- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.561
Cok tesekkurler herkes gibi ben de cok istiyorum bebek cik.kisti ve amh dusuklugu var ben de ilk denemem cift embriyo transfer edildi cok heyecanli ve tedirgin bi bekleyisteyim5.gun bel ağrısı vardı sadece ama idrarda koyulaşma ve mide kazintisi ilk günden itibaren vardi. Belirtiler değişiyor sen kalbini ferah tut arkadasim benim atesim simdi bile anca 36
Senin bugun 8. Gunun sanirim, ben senin yerinde olsam coktaaan idrar testi yapmistimNormalde günler su gibi akıp geçer transferden beri zaman durdu geçmiyor( hep okur allah allah niye bu kadar acele ediyolar derdim şimdi anlıyorum.Gerçekten zor bir süreçmiş.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ins canim zaten ona seviniyorum doktorum 5.gun embriyosu kaliteli olandir dedi umarim guzel sonuclar aliriz hepimizBence de guven doktoruna canim..5.gun embriyosunun tutunma olasiligi 3. Gun embriyosuna gore %10 fazla. 5.gune gidemeyenler cok kaliteli olmuyor, bu nedenle 3.gun ikisini transfer edip kalani dondursa, cozuldugunde ölmüs olabilirdi zaten o embriyo. Benim dusuk kaliteli olan embriyolari dondurmadilar hic cozulunce iyice kotu olur diye. Onun icin hic uzulme canim insallah ikisi de simski tutunacaklar annelerine...
benim eşimde problem yok, bendede pko var bugün transferimin 3.günü
Beylikdüzü medicana da 17 yumurtam toplandı 15 i döllendi transfer günü 9 tane kalmıştı 1 tanesi transfer edildi.geri kalanlarınıda dondurduknerde tedavi oluosun?kac yumurtan oldu?
Hadi güzel haberlerle inşallah dualarımız senleArkadaşlar kanimı verdim bekliyorum dualarinızda beni de unutmayın
Böyle şeylere kafana takma canım kendini strese sokma rüyalar tamamen o anki psikolpjimizle alakali bunun kanıtlanmış bir yani yok :)Ben test sonucumu negatif gördüm rüyamda.....
canım ne zaman çıkacak sonuç? hayırlı haberlerini bekliyoruzArkadaşlar kanimı verdim bekliyorum dualarinızda beni de unutmayın
yok canım transfer günü sayılmıyor benim de 21 ağustos transfer tarihim inşallah ikisi de benimledirrrrrTransfer gununu hesapliyor musun ben kacinci gun su an emin degilim 19 agustos transferim
ben de 2. tedavimde çok zor geçirmiştim günlerimi aşırı stresliydim resmen dakika sayıyordum ama şükür bu sefer iyiyim Allah bir serinlik verdi inşallah hayırlı haberleri hep birlikte alacağızNormalde günler su gibi akıp geçer transferden beri zaman durdu geçmiyor( hep okur allah allah niye bu kadar acele ediyolar derdim şimdi anlıyorum.Gerçekten zor bir süreçmiş.Allah herkesin yardımcısı olsun.
İnsaAllah canım kaçıncı denemendiyok canım transfer günü sayılmıyor benim de 21 ağustos transfer tarihim inşallah ikisi de benimledirrrrr
ben de suyunu içiyorum ananasın kabak çekirdeği yiyorum bir de süt yoğurt et protein almaya çalışıyorumBenim 3.gunum canim, ise basladim ve seninle ayni durumdayim. Bir de kendimi ananasa adadim, umarim ise yariyodur
3. denemem canım yaa artık son olsunnnİnsaAllah canım kaçıncı denemendi
11 gün iyi beklemişin maşallah ben 9. gün kesin yaptıracam da aceba 8. gün mü gitsem diyorumBugun 11.günüm test günüm aslında yarın ama ben bu akşam yaptırıcam. Çok merak ediyorum hiç birşey hissetmiyorum belirti diye birşey yok ama bazen adet olcakmışım gibi kasık ve karnımda ağrı oluyor o kadar. Akşamı iple çekiyorum
Canim 9. Gun kesin çıkar mı...ben erken yaptirip da yanilmak istemiyorum11 gün iyi beklemişin maşallah ben 9. gün kesin yaptıracam da aceba 8. gün mü gitsem diyorum
İnşallah canımHayirlisi olsun ins bebeklerin bebegin seninledir ins
inşallah canım hepimiz görürüz. kucağımıza almayı nasip eder.Bende akşamdan yapmayı düşünüyorum daha bir hafta var..Pozitifi görürsün insaAllah cnm
11 gün iyi beklemişin maşallah ben 9. gün kesin yaptıracam da aceba 8. gün mü gitsem diyorum
kızlarrr gün sayanlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kaçıncı gündesiniz?:) benim 4. günüm bugün sadece pozitif düşünüyorum ruh halim de iyi bedenim de. herhangi bir belirti aramıyorum sadece olsun istiyorum
Kasıklarında ağrı yok mu? Bende ara ara ağrı var...baska belirtim yok.kızlar ben açlık dışında pek birşey hissetmiyorum ..acıkıyorum ama yiyemiyoorum..sizler ne durumdasınız..
canım ilk 4 gün daha şiddetliydi ani idrar sıkışması yaşıyorudum..şimdi ara ara kasık ağrım oluyor..Kasıklarında ağrı yok mu? Bende ara ara ağrı var...baska belirtim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?