2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlarrr gün sayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kaçıncı gündesiniz?:) benim 4. günüm bugün sadece pozitif düşünüyorum ruh halim de iyi bedenim de. herhangi bir belirti aramıyorum sadece olsun istiyorum

Benim 3.gunum canim, ise basladim ve seninle ayni durumdayim. Bir de kendimi ananasa adadim, umarim ise yariyodur

Ben test sonucumu negatif gördüm rüyamda.....

Ins Rabbim tamamina erdirir. 3.gun embriyosu 1. Kalite. Az sayida döllenme oldugu icin riske atip 5. Güne gidemediler
Canim benim de 3 tane tek dollendi ama doktorum 5. Gunu bekletti o yüzden iki tane kalmisti ikisini de transfer etti simdi düşünüyorum 3. Gun olsa belki elimde dondurulmuş kalirdi simdi bekliyorum negatif sonuc alirsam tekrar ayni sureci nasil yasicam

Bugun 11.günüm test günüm aslında yarın ama ben bu akşam yaptırıcam. Çok merak ediyorum hiç birşey hissetmiyorum belirti diye birşey yok ama bazen adet olcakmışım gibi kasık ve karnımda ağrı oluyor o kadar. Akşamı iple çekiyorum

Transfer gununu hesapliyor musun ben kacinci gun su an emin degilim 19 agustos transferim

D
Doktoruna güven canim o senin icin en iyisini yapmıştır. Benim sıkıntılarım cok farkliydi. Rabbim nasip ederse en kalitesiz tek embriyo bile tutuyor sadece dua dua

Hayirlisi olsun ins bebeklerin bebegin seninledir ins

Bende akşamdan yapmayı düşünüyorum daha bir hafta var..Pozitifi görürsün insaAllah cnm

Bence de guven doktoruna canim..5.gun embriyosunun tutunma olasiligi 3. Gun embriyosuna gore %10 fazla. 5.gune gidemeyenler cok kaliteli olmuyor, bu nedenle 3.gun ikisini transfer edip kalani dondursa, cozuldugunde ölmüs olabilirdi zaten o embriyo. Benim dusuk kaliteli olan embriyolari dondurmadilar hic cozulunce iyice kotu olur diye. Onun icin hic uzulme canim insallah ikisi de simski tutunacaklar annelerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…