi günü olmuştu. Transfer olmadan embriyolar dondurulmustu haziran ayında. Transfer den sonra ne göğüs ne kasık hiçbir belirti yok. Hemşire 29 agustos(12.gün oluyor) test gunu dedi. Ama verilen kağıttan 1 eylül (15.gün oluyor) yazıyor. 3. Gün emriyosu 2 adet transfer edildi. Sebepsiz infertilite bizimki
Benim transferim de Cumartesi yapildi, teSti 10 gun sonraya yani 1 Eylul'e verdilerMerhaba, benimde gecen hafta pazartesi transferim oldu sizin gibi donmuş embriyoyla.Burada herkese 12.gün test veriliyor fakat benim merkezimde 1 Eylülde yapılacak dedi daha erken yapmayı düşünmüyorum.Güzel sonuçlar alırız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?