2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

selam kızlar , bugün benim transferimin 7. günü , hiç bir belirti hissetmiyorum , zaten embriyo kaliteleri de çok iyi değildi , o yüzden umutlarım giderek azalıyor , doktor 13. gün test yapın dedi , o da 31 ağustos bizim 2. evlilik yıldönümümüz , böyle denk gelmesi kaderin bir cilvesi belki de =)=)

umutla bekleyen herkese Allahım pozitifleri görmeyi nasip eder inşAllah

Canim 9. Gun kesin çıkar mı...ben erken yaptirip da yanilmak istemiyorum
benim ilkinde 3. gün embriyosu 9. gün belli olmuştu bu sefer 5. gün embriyosu kesin çıkar diye düşünüyorum. 9. gün çıkarsa 2 gün sonra katlanmış mı diye yaptıracağız zaten 9. gün çıkmazsa da yine 2 gün sonra baktırırım bir de gününde yaptırmış olurum:)

ben dün akşam yemeğimi yaptım bulaşığı eşimle yıkadık ufak tefek işler yapıyorum gündüz zaten çalışıyorum evde beklemek çok zor tahmin edemiyorum Allah kolaylık versin sabrının mükafatını versin inşallah

canım inşallah 3. yılınıza 3 kişi girmek nasip olur bizim de 3 eylül 2. evlilik yıldönümümüz . embriyo kalitelerine takılma içerde gelişimleri daha iyidir belki belli mi olur moralini yüksek tut bol bol dua et

Test yapma konusunda cok cesaretsizim 3 asilama denemis biri olarak tüp bebek gibi bi süreç sonuçta..o yuzden gününde giderim sanırım ama elimde gununde bile yapmam sonuca nasil dayanirim bilemem...

Kizlarr sabah cok kotu bi gune basladimm kanamam olduu .sonra dr testi tekrarlamami istedii dun 202 cikmistiya degerim.bugunn 365 cikti cok sukurr bebiste sorun yokk bu corasprin kullaniyoruz yaa birakinca o kanama yapabiliomusss bide ikiz gebelikte oluomus drum cokyuksek ihtimal.ikiz dedii.sizinde aklinizda bulunsunn...

Aile Hekimleri trasferden sonra kullandığımız ilaçları yazabilir aklınızda bulunsun jel estrofem progestan iğne kan suladirici igne

Aaaa ne güzel ikiz olcak rabbim sağlıkla kucağıniza alirsiniz bebeklerinizi

Kaçıncı gün desin şuan transferden sonra

benimde kayinvalidem vardivyanimda yarin gidecek artik islere baslarim ufaktan. ama benim buradaki sikintim kisa mesafede gidecek hicbiryer olmamasi. olsun bakalim ya sabir napalim hersey yavrularimiz icin...

kizlar size bişey sormak istiyorum. ben sinir stres yapinca kasiklarima fena agri giriyor, yanma oluyor ayni anda belime agrilar giriyor. transferimin 5.gunu bu arada. diyeceksiniz ki sakin ol sikinti yapma ama bazen mümkün olmuyor işte . sakin ve iyi olmak icin elimden geleni yapiyorum. ama boyle olunca tedirgin oluyorum açıkçası.

3. denemem canım yaa artık son olsunnn
kızlar ben açlık dışında pek birşey hissetmiyorum ..acıkıyorum ama yiyemiyoorum..sizler ne durumdasınız..
Bende de istah patlaması yaşanıyor ama ilaclarimdan Dr um söylemişti bu süreçte yemeğe verdim kendimi ahh bide hamur işi Sevdam olmasa☺ Birde diğer denemeleri mde olmayan su gb peçete ye ıslak lik geliyor merkez jelden dedi ama ilk defa kullanmıyorum ki jeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…