- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.521
Ne güzel oda Arkadaşı mı senin ne durumda tedavin canımSlm esmacim ben oda arkadaşın. Öncelikle hayirli olsun Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayı büyütmeyi nasip etsin ins.
Rabbim gönlünden geceni hakkında hayırlı etsin insii aksamlarr
pozitif sonuclar senlendirmis sayfayi rabbime sukurler olsun.
benimde sökülüp gelemedi reglim hala.kahverengi akintim var 2gundur
Amin canım amin inşTeşekkürler darısı basiniza
amin insallah.Rabbim gönlünden geceni hakkında hayırlı etsin ins
Transferimiz olumlu sonuçlandı çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına ins. Siz ne asamadasinizNe güzel oda Arkadaşı mı senin ne durumda tedavin canım
Yok hep ayni degildi buna takılıp kalma bence çok ilaç kullaniyoruz benim 35.6 ydi hepHamile kalan arkadaslar transferimin 3. Gunu atesimi olcme gafletine dustum bi ara 37 ydi simdi 36.4 olmus acaba bekleme sureciniz hep ates icinde mi seyretti yoksa bu gibi atesleri olan var miydi
Ciddi misin size ne kadar tesekkur etsem azdir su an cok moralim bozulmustu 3. 4. Gunlerde belirgin belirtileriniz var miydiYok hep ayni degildi buna takılıp kalma bence çok ilaç kullaniyoruz benim 35.6 ydi hep
Benim hiç yoktuCiddi misin size ne kadar tesekkur etsem azdir su an cok moralim bozulmustu 3. 4. Gunlerde belirgin belirtileriniz var miydi
5.gun bel ağrısı vardı sadece ama idrarda koyulaşma ve mide kazintisi ilk günden itibaren vardi. Belirtiler değişiyor sen kalbini ferah tut arkadasim benim atesim simdi bile anca 36Ciddi misin size ne kadar tesekkur etsem azdir su an cok moralim bozulmustu 3. 4. Gunlerde belirgin belirtileriniz var miydi
benim eşimde problem yok, bendede pko var bugün transferimin 3.günüesinde sorun olmayan kendinden kaynaklanan ya da pkolu olan varmi aramizda
Dondurulmuş tedavi 5.gunde başlıyabiliyor ama sıfırdan bilmiyorum canım sen kağıda yaz tüm sorularını bir bir sorarsin o an aklımıza gelmiyorBen de arayıp sormayı çok denedim ama telefona bakmıyorlar maalesef. Yarın gidip sorcam en iyisi o herhalde. Dr bu nedenle bu ay yapalım der mi acaba? Yarın adetimin 5. Günü olacak.
Kaçıncı tedavindi cnm benim 3.donmus tedavisi hepsi birbirinin aynısı sonuç beni korkutuyor bu yüzdenBenim hiç yoktu
Tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah:)5.gun bel ağrısı vardı sadece ama idrarda koyulaşma ve mide kazintisi ilk günden itibaren vardi. Belirtiler değişiyor sen kalbini ferah tut arkadasim benim atesim simdi bile anca 36
İlk tedavim di bir Asilamada yaptım tutmadi cnmKaçıncı tedavindi cnm benim 3.donmus tedavisi hepsi birbirinin aynısı sonuç beni korkutuyor bu yüzden
Sana da sorayim canim, transfer edilen embriyolarin kaliteleri nasildi?İlk tedavim di bir Asilamada yaptım tutmadi cnm
1ci kalite dedi doktorumSana da sorayim canim, transfer edilen embriyolarin kaliteleri nasildi?
1ci kalite dedi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?