- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.541
Bilmiyorum evet 3 gün emriyosuyduSuper peki neden 5. Gune gitmedi canim? 3.Gun embriyosuydu degil mi?
Benim 3.gunum canim, ise basladim ve seninle ayni durumdayim. Bir de kendimi ananasa adadim, umarim ise yariyodurkızlarrr gün sayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kaçıncı gündesiniz?:) benim 4. günüm bugün sadece pozitif düşünüyorum ruh halim de iyi bedenim de. herhangi bir belirti aramıyorum sadece olsun istiyorum
Dualarimiz seninleArkadaşlar kanimı verdim bekliyorum dualarinızda beni de unutmayın
Ins Rabbim tamamina erdirir. 3.gun embriyosu 1. Kalite. Az sayida döllenme oldugu icin riske atip 5. Güne gidemedilerTebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah:)
Bu arada sizinki kacinci gun embriyosuydu acaba ve kalitesi nasildi?
Ben test sonucumu negatif gördüm rüyamda.....Bu arada hamile olan arkadaslar bir sorum olacak size:)ruyanizda hamile oldugunuzu ya da bebeginizi gordunuz mu?yapilan bir arastirmaya gore biz farkinda olmasak da, hormonlarin degisimini hisseden vucut bilincaltinda bize mesaji verirmis aslinda. Ben gormustum mesela ve o ay test yapmadan biliyodum hamile oldugumu ama malesef kaybettim bebegimi
kızlarrr gün sayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kaçıncı gündesiniz?:) benim 4. günüm bugün sadece pozitif düşünüyorum ruh halim de iyi bedenim de. herhangi bir belirti aramıyorum sadece olsun istiyorum
Canim benim de 3 tane tek dollendi ama doktorum 5. Gunu bekletti o yüzden iki tane kalmisti ikisini de transfer etti simdi düşünüyorum 3. Gun olsa belki elimde dondurulmuş kalirdi simdi bekliyorum negatif sonuc alirsam tekrar ayni sureci nasil yasicamIns Rabbim tamamina erdirir. 3.gun embriyosu 1. Kalite. Az sayida döllenme oldugu icin riske atip 5. Güne gidemediler
kızlarrr gün sayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kaçıncı gündesiniz?:) benim 4. günüm bugün sadece pozitif düşünüyorum ruh halim de iyi bedenim de. herhangi bir belirti aramıyorum sadece olsun istiyorum
Guzel düşün guzel olcak ins
Transfer gununu hesapliyor musun ben kacinci gun su an emin degilim 19 agustos transferimkızlarrr gün sayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kaçıncı gündesiniz?:) benim 4. günüm bugün sadece pozitif düşünüyorum ruh halim de iyi bedenim de. herhangi bir belirti aramıyorum sadece olsun istiyorum
Doktoruna güven canim o senin icin en iyisini yapmıştır. Benim sıkıntılarım cok farkliydi. Rabbim nasip ederse en kalitesiz tek embriyo bile tutuyor sadece dua duaCanim benim de 3 tane tek dollendi ama doktorum 5. Gunu bekletti o yüzden iki tane kalmisti ikisini de transfer etti simdi düşünüyorum 3. Gun olsa belki elimde dondurulmuş kalirdi simdi bekliyorum negatif sonuc alirsam tekrar ayni sureci nasil yasicam
Bugun 11.günüm test günüm aslında yarın ama ben bu akşam yaptırıcam. Çok merak ediyorum hiç birşey hissetmiyorum belirti diye birşey yok ama bazen adet olcakmışım gibi kasık ve karnımda ağrı oluyor o kadar. Akşamı iple çekiyorum[/QU
Hayirlisi olsun ins bebeklerin bebegin seninledir insBugun 11.günüm test günüm aslında yarın ama ben bu akşam yaptırıcam. Çok merak ediyorum hiç birşey hissetmiyorum belirti diye birşey yok ama bazen adet olcakmışım gibi kasık ve karnımda ağrı oluyor o kadar. Akşamı iple çekiyorum
seninkinin tersi ciksin insallah o zamanBen test sonucumu negatif gördüm rüyamda.....
Hadi güzel sonuçlarla gel insaAllah. CanimArkadaşlar kanimı verdim bekliyorum dualarinızda beni de unutmayın
Bende akşamdan yapmayı düşünüyorum daha bir hafta var..Pozitifi görürsün insaAllah cnmBugun 11.günüm test günüm aslında yarın ama ben bu akşam yaptırıcam. Çok merak ediyorum hiç birşey hissetmiyorum belirti diye birşey yok ama bazen adet olcakmışım gibi kasık ve karnımda ağrı oluyor o kadar. Akşamı iple çekiyorum
Bence de guven doktoruna canim..5.gun embriyosunun tutunma olasiligi 3. Gun embriyosuna gore %10 fazla. 5.gune gidemeyenler cok kaliteli olmuyor, bu nedenle 3.gun ikisini transfer edip kalani dondursa, cozuldugunde ölmüs olabilirdi zaten o embriyo. Benim dusuk kaliteli olan embriyolari dondurmadilar hic cozulunce iyice kotu olur diye. Onun icin hic uzulme canim insallah ikisi de simski tutunacaklar annelerine...Canim benim de 3 tane tek dollendi ama doktorum 5. Gunu bekletti o yüzden iki tane kalmisti ikisini de transfer etti simdi düşünüyorum 3. Gun olsa belki elimde dondurulmuş kalirdi simdi bekliyorum negatif sonuc alirsam tekrar ayni sureci nasil yasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?