- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.661
İnş senin kistin kücüldumu yani kücüldügündemi tüp bebek basladinizİzmir üniversitesi hastanesinde tedavi gordum ben bir ay biesteron omega elevit kullandim sonra igneler gonal f ve m ile basliyan bi igne sanirim lucrin yoktu aralarinda umarim senin de iyi gecer tedavin
Bende yazdırdım ama eczane karşılamıyor dedi acaba ilaçlarımız mı farklı?Yo ben bugun aile hekimine yazdırdim eczaneden aldım hiçbir sorun yasamadim
TebriklerrrrrrrrrHamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
Aa çok sevindim hayırlı olsun cnmHamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
Tebriklerrrrrrrrr
Aa çok sevindim hayırlı olsun cnm
Cok sevindim canim tebrikleeerHamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
Hayırl Olsunnnnn :) çok mutlu oldum allahim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin ınsallahHamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
Ay çok güzel çoğalıyoruz masallahHamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
Tebrik ederim canım degerin kat be kat katlansin darısı da bizlere olsun inşallah :) Nerede görmüştün tedaviyi? Bekleme sürecinde ne yedin, içtin tavsiyelerin neler?Hamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
Benim ilaçlar estrofem croneljel kansulandirici ıgne ve progestan iğne eczacı hepsini veriyorBende yazdırdım ama eczane karşılamıyor dedi acaba ilaçlarımız mı farklı?
Cok sevindim canim tebrikleeerkacinci gun embriyosuydu ve kalitesi nasildi canim? Bir de belirtin var miydi?
Hayırl Olsunnnnn :) çok mutlu oldum allahim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin ınsallah
Ay çok güzel çoğalıyoruz masallahTebrikler canim
Teb
Tebrik ederim canım degerin kat be kat katlansin darısı da bizlere olsun inşallah :) Nerede görmüştün tedaviyi? Bekleme sürecinde ne yedin, içtin tavsiyelerin neler?
canımmm hayırlı olsun çok sevindim bu güzel haberler bizlere de umut oluyor inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bizlere de dua et lütfennnHamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
canımmm hayırlı olsun çok sevindim bu güzel haberler bizlere de umut oluyor inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bizlere de dua et lütfennn
Canim gözün aydin bereketli bir topik maşaAllah darısı bizlere..3. gün embryosuydu 2 tane transfer edildi galiba 1 i tuttu. embryoların kalitesi iyi dediler sadece. kaçıncı derece bilmiyorum. Belirtim hiç yoktu. BUrdada hep söyledim yazdım belirtim hiç yoktu gerçekten sadece arada kasık batması oldu o kadar.
Amin inşallah güzelim
Çoğalıyoruz kızlar inşallah tedavisi sürenlerlede daha çok çoğalıcaz
Yeditepe Ünv.Hast. yaptırdık. Bekleme süreci bana çok çabuk çekti. Özellikle hiç birşey yemedim. Hem pozitif düşündüm transfer günü eve geldiğimiz akşam hatta misafir geldi hiç dinlenemedim. 1 Hafta izin aldım evdeydim. Ama hiç misafir eksik olmadı. İğne vurulmaya giderken gelirken.Çok yürüdüm. Eşimle dolaşmaya çıktık. İşlerimiz vardı onları hallettik.
Kesinliklee pozitif düşünmek gerek, ben öyle yaptım.
İnşallah isteyen herkese nasip eder. Bakalım cuma tekrar test yaptırıcam. Artış olmasıda önemli.
Dusunu transferden sonra kaçıncı gün aldın cnmDualarımda hep sizleer varsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Canım sizdende güzel haberler alıcaz bu topik hamileler ile dolup taşacak
ben de bu topiğin uğuruna çok inanıyorum inşallah hepimizin yüzü gülecek. keşke bir listemiz olsaydı güncel bol bol hamişleri görüp şenlenseydikCanim gözün aydin bereketli bir topik maşaAllah darısı bizlere..
Canim gözün aydin bereketli bir topik maşaAllah darısı bizlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?