2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Süper haberrr tebriklerrrrr

canım benim tebrik ederim seni allah tamamına erdirsin inş. hadi gözün aydın :))

Cok sukur topigin hamileleri gitgide artiyor. Hayirli olsun canim.allahim katlanarak artirsin gobusunu doldurdugu gibi kucagimizida saglikli minnaklarla doldursun ins.
Ikinci kan testtimi yaptirdigimda bana da 20gun osnra gel demislerdi. Demek senide o civarlarda cagirdilar.

bende aynı senin gibiyim bana şuanda umut oldun inşallah sonucumda senin gibi olucak sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Aynen anlattigin gibi benimde goguslerde hassasiyet ve dun kasik ve bel agrisi oldu ama bilmiyorum tabi hayirlisi..genelde yattim bugun biraz oturup dolastim ama oturup kalkarken biraz ostemeden kendimi kastim bi skinti olmaz insallah gün gün bi kiyaslayalim canim seninle bi degisligin olursa haber bekliyorum bu ara 8 hucreli 1.kalite 2 embriyo transfer edildi bana

Doktor bana tekrar kan testi yaptr
Mana gerek yok dedi ama yaptrsammiki
Ben yaptirmistim canim .11.gun ilk degerimi almistim. 14.gun tekrar yaptirdim .hatta bir hafta sonra tekrsr yaptirdim. benim 11.gun degerim 318 idi.
Pozotif cikmasinfan ziyade jatlanarak artmasi cok onemli diye biliyorum
.icinin rahat etmesini istiyorsan yaptir derim

hayirli olsun canim o kadar seviniyorum ki sizlerden boyle guzel haberler alinca. benim de bir haftam var. allah im o gun bana da guzel haberle aglatmayi nasip etsin. hepimize insallahh

Kızlar ateşiniz ne durumda benim vücudum genelde sicak atesim mi var bilmiyorum bilenler var mı sebebini?

Kızlar ateşiniz ne durumda benim vücudum genelde sicak atesim mi var bilmiyorum bilenler var mı sebebini?

Canm hayirli olur insallah senin transferin ne zman oldu benim
cumartesi oldu ama vakit gecmek bilmiyor test tarihi icin 3 eylul dediler daha cok var
benim transferim cuma gün oldu pazar 9. gün oluyor 5. gün embriyosu illa ki çıkar sonuç ben çalışıyorum vakit daha iyi geçiyor canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağız parolam belli "umudum sonsuz"...

özellikle yiyip içtiğin bişey var mı ? ben ananas suyu içiyorum günde 2-3 bardak. kabak çekirdeği badem fındık ceviz yiyorum bol protein almaya özen gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…