- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.481
Ya esim ateşin yok ama vücudun sicak diyor ben de öyle hissesiyorum...artık ne belirtisi bilmiyorum kendimi gebe olmaya hazirlamadigim kesin bi belirtilerden nedense en umutsuzu benim bu topiginGebelerin vucut isisinda artis olur arkadaslar;-) ama ben daha uc bes gundur hissediyorum atesi
Ne zamandı senin test günün?Ya esim ateşin yok ama vücudun sicak diyor ben de öyle hissesiyorum...artık ne belirtisi bilmiyorum kendimi gebe olmaya hazirlamadigim kesin bi belirtilerden nedense en umutsuzu benim bu topiginiki tane 5. Gun embriyom var ama olmayacak sanki...cogunluk hep ikinci üçüncü deneme başarılı...
31 agustos 19 agustosta transferim olduNe zamandı senin test günün?
Varmış daha31 agustos 19 agustosta transferim oldu
Canm benimde besinci gun embriyosuydu bende haftasonu su erken gebelik testlerinden yapsammi diyorum ama negatif cikarsa diye de korkuyorum bu arada ananas suyunu ben doktoruma sordum gerek yok dedi kan sulandirici ozelligi var sadece zaten igne yapacaksin her gun dedi bunun icin. İgneyi yapiyorum, sadece protein agirlikli beslenmemi soyledibenim transferim cuma gün oldu pazar 9. gün oluyor 5. gün embriyosu illa ki çıkar sonuç ben çalışıyorum vakit daha iyi geçiyor canım inşallah hayırlı sonuçlar alacağız parolam belli "umudum sonsuz"...
Siz izmir medical parkta ahmet beyin hastasımıydınız başka bir topikte görmüştüm sanki ama sonra bulamadım sizi ben de ahmet beyin hastasıyım yarın test günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyorAynen anlattigin gibi benimde goguslerde hassasiyet ve dun kasik ve bel agrisi oldu ama bilmiyorum tabi hayirlisi..genelde yattim bugun biraz oturup dolastim ama oturup kalkarken biraz ostemeden kendimi kastim bi skinti olmaz insallah gün gün bi kiyaslayalim canim seninle bi degisligin olursa haber bekliyorum bu ara 8 hucreli 1.kalite 2 embriyo transfer edildi bana
Evet canim ahmet beyde tedavi gordum insallah hayirli güzel sonuclar alirsin..nasil belirtiler yasiyormusun benim test gunum 2 eylulSiz izmir medical parkta ahmet beyin hastasımıydınız başka bir topikte görmüştüm sanki ama sonra bulamadım sizi ben de ahmet beyin hastasıyım yarın test günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırız çok heyecanlıyım vakit geçmek bilmiyor
Öyle bi merkez yokmus..En iyi tup bebek merkezi Nerede
Çok çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah benim bile gözlerim doldu inşallah bizlere hayırlı gelirsin de burada hep güzel haberler paylaşırız devamını bizler getirelim insallahKizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
Bilemedimki canım demediyse vardır bir bildigiDoktor bana tekrar kan testi yaptr
Mana gerek yok dedi ama yaptrsammiki
Kac olmus canim? En son iki katina cikmamisti sanirim bu sefer cikmis mi?coook sevindim, darisi bizlereKızlar bende test yaptim değerim yükselmiş Rabbimé şükürler olsun hepimizin yüzünu güldürsün
427 den 1243 olmuş hemşire iyi dedi rabbim sizede bugünleri en kisa zamanda yaşatsin dualarım sizinle sizde bana edin kün fe ýekünKac olmus canim? En son iki katina cikmamisti sanirim bu sefer cikmis mi?coook sevindim, darisi bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?