- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.461
Doktor bana tekrar kan testi yaptrÇok sevindim sorunsuz değerlerin artar inşâ Allah
Süper haberrr tebriklerrrrrKizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
hepinize bol bol dua ediyorum canım allah sabır versin inş. hepiniz pozitifi göreceksinizmerhaba sana da hayırlı haftalar canım ben umutlu bekleyişe başladım dua edin olmaz mı pazar gün kan vermeyi düşünüyorum:)
canım benim tebrik ederim seni allah tamamına erdirsin inş. hadi gözün aydın :))Kizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
Cok sukur topigin hamileleri gitgide artiyor. Hayirli olsun canim.allahim katlanarak artirsin gobusunu doldurdugu gibi kucagimizida saglikli minnaklarla doldursun ins.Kizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
Burdaki hanile arkadaslarin haberlerini alipp hepinizin gozlerii dolduuu nasill sewindiginizi biliyorumm cunku hepimiz ayni kaderi ayni bekleyisi yasiyoruzzz..arkadasim belirti sormuss benimm 5.gunden itibaren su gibi akintim oldu ve bi kac gundur kasiklarimda bi dolgunluk vardii ben adet olacahlgimi dusunndilumm gun gunn burdaki
belirtileri okuyup kendime eziyet ettim resmenn.okuyup okuyup unudumu kaybettim bende hic bir belirti yok deyipp oyuzden sakin belirtilere takilmayin her insanin farklii sadece inaninn benn hepp konustum bebislerimlee benimle kalin diee.bol bol fa dua ettim.ihtiyacimiz olan tek sey dua cunku....
Aynen anlattigin gibi benimde goguslerde hassasiyet ve dun kasik ve bel agrisi oldu ama bilmiyorum tabi hayirlisi..genelde yattim bugun biraz oturup dolastim ama oturup kalkarken biraz ostemeden kendimi kastim bi skinti olmaz insallah gün gün bi kiyaslayalim canim seninle bi degisligin olursa haber bekliyorum bu ara 8 hucreli 1.kalite 2 embriyo transfer edildi banahayırlı olsun canım transferin inşallah birlikte güzel sonuçlar alacağız. herhangi bir belirti yaşadığımı söyleyemem evet göğsüme el değmiyor evet kasıklarımda ağrılar var idrara sık çıkıyorum ama bunların hepsi transferden önce başlamıştı ilaçların etkisi yani. bakalım 1 hafta bekleyip göreceğiz:)
Ben yaptirmistim canim .11.gun ilk degerimi almistim. 14.gun tekrar yaptirdim .hatta bir hafta sonra tekrsr yaptirdim. benim 11.gun degerim 318 idi.Doktor bana tekrar kan testi yaptr
Mana gerek yok dedi ama yaptrsammiki
Kizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
Ben atesimi hep olctum canimve 36.8 ve 37.3 arasi da gidip geliyorduu yuzum.berbat yaniyordu benimmmKızlar ateşiniz ne durumda benim vücudum genelde sicak atesim mi var bilmiyorum bilenler var mı sebebini?
Kızlar ateşiniz ne durumda benim vücudum genelde sicak atesim mi var bilmiyorum bilenler var mı sebebini?
Ben atesimi hep olctum canimve 36.8 ve 37.3 arasi da gidip geliyorduu yuzum.berbat yaniyordu benimmm
benim transferim cuma gün oldu pazar 9. gün oluyor 5. gün embriyosu illa ki çıkar sonuç ben çalışıyorum vakit daha iyi geçiyor canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağız parolam belli "umudum sonsuz"...Canm hayirli olur insallah senin transferin ne zman oldu benim
cumartesi oldu ama vakit gecmek bilmiyor test tarihi icin 3 eylul dediler daha cok var
canım çok sevindim senni adına hayırlı olsun inşallah çifter çifter kucağına almayı nasip etsin rabbim. ben olsam merak edip ikinci testi yaptırırım herhalde katlanmış mı diye:)Doktor bana tekrar kan testi yaptr
Mana gerek yok dedi ama yaptrsammiki
canım yaa dün anneme gösterdim vücudum resmen ateş parçası terleme yok ama atletin üstünden el değmiyor sıcaklığa ben ilaçlara yoruyorumKızlar ateşiniz ne durumda benim vücudum genelde sicak atesim mi var bilmiyorum bilenler var mı sebebini?
özellikle yiyip içtiğin bişey var mı ? ben ananas suyu içiyorum günde 2-3 bardak. kabak çekirdeği badem fındık ceviz yiyorum bol protein almaya özen gösteriyorumAynen anlattigin gibi benimde goguslerde hassasiyet ve dun kasik ve bel agrisi oldu ama bilmiyorum tabi hayirlisi..genelde yattim bugun biraz oturup dolastim ama oturup kalkarken biraz ostemeden kendimi kastim bi skinti olmaz insallah gün gün bi kiyaslayalim canim seninle bi degisligin olursa haber bekliyorum bu ara 8 hucreli 1.kalite 2 embriyo transfer edildi bana
yok canım farketmez istediğin zaman yaptırKızlar gebelik kan testinde aç tok fark ediyormu yani öğleden sonra yaptırabiliyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?