- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.581
Bende de öyle siddetli bi agri yok genelde egilirken dogrulurken hissediyorum agriyi...ne zaman test yapacaksincanım ilk 4 gün daha şiddetliydi ani idrar sıkışması yaşıyorudum..şimdi ara ara kasık ağrım oluyor..
Bende de öyle siddetli bi agri yok genelde egilirken dogrulurken hissediyorum agriyi...ne zaman test yapacaksin
Ben de canim erken yapip da farkli düşünmek istemiyorumgünü mü beklemeyi düşünüyorum sen
benim ilkinde 3. gün embriyosu 9. gün belli olmuştu bu sefer 5. gün embriyosu kesin çıkar diye düşünüyorum. 9. gün çıkarsa 2 gün sonra katlanmış mı diye yaptıracağız zaten 9. gün çıkmazsa da yine 2 gün sonra baktırırım bir de gününde yaptırmış olurum:)Canim 9. Gun kesin çıkar mı...ben erken yaptirip da yanilmak istemiyorum
ben dün akşam yemeğimi yaptım bulaşığı eşimle yıkadık ufak tefek işler yapıyorum gündüz zaten çalışıyorum evde beklemek çok zor tahmin edemiyorum Allah kolaylık versin sabrının mükafatını versin inşallahbende 5.günümdeyim bugün.yatarak geçiyor valla.pek bşey yapmıyorum ama artık ev işlerine dönüş yaparım heralde çok canım sıkılıyor.yakın mesafede gidecek hiçbir yerim yok burada eve tıkılıp kaldım 5 gündür.haftaya pazartesi test yapacağım.bende pozitif düşünüyorum bebeklerimle arada sırada konuşuyorum :) arada da karamsarlık çökmüyor değil
canım inşallah 3. yılınıza 3 kişi girmek nasip olur bizim de 3 eylül 2. evlilik yıldönümümüz . embriyo kalitelerine takılma içerde gelişimleri daha iyidir belki belli mi olur moralini yüksek tut bol bol dua etselam kızlar , bugün benim transferimin 7. günü , hiç bir belirti hissetmiyorum , zaten embriyo kaliteleri de çok iyi değildi , o yüzden umutlarım giderek azalıyor , doktor 13. gün test yapın dedi , o da 31 ağustos bizim 2. evlilik yıldönümümüz , böyle denk gelmesi kaderin bir cilvesi belki de =)=)
umutla bekleyen herkese Allahım pozitifleri görmeyi nasip eder inşAllah
canım kasık ağrısı idrara şıkışma bende de var ama ben opunun etkisinin sürdüğünü düşünüyorum belirti olarak görmüyorum.Kasıklarında ağrı yok mu? Bende ara ara ağrı var...baska belirtim yok.
Test yapma konusunda cok cesaretsizim 3 asilama denemis biri olarak tüp bebek gibi bi süreç sonuçta..o yuzden gününde giderim sanırım ama elimde gununde bile yapmam sonuca nasil dayanirim bilemem...benim ilkinde 3. gün embriyosu 9. gün belli olmuştu bu sefer 5. gün embriyosu kesin çıkar diye düşünüyorum. 9. gün çıkarsa 2 gün sonra katlanmış mı diye yaptıracağız zaten 9. gün çıkmazsa da yine 2 gün sonra baktırırım bir de gününde yaptırmış olurum:)
Aaaa ne güzel ikiz olcak rabbim sağlıkla kucağıniza alirsiniz bebekleriniziKizlarr sabah cok kotu bi gune basladimm kanamam olduu .sonra dr testi tekrarlamami istedii dun 202 cikmistiya degerim.bugunn 365 cikti cok sukurr bebiste sorun yokk bu corasprin kullaniyoruz yaa birakinca o kanama yapabiliomusss bide ikiz gebelikte oluomus drum cokyuksek ihtimal.ikiz dedii.sizinde aklinizda bulunsunn...
:)))) daha erken yaa kudurtma beni :)))))Senin bugun 8. Gunun sanirim, ben senin yerinde olsam coktaaan idrar testi yapmistimbu kadar da sabirli olunmaz ki
Kaçıncı gün desin şuan transferden sonraKizlarr sabah cok kotu bi gune basladimm kanamam olduu .sonra dr testi tekrarlamami istedii dun 202 cikmistiya degerim.bugunn 365 cikti cok sukurr bebiste sorun yokk bu corasprin kullaniyoruz yaa birakinca o kanama yapabiliomusss bide ikiz gebelikte oluomus drum cokyuksek ihtimal.ikiz dedii.sizinde aklinizda bulunsunn...
İnşallahben de 2. tedavimde çok zor geçirmiştim günlerimi aşırı stresliydim resmen dakika sayıyordum ama şükür bu sefer iyiyim Allah bir serinlik verdi inşallah hayırlı haberleri hep birlikte alacağız
Yazıyorlar ama eczaneler vermiyor.Kadın doğum dr yazarsa veriyolar ben bizzat yaşadım.Aile Hekimleri trasferden sonra kullandığımız ilaçları yazabilir aklınızda bulunsun jel estrofem progestan iğne kan suladirici igne
ben dün akşam yemeğimi yaptım bulaşığı eşimle yıkadık ufak tefek işler yapıyorum gündüz zaten çalışıyorum evde beklemek çok zor tahmin edemiyorum Allah kolaylık versin sabrının mükafatını versin inşallah
3. denemem canım yaa artık son olsunnn
Bende de istah patlaması yaşanıyor ama ilaclarimdan Dr um söylemişti bu süreçte yemeğe verdim kendimi ahh bide hamur işi Sevdam olmasa☺ Birde diğer denemeleri mde olmayan su gb peçete ye ıslak lik geliyor merkez jelden dedi ama ilk defa kullanmıyorum ki jelikızlar ben açlık dışında pek birşey hissetmiyorum ..acıkıyorum ama yiyemiyoorum..sizler ne durumdasınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?