2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Tutmustur ins herkes belirti aramayin diyor belirtiler yaniltici çünkü..guzel haberlerini vereceksin ins

İnşallah canım

Evet zor geçiyor ama sabredeceğim

Hadi hayırlısı canım ben çarşamba akşam yaptırıcam merkeze sordum 1 saat içinde sonuç çıkıyormuş.

Kanimi verdim saat 11de sonucu alicam inss bebislerimm benimledirr.benim akinti disinda hic bir belirtim olmadii ama hayirlisi icimde bi umut vvarr bazendee umutsuzlukk cok karmasikk durumlarr..kan vermeye giderken ayaklarim titriyoduu sonucu alinca nasil olucam bilmiyorumm korkuyoruummmmmmmm....

Benim transferim de Cumartesi yapildi, teSti 10 gun sonraya yani 1 Eylul'e verdilerbu arada donmus embryo transferi 1 hafta sonrasinda belli oluyor aslinda ama beklemeye kararliysan ayni gun yaptiriyoruz test

Sizinkide mi donmuş embriyo ve kaçıncı gün embriyosu acaba? Ben herkes gibi 12.gün yapayım dedim ama eşim illa 1 Eylül diyor bekleyecegiz mecburen )))

İnşallah güzel sonuç alırsın bekliyoruz heyecanla

Sizinkide mi donmuş embriyo ve kaçıncı gün embriyosu acaba? Ben herkes gibi 12.gün yapayım dedim ama eşim illa 1 Eylül diyor bekleyecegiz mecburen )))
Benimki donmus degil, taze taze ignelere bogdum kendimi bu ay, delik desik oldumve 1 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Benim esim de erken yaptirmama izin vermez asla onun icin ona belli etmeden idrar testi yaparim kesin

Dualarimiz seninle

Canım heycanla bekliyorum, bizi merakta koyma hemen yaz olurmu

Benimki donmus degil, taze taze ignelere bogdum kendimi bu ay, delik desik oldumve 1 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Benim esim de erken yaptirmama izin vermez asla onun icin ona belli etmeden idrar testi yaparim kesin
Hahaaa )) bende düşünmedim değil ama beklemeye karar verdim.Normalde hislerim kuvvetlidir ama su an hiçbirşey hissetmiyorum.Sanırım ilaçlardan sürekli karınaltında baskı var ve çok sık idrarara çıkıyorum.

canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım 1 eylül senin kaçıncı günün olmuş oluyor ? benim transferim 21 inde oldu 30 unda kan vermeyi düşünüyorum

Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun insallah bebişlerin seninle beraberler mutlu haberleri ver devamı gelsin insallah

Günaydın aynılarını bende kullanıyorum bugün gidip yazdırır o zaman çok saol
Rica ederim cnm hatta progestan günde bir tane vurduruyorum ama günde iki kez yazdırdımki 3 kutu ve daha fazlasını aynı anda alabilir :) yazdirabildin mi ?

Haydi Bismillah çok zor beklemek soğuk terler d okuyordum bende

canım 1 eylül senin kaçıncı günün olmuş oluyor ? benim transferim 21 inde oldu 30 unda kan vermeyi düşünüyorum
Benimde transfer im 20 sinde oldu 1 eylül test günüm embriyo gününe göre her merkez ayrı tarih veriyor 31 inin aksami mi yaptırmam eşim yanımda olur diye düşünüyorum bende ama bakalım

Canım inşallah yüzün gülecek. Birde bakıyormuşsun ikiz bebek oluyormuş :) Şimdi sana günler geçmez. Çok iyi anlıyorum seni.

Benimde transfer im 20 sinde oldu 1 eylül test günüm embriyo gününe göre her merkez ayrı tarih veriyor 31 inin aksami mi yaptırmam eşim yanımda olur diye düşünüyorum bende ama bakalım
benim ilk transferimde 3. gün embriyosu 9. gün belli olmuştu sonuç buda 5. gün embriyosu yine 9. gün belli olur diye düşünüyorum daha fazla da dayanamam zaten:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…