2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Aynen proteine boğdum kendimi etim sütum benimde organik küçük yerin faydası :) .kendi bahçem var benimde hersey organik kendim yetiştirdim çok sakinleştirdi çok ıyu geldi bahçe bana terapi gibi :) birtek kahvemi özledim
Seni dinleyip keyif sütü içcem Şimdi canım çekti

İnşallah canım benim , inşallah Nasıl gidiyor senin şuan
Canim hayirli ugurlu olsun saglikla bebegine kavus insallah benim transfer sonrasi 5. Gunum jel kullaniyorum onun etkisiyle hep islaklik oluyor ama sana sorum ozellikle bugun afedersin bu suyla beraber bi koku da oldu test gunum adet gunume denk geliyor adet oncesi de boyle kokular olur ve lekelenmem olur su an leke yok.sende hic boyle sivi ve hafif bi koku oluyomuydu normal mi anlamaya calisiyorum

Evet canım halen devam eden su gibi sıvı akıntı var. sürekli ıslak, kokuda ilacın kokusudur diye düşünüyorum bende sürekli iç çamaşırımı değiştiriyorum bakteri oluşmasın diye. lekelenme bendede olurdu ama şimdi olmadı.

ben süte acıcık kahve katıyorum kaşığın ucuyla

Arkadaşım ne güzel kendine bir uğraş edinmişsin bahçe işiyle bravo :) bende sırf tedavi sonucumu düşünmemek için gizemli bahçe boyama kitabı boyuyorum,içimde var ya da olmayan miniğime günlük tutuyorum hava güneşli keyfim yerinde sevdiklerim yanımda sadece babam bodrumda onu özledim evde her eşyayla konuşuyorum :) delimiyim acaba ben :)))))

Banada yardimci olurmusunuz nolur benimde dunden beri ara ara lekelerim var
ne zaman test günün canım hayırlı olsun transferin kaç embriyo transfer edildi?
test gunum 31.8 pazartesi 2 embriyo transfer edildi ama bgn doktorda rdv var dunden beri ara ara lekelerim var korkuyorum herhalde tutunamadilar

kizlar ya dunden beri sol kasigimda ağrı var surekli. pek takilmiyorum böyle seylere okadar ilac kullaniyoruz çünkü ama biraz tedirgin oluyorum. neden olabilir ki.. bugün transferin 6.gunu

Hepimiz galiba hafiften deliyiz:) bende miniklerimle konuşuyorum bol bol (2 embroyomla) bi de balkonda ki çiçeklerim le bahçeye bir kere indim daha eğilip kalkma diyorlar eşim topluyor olanı bahçeden ama özledim vesselam

kizlar ya dunden beri sol kasigimda ağrı var surekli. pek takilmiyorum böyle seylere okadar ilac kullaniyoruz çünkü ama biraz tedirgin oluyorum. neden olabilir ki.. bugün transferin 6.gunu
O ağrı bende de var normaldir inşallah içimizde yumurta toplanırken ufak ufak yumurtalar birakiliyormus ve onlar daha sonra büyüyüp catlayabilitormus onun ağrısı olabiliyormus. Bi de çok fazla ilac kullanıyoruz
selam kızlarrrrr
ağustosun son günlerinde de olsa yetiştim sizlere.
ben de ağustosun 1inde tedaviye başladım. 11 inde yumurta toplandı 14 ünde transfer oldum. test günüm 28 i cuma günü
Hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah :)

No no ben yaptırmıycam test falan 28 Ağustosu bekliycem eşim biraz daha şımartsın beni :))))))

sağol canım inşallahh

Banada yardimci olurmusunuz nolur benimde dunden beri ara ara lekelerim var
test gunum 31.8 pazartesi 2 embriyo transfer edildi ama bgn doktorda rdv var dunden beri ara ara lekelerim var korkuyorum herhalde tutunamadilar
canım lekelenme kırmızı akıntıya dönüşmedikçe korkma yerleşme kanaması da olabilir bazen jelden kaynaklı da olabiliyor. olumlu düşün üzme bebeğini bak doktora da gidecekmişin belki proluton verir hayırlısı olsun hakkında

Bana jel vermediler fitil verdiler fitili koydukdan sonra geliyoo hep lekelerim ins dedigin cikar canim tekrr bi cicek filizlendi icimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…