- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.501
Aa super bence arada 427'lik olcumde bir hata olmus...insallah cook guzel bir 9 ay gecirip, bebegine de saglikla kavusursun427 den 1243 olmuş hemşire iyi dedi rabbim sizede bugünleri en kisa zamanda yaşatsin dualarım sizinle sizde bana edin kün fe ýekün
canım arayıp öğren istersen benim ege üniv. de iptal edilmişti inşallah senin devam eder iptal olmaz bi an önce başlayıp hayırlı sonuçlar alırsın.edilirse de vardır her şey de bir hayır öyle düşün..sağlıcakla kalın..Sizce başkent hastanesi kurban bayramına denk gelen işlemleri yağıyor mudur?
Merhaba canım hiç kan tahlili yaptırmış mıydın? Ben kimyasal gebelik yaşadığım da parça parça gelmişti kist ten olacağını sanmıyorum çok geçmiş olsun arkadaşım.Merhaba arkadaşlar..mutlu haberler hepimizi mutlu ediyor ne guzel..insallah hepimiz bir gün mulu haberlerimizi paylasiriz.
Lakin benim su an sormak istedigim bir soru var özellikle ilk bir sonucu negatif olanlara..benim transferden sonra 5.gun kanamam başlamış ve 9 gun sürdü yani bu ayın 17sinde temizlendi m. Fakat bugün ayın 24 ve yine kanamam var baya parça parça anlam veremedim. Böyle bi sey yaşayan var mi. Kist falan mi olustu acaba. Canim sikildi ya..
En mantıklı si ara bencede birebir sor çalışıyorlarsada hayırlı zaman değilmiş de cnmSizce başkent hastanesi kurban bayramına denk gelen işlemleri yağıyor mudur?
Sorunsuz hamis lik süreci geçirirsin insaAllah cnm dua et bizlereeKızlar bende test yaptim değerim yükselmiş Rabbimé şükürler olsun hepimizin yüzünu güldürsün
En mantıklı si ara bencede birebir sor çalışıyorlarsada hayırlı zaman değilmiş de cnm
Teşekkür ederim. İdrarda negatif olunca hiç kan testi yaptırmadım.Merhaba canım hiç kan tahlili yaptırmış mıydın? Ben kimyasal gebelik yaşadığım da parça parça gelmişti kist ten olacağını sanmıyorum çok geçmiş olsun arkadaşım.
Amin inşallah dualarım sizinle sizde bana edinSorunsuz hamis lik süreci geçirirsin insaAllah cnm dua et bizleree
Amin inşallah darısı başınıza tez zamandaAa super bence arada 427'lik olcumde bir hata olmus...insallah cook guzel bir 9 ay gecirip, bebegine de saglikla kavusursun
Slm esmacim ben oda arkadaşın. Öncelikle hayirli olsun Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayı büyütmeyi nasip etsin ins.Amin inşallah dualarım sizinle sizde bana edin
Aaaa çok mutlu oldum hep aklimdaydi ne durumdasın cnmSlm esmacim ben oda arkadaşın. Öncelikle hayirli olsun Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayı büyütmeyi nasip etsin ins.
Guzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim hepimizin yardimcisi olsunAaaa çok mutlu oldum hep aklimdaydi ne durumdasın cnm
Rabbim nasip ederse bende anne adayiyim kontrollerine nerde devam edicen karar verdin miGuzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Bu akşam doktorumlâ konuştum cuma gelebilirsin dedi değerlerin kaçtı cnmRabbim nasip ederse bende anne adayiyim kontrollerine nerde devam edicen karar verdin mi
Gözün Aydın canım ya çok sevindim Allah tamamına erdirsin427 den 1243 olmuş hemşire iyi dedi rabbim sizede bugünleri en kisa zamanda yaşatsin dualarım sizinle sizde bana edin kün fe ýekün
707 ya varis 100 tane de ya evvalü okumustum bendeArkadaşlar 156 ya kayyum, 336 el müsavvir çekin günlük bol bol dua edelim birbirimize bir de meryem suresi okuyun
Teşekkürler darısı basinizaGözün Aydın canım ya çok sevindim Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?