2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Gebelerin vucut isisinda artis olur arkadaslar;-) ama ben daha uc bes gundur hissediyorum atesi
Ya esim ateşin yok ama vücudun sicak diyor ben de öyle hissesiyorum...artık ne belirtisi bilmiyorum kendimi gebe olmaya hazirlamadigim kesin bi belirtilerden nedense en umutsuzu benim bu topigin iki tane 5. Gun embriyom var ama olmayacak sanki...cogunluk hep ikinci üçüncü deneme başarılı...

Ne zamandı senin test günün?

Canm benimde besinci gun embriyosuydu bende haftasonu su erken gebelik testlerinden yapsammi diyorum ama negatif cikarsa diye de korkuyorum bu arada ananas suyunu ben doktoruma sordum gerek yok dedi kan sulandirici ozelligi var sadece zaten igne yapacaksin her gun dedi bunun icin. İgneyi yapiyorum, sadece protein agirlikli beslenmemi soyledi

Siz izmir medical parkta ahmet beyin hastasımıydınız başka bir topikte görmüştüm sanki ama sonra bulamadım sizi ben de ahmet beyin hastasıyım yarın test günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyor

ben de ağustosta tüp bebek olurum diyordum ama kan değerlerim iyi olmasına rağmen, geçici bir iyileşme olup olmadığını anlamak için dr önümüzdeki ay yapalım dedi, yoksa başarısız olabilir dedi. 12. gün gitcem, rahim duvarına da bakacakmış. sanırım ben eylülde tüp bebek düşünenler grubuna geçiyorum :) İnşallah hepiniz olumlu sonuçları görürsünüz :)

Evet canim ahmet beyde tedavi gordum insallah hayirli güzel sonuclar alirsin..nasil belirtiler yasiyormusun benim test gunum 2 eylul

Merhaba arkadaşlar..mutlu haberler hepimizi mutlu ediyor ne guzel..insallah hepimiz bir gün mulu haberlerimizi paylasiriz.
Lakin benim su an sormak istedigim bir soru var özellikle ilk bir sonucu negatif olanlara..benim transferden sonra 5.gun kanamam başlamış ve 9 gun sürdü yani bu ayın 17sinde temizlendi m. Fakat bugün ayın 24 ve yine kanamam var baya parça parça anlam veremedim. Böyle bi sey yaşayan var mi. Kist falan mi olustu acaba. Canim sikildi ya..

Ya kızlar, benim tedavi önümüzdeki aya kaldı, kurban bayramından hemen önce hastalanacağım sanırım. Bayramda tedavi olabilir mi ki? Bir an önce olsun istiyorum artık, sabırsızlanıyorum

Çok çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah benim bile gözlerim doldu inşallah bizlere hayırlı gelirsin de burada hep güzel haberler paylaşırız devamını bizler getirelim insallah

Pek fazla belirtim yok transferden beri karnımda şişlik var sanırım ilaçlardan arada sırada karın ağrısı ve bel ağrısı oldu ama sürekli değil bugün kasıklarımda dolgunluk var biraz yarını iple çekiyorum ve çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…