- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.421
Tutmustur ins herkes belirti aramayin diyor belirtiler yaniltici çünkü..guzel haberlerini vereceksin ins
Eveet belirti aramayınnn,hepsi yanıltıcı çünkü:)ne kasık ağrısı ne göğüs dolgunluğu ne mide bulantısı..hiçbiri hamile olduğunuza ya da olmadığınıza işaret değill,biraz sabredin zor kendimden biliyorum ama hayırlısı inşaallah
BENİMDE TEST GÜNÜM 26 AĞUSTOS ÇARŞAMBA , TRANSFERDEN SONRA BENİMDE HİÇ BİR BELİRTİM YOK , İLK TRANSFERİMDE DE BELİRTİM YOKTU 1. TÜP BEBEK NEGATİF SONUÇLANDI, BU İKİNCİ DENEMEMDE DE BELİRTİ OLMAYINCA BENDE OLMADI DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARTIK... AZ KALDI 3 GÜN SONRA SONUÇ BELLİ OLUCAK....OLUMSUZ OLURSA DA UMUDUMU KAYBETMİCEM, İNŞALLAH BİZLERDE BİR GÜN O GÜZEL DUYGUYU YAŞICAZ...
Benim transferim de Cumartesi yapildi, teSti 10 gun sonraya yani 1 Eylul'e verdilerbu arada donmus embryo transferi 1 hafta sonrasinda belli oluyor aslinda ama beklemeye kararliysan ayni gun yaptiriyoruz test
İnşallah güzel sonuç alırsın bekliyoruz heyecanlaKanimi verdim saat 11de sonucu alicam inss bebislerimm benimledirr.benim akinti disinda hic bir belirtim olmadii ama hayirlisi icimde bi umut vvarr bazendee umutsuzlukk cok karmasikk durumlarr..kan vermeye giderken ayaklarim titriyoduu sonucu alinca nasil olucam bilmiyorumm korkuyoruummmmmmmm....
Benimki donmus degil, taze taze ignelere bogdum kendimi bu ay, delik desik oldumSizinkide mi donmuş embriyo ve kaçıncı gün embriyosu acaba? Ben herkes gibi 12.gün yapayım dedim ama eşim illa 1 Eylül diyor bekleyecegiz mecburen )))
Dualarimiz seninleKanimi verdim saat 11de sonucu alicam inss bebislerimm benimledirr.benim akinti disinda hic bir belirtim olmadii ama hayirlisi icimde bi umut vvarr bazendee umutsuzlukk cok karmasikk durumlarr..kan vermeye giderken ayaklarim titriyoduu sonucu alinca nasil olucam bilmiyorumm korkuyoruummmmmmmm....
Kanimi verdim saat 11de sonucu alicam inss bebislerimm benimledirr.benim akinti disinda hic bir belirtim olmadii ama hayirlisi icimde bi umut vvarr bazendee umutsuzlukk cok karmasikk durumlarr..kan vermeye giderken ayaklarim titriyoduu sonucu alinca nasil olucam bilmiyorumm korkuyoruummmmmmmm....
Hahaaa )) bende düşünmedim değil ama beklemeye karar verdim.Normalde hislerim kuvvetlidir ama su an hiçbirşey hissetmiyorum.Sanırım ilaçlardan sürekli karınaltında baskı var ve çok sık idrarara çıkıyorum.Benimki donmus degil, taze taze ignelere bogdum kendimi bu ay, delik desik oldumve 1 tane 5.gun embriyosu transfer edildi. Benim esim de erken yaptirmama izin vermez asla onun icin ona belli etmeden idrar testi yaparim kesin
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzKanimi verdim saat 11de sonucu alicam inss bebislerimm benimledirr.benim akinti disinda hic bir belirtim olmadii ama hayirlisi icimde bi umut vvarr bazendee umutsuzlukk cok karmasikk durumlarr..kan vermeye giderken ayaklarim titriyoduu sonucu alinca nasil olucam bilmiyorumm korkuyoruummmmmmmm....
canım 1 eylül senin kaçıncı günün olmuş oluyor ? benim transferim 21 inde oldu 30 unda kan vermeyi düşünüyorumSizinkide mi donmuş embriyo ve kaçıncı gün embriyosu acaba? Ben herkes gibi 12.gün yapayım dedim ama eşim illa 1 Eylül diyor bekleyecegiz mecburen )))
Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun insallah bebişlerin seninle beraberler mutlu haberleri ver devamı gelsin insallahKanimi verdim saat 11de sonucu alicam inss bebislerimm benimledirr.benim akinti disinda hic bir belirtim olmadii ama hayirlisi icimde bi umut vvarr bazendee umutsuzlukk cok karmasikk durumlarr..kan vermeye giderken ayaklarim titriyoduu sonucu alinca nasil olucam bilmiyorumm korkuyoruummmmmmmm....
Rica ederim cnm hatta progestan günde bir tane vurduruyorum ama günde iki kez yazdırdımki 3 kutu ve daha fazlasını aynı anda alabilir :) yazdirabildin mi ?Günaydın aynılarını bende kullanıyorum bugün gidip yazdırır o zaman çok saol
Haydi Bismillah çok zor beklemek soğuk terler d okuyordum bendeKanimi verdim saat 11de sonucu alicam inss bebislerimm benimledirr.benim akinti disinda hic bir belirtim olmadii ama hayirlisi icimde bi umut vvarr bazendee umutsuzlukk cok karmasikk durumlarr..kan vermeye giderken ayaklarim titriyoduu sonucu alinca nasil olucam bilmiyorumm korkuyoruummmmmmmm....
Benimde transfer im 20 sinde oldu 1 eylül test günüm embriyo gününe göre her merkez ayrı tarih veriyor 31 inin aksami mi yaptırmam eşim yanımda olur diye düşünüyorum bende ama bakalımcanım 1 eylül senin kaçıncı günün olmuş oluyor ? benim transferim 21 inde oldu 30 unda kan vermeyi düşünüyorum
Canım inşallah yüzün gülecek. Birde bakıyormuşsun ikiz bebek oluyormuş :) Şimdi sana günler geçmez. Çok iyi anlıyorum seni.Merhaba kızlar benim de transferim pazartesi günü olmuştu. Transfer olmadan embriyolar dondurulmustu haziran ayında. Transfer den sonra ne göğüs ne kasık hiçbir belirti yok. Hemşire 29 agustos(12.gün oluyor) test gunu dedi. Ama verilen kağıttan 1 eylül (15.gün oluyor) yazıyor. 3. Gün emriyosu 2 adet transfer edildi. Sebepsiz infertilite bizimki
canım nasılsın neler yapıyorsun bu bekleme sürecinde neler yiyip içiyorsun benim transferim cuma günü oldu iki gün dinlendim bugün işe devam:)aslanhome canım dualarim seninle inşallah bebeğin seninledir
benim ilk transferimde 3. gün embriyosu 9. gün belli olmuştu sonuç buda 5. gün embriyosu yine 9. gün belli olur diye düşünüyorum daha fazla da dayanamam zaten:)Benimde transfer im 20 sinde oldu 1 eylül test günüm embriyo gününe göre her merkez ayrı tarih veriyor 31 inin aksami mi yaptırmam eşim yanımda olur diye düşünüyorum bende ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?