- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.441
Dnzderyacim benimde transferim 21inde oldu su ana kadar yasadigin bi belirtin var micanım 1 eylül senin kaçıncı günün olmuş oluyor ? benim transferim 21 inde oldu 30 unda kan vermeyi düşünüyorum
Benim 17 si transfer günüm 15.gune denk geliyor 1 Eylül.canım 1 eylül senin kaçıncı günün olmuş oluyor ? benim transferim 21 inde oldu 30 unda kan vermeyi düşünüyorum
Belli olur bencede ilk i tutup düşüktü olmuştubenim ilk transferimde 3. gün embriyosu 9. gün belli olmuştu sonuç buda 5. gün embriyosu yine 9. gün belli olur diye düşünüyorum daha fazla da dayanamam zaten:)
Insallah canım günler geçmiyor gerçekten.Canım inşallah yüzün gülecek. Birde bakıyormuşsun ikiz bebek oluyormuş :) Şimdi sana günler geçmez. Çok iyi anlıyorum seni.
hayırlı olsun canım transferin inşallah birlikte güzel sonuçlar alacağız. herhangi bir belirti yaşadığımı söyleyemem evet göğsüme el değmiyor evet kasıklarımda ağrılar var idrara sık çıkıyorum ama bunların hepsi transferden önce başlamıştı ilaçların etkisi yani. bakalım 1 hafta bekleyip göreceğiz:)Dnzderyacim benimde transferim 21inde oldu su ana kadar yasadigin bi belirtin var mi
evet canım ilki tutup düşük olmuştu 2. hiç tutmadı bu 3. deneme inşallah son olurBelli olur bencede ilk i tutup düşüktü olmuştu
maşallah sabredersen o kadar hayran kalırım sana:)Benim 17 si transfer günüm 15.gune denk geliyor 1 Eylül.
merhaba sana da hayırlı haftalar canım ben umutlu bekleyişe başladım dua edin olmaz mı pazar gün kan vermeyi düşünüyorum:)merhaba kızlar hepinize iyi haftalar nasılsınız :))
Canm hayirli olur insallah senin transferin ne zman oldu benimmerhaba sana da hayırlı haftalar canım ben umutlu bekleyişe başladım dua edin olmaz mı pazar gün kan vermeyi düşünüyorum:)
Hayırlı olsun canım yaa inan çooook sevindim. .Rabbim kucağına almayi nasip eylesin. .şimdi anlat bakalım belirti varmıydıKizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
Kizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
Cok cok sevindim canim hayirli olsun :)Kizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
Hayırlı olsun sağlıklı huzurlu mutlu vatana millete Size hayırlı evlatlar olsun inşallah :))))Kizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
amin canimmmHayırlı olsun canım yaa inan çooook sevindim. .Rabbim kucağına almayi nasip eylesin. .şimdi anlat bakalım belirti varmıydı
Çok sevindim sorunsuz değerlerin artar inşâ AllahKizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?