- 27 Haziran 2015
- 168
- 90
- 28
- 40
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.721
Valla ilk bi ay ignelerden once 2.7 deb 2.5a dusmustu boyutu ignelerle beraber transferden once 4.5 olmustu buyumus ama transfer yaptilar bilemiyorum beklemedeyim umutla ben deİnş senin kistin kücüldumu yani kücüldügündemi tüp bebek basladiniz
Aynen proteine boğdum kendimi etim sütum benimde organik küçük yerin faydası :) .kendi bahçem var benimde hersey organik kendim yetiştirdim çok sakinleştirdi çok ıyu geldi bahçe bana terapi gibi :) birtek kahvemi özledimŞımarmak hakkımız tatlım o kadar tahlil,ilaç,operasyonlar,iğneler olduk bıraksınlar da şımaralım eskiden keyif için kahve içerdim şimdi süt içiyorum :)))) zaten ben şuan eşimle ananemle ,dedemin Şile 'deki evindeyim sabah kapı çalıyor organik sütüm geliyor organik yumurtam kümesten taze sıcak sıcak önüme geliyor sebzeler meyveler hep organik burada dedem her gün eşimle en güzel eti,balığı telefonla sipariş veriyor daha ne istiyim hamdolsun çok şükür protein olarak bir tek tavuk yemiyorum onuda bir zamanlar tavuktan zehirlendiğim için lütfen tavuk çok tüketmeyin sizde et yiyin ,balık yiyin
Canim hayirli ugurlu olsun saglikla bebegine kavus insallah benim transfer sonrasi 5. Gunum jel kullaniyorum onun etkisiyle hep islaklik oluyor ama sana sorum ozellikle bugun afedersin bu suyla beraber bi koku da oldu test gunum adet gunume denk geliyor adet oncesi de boyle kokular olur ve lekelenmem olur su an leke yok.sende hic boyle sivi ve hafif bi koku oluyomuydu normal mi anlamaya calisiyorumİnşallah canım benim , inşallah Nasıl gidiyor senin şuan
Canim hayirli ugurlu olsun saglikla bebegine kavus insallah benim transfer sonrasi 5. Gunum jel kullaniyorum onun etkisiyle hep islaklik oluyor ama sana sorum ozellikle bugun afedersin bu suyla beraber bi koku da oldu test gunum adet gunume denk geliyor adet oncesi de boyle kokular olur ve lekelenmem olur su an leke yok.sende hic boyle sivi ve hafif bi koku oluyomuydu normal mi anlamaya calisiyorum
ben süte acıcık kahve katıyorum kaşığın ucuylaAynen proteine boğdum kendimi etim sütum benimde organik küçük yerin faydası :) .kendi bahçem var benimde hersey organik kendim yetiştirdim çok sakinleştirdi çok ıyu geldi bahçe bana terapi gibi :) birtek kahvemi özledim
Seni dinleyip keyif sütü içcem Şimdi canım çekti
ne zaman test günün canım hayırlı olsun transferin kaç embriyo transfer edildi?Ben varim test gunumu bekliyOrumm insaallah pozitif cikar sen naptin tedaviye Basladin mi
Aynen proteine boğdum kendimi etim sütum benimde organik küçük yerin faydası :) .kendi bahçem var benimde hersey organik kendim yetiştirdim çok sakinleştirdi çok ıyu geldi bahçe bana terapi gibi :) birtek kahvemi özledim
Seni dinleyip keyif sütü içcem Şimdi canım çekti
test gunum 31.8 pazartesi 2 embriyo transfer edildi ama bgn doktorda rdv var dunden beri ara ara lekelerim var korkuyorum herhalde tutunamadilarne zaman test günün canım hayırlı olsun transferin kaç embriyo transfer edildi?
Süte koymadim amà eşimden bir yudum alım dedim midem bulandi içince nedense baska biseyde olmuyor kokusu bile bulandiroyor ki ben herguj kajve icmeden duramamben süte acıcık kahve katıyorum kaşığın ucuyla
Hepimiz galiba hafiften deliyiz:) bende miniklerimle konuşuyorum bol bol (2 embroyomla) bi de balkonda ki çiçeklerim le bahçeye bir kere indim daha eğilip kalkma diyorlar eşim topluyor olanı bahçeden ama özledim vesselamArkadaşım ne güzel kendine bir uğraş edinmişsin bahçe işiyle bravo :) bende sırf tedavi sonucumu düşünmemek için gizemli bahçe boyama kitabı boyuyorum,içimde var ya da olmayan miniğime günlük tutuyorum hava güneşli keyfim yerinde sevdiklerim yanımda sadece babam bodrumda onu özledimevde her eşyayla konuşuyorum :) delimiyim acaba ben :)))))
İnş tutar seni bebis in çok heyecanlı bende şimdiden bile heyecanlıyım inş güzel haberler verirsin burdanValla ilk bi ay ignelerden once 2.7 deb 2.5a dusmustu boyutu ignelerle beraber transferden once 4.5 olmustu buyumus ama transfer yaptilar bilemiyorum beklemedeyim umutla ben de
O ağrı bende de var normaldir inşallah içimizde yumurta toplanırken ufak ufak yumurtalar birakiliyormus ve onlar daha sonra büyüyüp catlayabilitormus onun ağrısı olabiliyormus. Bi de çok fazla ilac kullanıyoruzkizlar ya dunden beri sol kasigimda ağrı var surekli. pek takilmiyorum böyle seylere okadar ilac kullaniyoruz çünkü ama biraz tedirgin oluyorum. neden olabilir ki.. bugün transferin 6.gunu
Hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah :)selam kızlarrrrr
ağustosun son günlerinde de olsa yetiştim sizlere.
ben de ağustosun 1inde tedaviye başladım. 11 inde yumurta toplandı 14 ünde transfer oldum. test günüm 28 i cuma günü
No no ben yaptırmıycam test falan 28 Ağustosu bekliycem eşim biraz daha şımartsın beni :))))))
O ağrı bende de var normaldir inşallah içimizde yumurta toplanırken ufak ufak yumurtalar birakiliyormus ve onlar daha sonra büyüyüp catlayabilitormus onun ağrısı olabiliyormus. Bi de çok fazla ilac kullanıyoruz
Hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah :)
canım lekelenme kırmızı akıntıya dönüşmedikçe korkma yerleşme kanaması da olabilir bazen jelden kaynaklı da olabiliyor. olumlu düşün üzme bebeğini bak doktora da gidecekmişin belki proluton verir hayırlısı olsun hakkındaBanada yardimci olurmusunuz nolur benimde dunden beri ara ara lekelerim var
test gunum 31.8 pazartesi 2 embriyo transfer edildi ama bgn doktorda rdv var dunden beri ara ara lekelerim var korkuyorum herhalde tutunamadilar
28 i çok geç değil mi ben 21 inde transfer oldum 30 unda test yapacamselam kızlarrrrr
ağustosun son günlerinde de olsa yetiştim sizlere.
ben de ağustosun 1inde tedaviye başladım. 11 inde yumurta toplandı 14 ünde transfer oldum. test günüm 28 i cuma günü
Bana jel vermediler fitil verdiler fitili koydukdan sonra geliyoo hep lekelerim ins dedigin cikar canim tekrr bi cicek filizlendi icimdecanım lekelenme kırmızı akıntıya dönüşmedikçe korkma yerleşme kanaması da olabilir bazen jelden kaynaklı da olabiliyor. olumlu düşün üzme bebeğini bak doktora da gidecekmişin belki proluton verir hayırlısı olsun hakkında
28 i çok geç değil mi ben 21 inde transfer oldum 30 unda test yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?