- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.601
Canim seninki bi de dondurulmus ve 5.gun, predictor early cozer bu isi:)))) daha erken yaa kudurtma beni :)))))
Nolur uzulme, yine denersin nasilsa...bizim de sinavimiz bu maalesef ama oyle ya da boyle anne olacagiz sonunda..Negatif çıktı malasef çok üzgünüm
O akintidan bende de var ilaclarla beraber geliyor fitil ve jelle birlikte pecetem ıslak hepBende de istah patlaması yaşanıyor ama ilaclarimdan Dr um söylemişti bu süreçte yemeğe verdim kendimi ahh bide hamur işi Sevdam olmasa☺ Birde diğer denemeleri mde olmayan su gb peçete ye ıslak lik geliyor merkez jelden dedi ama ilk defa kullanmıyorum ki jeli
Teşekkürler aslında benim bir tane kızım var şükürler olsun kardeş istiyorduk Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahNolur uzulme, yine denersin nasilsa...bizim de sinavimiz bu maalesef ama oyle ya da boyle anne olacagiz sonunda..
Üzülme hepimiz bu yolda benzer neticeler alacagiz geçecek ins olacak bebegin...Negatif çıktı malasef çok üzgünüm
Canim selam, benim gebeligimde de kanamam olmustu, dr pembe ya da kahverengiyse cok onemli degil demisti ama kirmizi oldugu anda cagirmisti ve her kanamada progesteron ignesi yaptirtmisti...bir de normalde ultrasonla kanama nerede, kesede sikinti falan var mi kontrol edilmesi gerekiyor ama henuz kese de gorunmez. Kanaman kahve ya da pembeyse cok takilma ama bildigin kanama gibiyse ek progesteron gerekir mi sor bence...Kizlarr sabah cok kotu bi gune basladimm kanamam olduu .sonra dr testi tekrarlamami istedii dun 202 cikmistiya degerim.bugunn 365 cikti cok sukurr bebiste sorun yokk bu corasprin kullaniyoruz yaa birakinca o kanama yapabiliomusss bide ikiz gebelikte oluomus drum cokyuksek ihtimal.ikiz dedii.sizinde aklinizda bulunsunn...
Allah kızına uzun ömür versin inşallah en azından bir tesellin var bir daha dener misin bilmem ama inşallah herşey gönlünce olsun canımTeşekkürler aslında benim bir tane kızım var şükürler olsun kardeş istiyorduk Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah
merhaba arkadaşlar bugün adetimin 4 günü doktora gittim bu ay dondurulmuş emriyolarımla 3,denemeyi yaptırmayı düşünüyordum ama olmadı doktorum bende rahim filmi istedi.daha önce 1 kez çektirdim fakat 1,5 sene geçmiş son çektirdiğimin üstünden benden tekrar film istedi ve filim bakacakmış belki laporoskop mi ne isteyebilirmiş dokjtor biz bazen muaynede göremiyoruz rahimde yapışma vs olabiliyor biz şimdi rahim filmi çektirelim dedi bir kaç test daha istedi
daha önce 2 kez çektirdim herşey temizdi neden tekrar istedi ki
Canim seninki bi de dondurulmus ve 5.gun, predictor early cozer bu isi
11.gun canimmKaçıncı gün desin şuan transferden sonra
bu 3 çektirmem olacak niye istiyorlar ki filmden sonra laporoskopi falan dedi histeroskopi ne canımah bu serüvende bir rahim filmi hakkında bilgim yok heralde benden istemediler histeroskopi oldum sadece o yüzden fikrim yok canım ama güç olmasın da geç olsun bir ay daha sonra başlarsın
Uzulme canimm insss bidakine cifter cofter gelir bebislerinNegatif çıktı malasef çok üzgünüm
Hayatim soyle diyim sabah ic camasirimda kirmiziydi bi kac damla daha sonra kahverengiye donduuu....doktr bi kacgun daha dewam eder dediiCanim selam, benim gebeligimde de kanamam olmustu, dr pembe ya da kahverengiyse cok onemli degil demisti ama kirmizi oldugu anda cagirmisti ve her kanamada progesteron ignesi yaptirtmisti...bir de normalde ultrasonla kanama nerede, kesede sikinti falan var mi kontrol edilmesi gerekiyor ama henuz kese de gorunmez. Kanaman kahve ya da pembeyse cok takilma ama bildigin kanama gibiyse ek progesteron gerekir mi sor bence...
Kahveye donmesi cok iyi canim, kirmizi taze kani, kahve de eski kani gosteriyor cunku. Belki bebislerin sana yerlesiyodur halaHayatim soyle diyim sabah ic camasirimda kirmiziydi bi kac damla daha sonra kahverengiye donduuu....doktr bi kacgun daha dewam eder dedii
Benim de 3. Gun canim, bugun basladim ise, daha cabuk gecti gun..7.gunden itibaren de her sabah test yapasim var. yalniz seninki 3.gun mu 5.gun embriyosu mu?3se 8.gun erken olabilirKizlar bu vakit neden gecmiyor normalde izinliyken gunler su gibi gecerdi, transgerden sonraki ucuncu gun ve ben meraktan olmek uzereyim acaba sekizinci gun su erken gebelik testlerinden yapsam cikar mi ki
Besinci gun embriyosu canm aslinda ben de baslamak istiyorum ama esimde annem de izin vermiyor sanki yatarak tutacak gibi dusunuyorlarBenim de 3. Gun canim, bugun basladim ise, daha cabuk gecti gun..7.gunden itibaren de her sabah test yapasim var. yalniz seninki 3.gun mu 5.gun embriyosu mu?3se 8.gun erken olabilir
Ewet canim ama sabah oglen aksam 2 ser tane fitil olatak kullaniyorum doktorda buna dewam et dediKahveye donmesi cok iyi canim, kirmizi taze kani, kahve de eski kani gosteriyor cunku. Belki bebislerin sana yerlesiyodur halakazi calismalari esnasinda da rahimde damara denk gelip kanamaya sebep olmuslardir.. Progesteron takviyesi olarak progestan mi kullaniyosun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?