2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar bugün test günümdü sanirrim yine olmadi 12. Gün degerim 14.76 dr aradim ilaclarima devam etmemi ve tekrardan 2 gun sonra kanda baktirmami söyledi değerimin düşük olduğunu kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.

Seheryelieser tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah...

Kızlar transferimin 9.günü dün akşam oturduğum yerden kalkarken kasığım acıdı ve her gün adet olcakmışım gibi sancıyla uyanıyorum

İnşallah normal gebeliktir canım sen içini bozma stres yapma .
gene yarın da yapturabilirsin katlıyor mu diye dualarımız senle

İnşallah canım benim , inşallah Nasıl gidiyor senin şuan
Benim dun adet gunumdu kanamam olduuu doktr hemen yeni bi test istedi cok sukur bisi yokmuss 10.gun 202 cikandegerim 11.gun 365 cikti doktor bu corasprin kullandik ya kan sulandirici ondan olacagini soledii kahverengiye donduu cok hafif dewam edio istee.biz keseleri nezaman gorcez acaba yaaa

evet bende keseleri görmeyi merakla bekliyorum ben corasprini halen kullanıyorum canım günde bir tane , şimdiye kadar hiç kanamam olmadı inşallah olmazz perşembe cuma adet günüm bugun ara ara kasık batması(hep vardı) ve karın ağrısı hissediyorum.

Aynı durumdayım sanki adet olcam kasik batması da var 9. Gun çıkar mı acaba eşim yaptırmak istiyor testi ben korkuyorum beklemek bile güzel geliyor şu An

Bende o günü iple çekiyorum inşallah hersey yolundadir

tabi canım bilen bir arkadaşımız yapıverir. Hele bir kese ve kap etışlarınıda duyalımda . hemen bu topiği kapamayalım
Ben bilmiom kizlar zaten herkesin bi tedavisi bitsinn netlessin hersey ondan sonra acarizzzben ilk randewumu 4 eylule aldim ama kese gorunurmu bilmiomm.ben tedaviyi istanbulda yaptrdim yaa 21 etluldede ist gidicez benimde 3 u tutmus gorunuo doktr birini alicaz diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…