2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hamile kalan arkadaslar transferimin 3. Gunu atesimi olcme gafletine dustum bi ara 37 ydi simdi 36.4 olmus acaba bekleme sureciniz hep ates icinde mi seyretti yoksa bu gibi atesleri olan var miydi

Ciddi misin size ne kadar tesekkur etsem azdir su an cok moralim bozulmustu 3. 4. Gunlerde belirgin belirtileriniz var miydi
5.gun bel ağrısı vardı sadece ama idrarda koyulaşma ve mide kazintisi ilk günden itibaren vardi. Belirtiler değişiyor sen kalbini ferah tut arkadasim benim atesim simdi bile anca 36

Ben de arayıp sormayı çok denedim ama telefona bakmıyorlar maalesef. Yarın gidip sorcam en iyisi o herhalde. Dr bu nedenle bu ay yapalım der mi acaba? Yarın adetimin 5. Günü olacak.
Dondurulmuş tedavi 5.gunde başlıyabiliyor ama sıfırdan bilmiyorum canım sen kağıda yaz tüm sorularını bir bir sorarsin o an aklımıza gelmiyor

5.gun bel ağrısı vardı sadece ama idrarda koyulaşma ve mide kazintisi ilk günden itibaren vardi. Belirtiler değişiyor sen kalbini ferah tut arkadasim benim atesim simdi bile anca 36
Tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah:)
Bu arada sizinki kacinci gun embriyosuydu acaba ve kalitesi nasildi?

Bu arada hamile olan arkadaslar bir sorum olacak size:)ruyanizda hamile oldugunuzu ya da bebeginizi gordunuz mu?yapilan bir arastirmaya gore biz farkinda olmasak da, hormonlarin degisimini hisseden vucut bilincaltinda bize mesaji verirmis aslinda. Ben gormustum mesela ve o ay test yapmadan biliyodum hamile oldugumu ama malesef kaybettim bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…