2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

5.gun bel ağrısı vardı sadece ama idrarda koyulaşma ve mide kazintisi ilk günden itibaren vardi. Belirtiler değişiyor sen kalbini ferah tut arkadasim benim atesim simdi bile anca 36
Cok tesekkurler herkes gibi ben de cok istiyorum bebek cik.kisti ve amh dusuklugu var ben de ilk denemem cift embriyo transfer edildi cok heyecanli ve tedirgin bi bekleyisteyim

Normalde günler su gibi akıp geçer transferden beri zaman durdu geçmiyor ( hep okur allah allah niye bu kadar acele ediyolar derdim şimdi anlıyorum.Gerçekten zor bir süreçmiş.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Senin bugun 8. Gunun sanirim, ben senin yerinde olsam coktaaan idrar testi yapmistimbu kadar da sabirli olunmaz ki

Ins canim zaten ona seviniyorum doktorum 5.gun embriyosu kaliteli olandir dedi umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz

Normalde günler su gibi akıp geçer transferden beri zaman durdu geçmiyor ( hep okur allah allah niye bu kadar acele ediyolar derdim şimdi anlıyorum.Gerçekten zor bir süreçmiş.Allah herkesin yardımcısı olsun.
ben de 2. tedavimde çok zor geçirmiştim günlerimi aşırı stresliydim resmen dakika sayıyordum ama şükür bu sefer iyiyim Allah bir serinlik verdi inşallah hayırlı haberleri hep birlikte alacağız

11 gün iyi beklemişin maşallah ben 9. gün kesin yaptıracam da aceba 8. gün mü gitsem diyorum

Hayirlisi olsun ins bebeklerin bebegin seninledir ins
İnşallah canım

Bende akşamdan yapmayı düşünüyorum daha bir hafta var..Pozitifi görürsün insaAllah cnm
inşallah canım hepimiz görürüz. kucağımıza almayı nasip eder.

11 gün iyi beklemişin maşallah ben 9. gün kesin yaptıracam da aceba 8. gün mü gitsem diyorum

benim için düne kadar çok çabuk geçti vallah ama bugun geçmiyor akşam bakalım hayırlısı artık

bende 5.günümdeyim bugün.yatarak geçiyor valla.pek bşey yapmıyorum ama artık ev işlerine dönüş yaparım heralde çok canım sıkılıyor.yakın mesafede gidecek hiçbir yerim yok burada eve tıkılıp kaldım 5 gündür.haftaya pazartesi test yapacağım.bende pozitif düşünüyorum bebeklerimle arada sırada konuşuyorum :) arada da karamsarlık çökmüyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…