- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.701
Ben 10 gün evde yaptım silik ciktiAynı durumdayım sanki adet olcam kasik batması da var 9. Gun çıkar mı acaba eşim yaptırmak istiyor testi ben korkuyorum beklemek bile güzel geliyor şu An
Ben bilmiom kizlar zaten herkesin bi tedavisi bitsinn netlessin hersey ondan sonra acarizzzben ilk randewumu 4 eylule aldim ama kese gorunurmu bilmiomm.ben tedaviyi istanbulda yaptrdim yaa 21 etluldede ist gidicez benimde 3 u tutmus gorunuo doktr birini alicaz diyoo
Aynı durumdayım sanki adet olcam kasik batması da var 9. Gun çıkar mı acaba eşim yaptırmak istiyor testi ben korkuyorum beklemek bile güzel geliyor şu An
Yok canım bence erken yaptırma test falan bazen bende diyorum eczaneden alıyım gebelik testi yapıyım ama yok yapmıycam günümü bekliycem
Kızlar bekleyin gününüzü hiç kafanızı erken test yapayım diye yormayın kendinizi o güne adayın olmadı benim gibi 1 gün önce yapın
No no ben yaptırmıycam test falan 28 Ağustosu bekliycem eşim biraz daha şımartsın beni :))))))
Kizzz esin ne tepki verdii benim esimm bi kac saat kendine gelemediiiKızlar bekleyin gününüzü hiç kafanızı erken test yapayım diye yormayın kendinizi o güne adayın olmadı benim gibi 1 gün önce yapın
Anladim canim eskiye nazaran çok sıcak değil Allahtan idare edebildiği miz yere kadar beklemek de fayda var.tirsiyorumda bişi olur diyeEvet bu duş işini bende ciddiye almıştım canım ben cumartesi transfer oldum salı günü banyo yaptım. Sıcaklar malum etkilemişti ama ıslak mendil ile işimi halletmiştim.
Kizzz esin ne tepki verdii benim esimm bi kac saat kendine gelemediii
Ben varim test gunumu bekliyOrumm insaallah pozitif cikar sen naptin tedaviye Basladin miKimse yok mu bana Agustosta kismet olursa eslik edicek?
Allah gönlüne göre verir inşallah canım şımar şımarabildiğin kadar bugunler geri gelmez
İşte bu duygularımà tercüman oldun Canim bende biraz daha şımartilmak istiyorum. Keyfim acaip yerindeNo no ben yaptırmıycam test falan 28 Ağustosu bekliycem eşim biraz daha şımartsın beni :))))))
İşte bu duygularımà tercüman oldun Canim bende biraz daha şımartilmak istiyorum. Keyfim acaip yerinde29 ağustos da benim günüm şurda ne kaldı dimi ama benim ki bi heyecan bi heyecan
Eveeet pozitif sonuçlarını alan arkadaşlarımızı gördük. Hamdolsun, darısı biz test günü bekleyenlerin başına bu topikte olumsuzluklara yer yok bende belirti yok değip üzülmeye gerek yok bugün herkes keyif sütlerini içsin bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?