2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kizlar merhaba telefonumdaki sorun nedeniyle giremedim bir sure bugun transferin 9. Gunu carsamba test gunum ve bende hic belirti yok hic birsey hissetmiyorum benim gibi olan varmi acaba
BENİMDE TEST GÜNÜM 26 AĞUSTOS ÇARŞAMBA , TRANSFERDEN SONRA BENİMDE HİÇ BİR BELİRTİM YOK , İLK TRANSFERİMDE DE BELİRTİM YOKTU 1. TÜP BEBEK NEGATİF SONUÇLANDI, BU İKİNCİ DENEMEMDE DE BELİRTİ OLMAYINCA BENDE OLMADI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARTIK... AZ KALDI 3 GÜN SONRA SONUÇ BELLİ OLUCAK....OLUMSUZ OLURSA DA UMUDUMU KAYBETMİCEM, İNŞALLAH BİZLERDE BİR GÜN O GÜZEL DUYGUYU YAŞICAZ...

Arkadaslar trasferden sonra kullandığımız ilaçları aile hekimlerine yazdirabilir miyiz bilgisi olan var mi

inşallah pozitifi görürsünüz bu sefer. sorun neydi sizde

UMARIM :)
BEN BU DURUMU HERKES KADAR KAFAYA TAKIYORUM AMA ÇEVREMDE BULUNAN EŞT, DOST AKRABA V.S KAFANA TAKIYOSUNDUR, ONDAN OLMUYO DİYOLAR YA SİNİR OLUYORUM...:)
aynen ben de çok sinir oluyorum çok haklısın, yazmadan geçemedim. kolaysa hem tüp bebek tedavisi olsunlar hem de kafaya takmasınlar bakalım... mümkün sanki... kendileri çabuk elde etmiş ya, beklemenin de kolay bir şey olduğunu düşünüyorlar. o insanlar asla empati yapamazlar.

Arkadaslar trasferden sonra kullandığımız ilaçları aile hekimlerine yazdirabilir miyiz bilgisi olan var mi

yazdirabilirsin canim. mutlaka gidip sor aile hekimine. ben transfer gunu mecburen aldim ilaclari o gün başlamam gerkiyordu soramadim. sonra esim sormus hepsini yazabiliyormus. ama bazi ilaclarin belli kullanim suresi uzun olunca kisa surede üst üste yazmiylrlar sanirim

CANIM TABİKİ DE EDERİM , UMARIM TEDAVİN GÜZEL SONUÇLANIR...

Ben transferden önceki muayenede reçete,mi almıştım ilaç iğneleri mi yazdırmak için hepsi yazıldı benim hemde istediğim kutu sayısında estrofem, clexana, progestan iğne, crinone jel kullandıklarım.

Merhaba kızlar benim de transferim pazartesi günü olmuştu. Transfer olmadan embriyolar dondurulmustu haziran ayında. Transfer den sonra ne göğüs ne kasık hiçbir belirti yok. Hemşire 29 agustos(12.gün oluyor) test gunu dedi. Ama verilen kağıttan 1 eylül (15.gün oluyor) yazıyor. 3. Gün emriyosu 2 adet transfer edildi. Sebepsiz infertilite bizimki

Ben transferden önceki muayenede reçete,mi almıştım ilaç iğneleri mi yazdırmak için hepsi yazıldı benim hemde istediğim kutu sayısında estrofem, clexana, progestan iğne, crinone jel kullandıklarım.
Aynen canım. Bende ek olarak proluton iğne var 4 güne 1 yapılan. Birde corasprin var.progestan iğne yok

Günaydın aynılarını bende kullanıyorum bugün gidip yazdırır o zaman çok saol

Merhaba, benimde gecen hafta pazartesi transferim oldu sizin gibi donmuş embriyoyla.Burada herkese 12.gün test veriliyor fakat benim merkezimde 1 Eylülde yapılacak dedi daha erken yapmayı düşünmüyorum.Güzel sonuçlar alırız inşallah.

Benim transferim de Cumartesi yapildi, teSti 10 gun sonraya yani 1 Eylul'e verdilerbu arada donmus embryo transferi 1 hafta sonrasinda belli oluyor aslinda ama beklemeye kararliysan ayni gun yaptiriyoruz test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…