2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

hayırlısı olsun canım senin için 3 tane ve daha risli inşallah diğer bebişler sağlıkla kucağına alırsın

Aynı durumdayım sanki adet olcam kasik batması da var 9. Gun çıkar mı acaba eşim yaptırmak istiyor testi ben korkuyorum beklemek bile güzel geliyor şu An

Yok canım bence erken yaptırma test falan bazen bende diyorum eczaneden alıyım gebelik testi yapıyım ama yok yapmıycam günümü bekliycem

Yok canım bence erken yaptırma test falan bazen bende diyorum eczaneden alıyım gebelik testi yapıyım ama yok yapmıycam günümü bekliycem

Kızlar bekleyin gününüzü hiç kafanızı erken test yapayım diye yormayın kendinizi o güne adayın olmadı benim gibi 1 gün önce yapın

Ben telden girdiğim için yapamıyorum liste pc olsa yaparım olmadı adminlerden rica ederiz ama bizden birinin yapması daha doğru olur listeyi arada guncellemek ve yeni arkadaşlarımızı eklememiz gerekecek

Kızlar bekleyin gününüzü hiç kafanızı erken test yapayım diye yormayın kendinizi o güne adayın olmadı benim gibi 1 gün önce yapın

No no ben yaptırmıycam test falan 28 Ağustosu bekliycem eşim biraz daha şımartsın beni :))))))

Ya zaten ciddi ciddi merak ediyorum ben artik kiwicik hep buralarda olurduu uzun zamandirda yokk acaba tedavisinde falan bi sorun mu oldu diyorumm yada bilen bi arkadas bsska bi sayfa acsin ona gecelimm yine burdada kalirizxz

Evet bu duş işini bende ciddiye almıştım canım ben cumartesi transfer oldum salı günü banyo yaptım. Sıcaklar malum etkilemişti ama ıslak mendil ile işimi halletmiştim.
Anladim canim eskiye nazaran çok sıcak değil Allahtan idare edebildiği miz yere kadar beklemek de fayda var.tirsiyorumda bişi olur diye

No no ben yaptırmıycam test falan 28 Ağustosu bekliycem eşim biraz daha şımartsın beni :))))))
İşte bu duygularımà tercüman oldun Canim bende biraz daha şımartilmak istiyorum. Keyfim acaip yerinde 29 ağustos da benim günüm şurda ne kaldı dimi ama benim ki bi heyecan bi heyecan

İşte bu duygularımà tercüman oldun Canim bende biraz daha şımartilmak istiyorum. Keyfim acaip yerinde 29 ağustos da benim günüm şurda ne kaldı dimi ama benim ki bi heyecan bi heyecan

Şımarmak hakkımız tatlım o kadar tahlil,ilaç,operasyonlar,iğneler olduk bıraksınlar da şımaralım eskiden keyif için kahve içerdim şimdi süt içiyorum :)))) zaten ben şuan eşimle ananemle ,dedemin Şile 'deki evindeyim sabah kapı çalıyor organik sütüm geliyor organik yumurtam kümesten taze sıcak sıcak önüme geliyor sebzeler meyveler hep organik burada dedem her gün eşimle en güzel eti,balığı telefonla sipariş veriyor daha ne istiyim hamdolsun çok şükür protein olarak bir tek tavuk yemiyorum onuda bir zamanlar tavuktan zehirlendiğim için lütfen tavuk çok tüketmeyin sizde et yiyin ,balık yiyin

OHHH İşte böyle pozitif gelin bize kızlar
belirti yok diyip karamsar olmayın bendede belirti yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…