2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Cok sevindim canim tebrikleeerkacinci gun embriyosuydu ve kalitesi nasildi canim? Bir de belirtin var miydi?

3. gün embryosuydu 2 tane transfer edildi galiba 1 i tuttu. embryoların kalitesi iyi dediler sadece. kaçıncı derece bilmiyorum. Belirtim hiç yoktu. BUrdada hep söyledim yazdım belirtim hiç yoktu gerçekten sadece arada kasık batması oldu o kadar.

Hayırl Olsunnnnn :) çok mutlu oldum allahim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin ınsallah

Amin inşallah güzelim

Ay çok güzel çoğalıyoruz masallah Tebrikler canim

Çoğalıyoruz kızlar inşallah tedavisi sürenlerlede daha çok çoğalıcaz

Teb

Tebrik ederim canım degerin kat be kat katlansin darısı da bizlere olsun inşallah :) Nerede görmüştün tedaviyi? Bekleme sürecinde ne yedin, içtin tavsiyelerin neler?

Yeditepe Ünv.Hast. yaptırdık. Bekleme süreci bana çok çabuk çekti. Özellikle hiç birşey yemedim. Hem pozitif düşündüm transfer günü eve geldiğimiz akşam hatta misafir geldi hiç dinlenemedim. 1 Hafta izin aldım evdeydim. Ama hiç misafir eksik olmadı. İğne vurulmaya giderken gelirken.Çok yürüdüm. Eşimle dolaşmaya çıktık. İşlerimiz vardı onları hallettik.

Kesinliklee pozitif düşünmek gerek, ben öyle yaptım.

İnşallah isteyen herkese nasip eder. Bakalım cuma tekrar test yaptırıcam. Artış olmasıda önemli.

canımmm hayırlı olsun çok sevindim bu güzel haberler bizlere de umut oluyor inşallah sağlıkla kucağına da alırsın bizlere de dua et lütfennn

Dualarımda hep sizleer varsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Canım sizdende güzel haberler alıcaz bu topik hamileler ile dolup taşacak

Canim gözün aydin bereketli bir topik maşaAllah darısı bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…