2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canım inşallah yüzün gülecek. Birde bakıyormuşsun ikiz bebek oluyormuş :) Şimdi sana günler geçmez. Çok iyi anlıyorum seni.
Insallah canım günler geçmiyor gerçekten. ikiz olacak kadar sanslimiyimki:) olsa daha ne isterim ben şu hayatta en çok istediğim şey bu.. hakkımızda hayırlısı

Dnzderyacim benimde transferim 21inde oldu su ana kadar yasadigin bi belirtin var mi
hayırlı olsun canım transferin inşallah birlikte güzel sonuçlar alacağız. herhangi bir belirti yaşadığımı söyleyemem evet göğsüme el değmiyor evet kasıklarımda ağrılar var idrara sık çıkıyorum ama bunların hepsi transferden önce başlamıştı ilaçların etkisi yani. bakalım 1 hafta bekleyip göreceğiz:)

merhaba sana da hayırlı haftalar canım ben umutlu bekleyişe başladım dua edin olmaz mı pazar gün kan vermeyi düşünüyorum:)
Canm hayirli olur insallah senin transferin ne zman oldu benim
cumartesi oldu ama vakit gecmek bilmiyor test tarihi icin 3 eylul dediler daha cok var

Kizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss

Hayırlı olsun canım yaa inan çooook sevindim. .Rabbim kucağına almayi nasip eylesin. .şimdi anlat bakalım belirti varmıydı

çok çok mutlu oldum canım senin adına darısı bizlere inşallah canım kendine dikkat et benimde bugun 10.günüm ama cesaretim yok çarşamba yapıcam.

Cok cok sevindim canim hayirli olsun :)

Hayırlı olsun sağlıklı huzurlu mutlu vatana millete Size hayırlı evlatlar olsun inşallah :))))
bende okurken ağladım darısı burdaki herkesin başına insalalh

Çok sevindim sorunsuz değerlerin artar inşâ Allah

Burdaki hanile arkadaslarin haberlerini alipp hepinizin gozlerii dolduuu nasill sewindiginizi biliyorumm cunku hepimiz ayni kaderi ayni bekleyisi yasiyoruzzz..arkadasim belirti sormuss benimm 5.gunden itibaren su gibi akintim oldu ve bi kac gundur kasiklarimda bi dolgunluk vardii ben adet olacahlgimi dusunndilumm gun gunn burdaki
belirtileri okuyup kendime eziyet ettim resmenn.okuyup okuyup unudumu kaybettim bende hic bir belirti yok deyipp oyuzden sakin belirtilere takilmayin her insanin farklii sadece inaninn benn hepp konustum bebislerimlee benimle kalin diee.bol bol fa dua ettim.ihtiyacimiz olan tek sey dua cunku....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…