- 30 Temmuz 2010
- 1.700
- 465
- 163
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.681
Haklısın düzenleme yapmayı bilen yok sanırımben de bu topiğin uğuruna çok inanıyorum inşallah hepimizin yüzü gülecek. keşke bir listemiz olsaydı güncel bol bol hamişleri görüp şenlenseydik
Amin insaAllah canimAllah razı olsun canım. Amin İnşallah hep beraber devam edicez. Allah 2016 Mayıs anneleri topiği açmayı nasip eder inşallah
Dusunu transferden sonra kaçıncı gün aldın cnm
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş. hayırlı olsun maşallahHamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
canım çok sevindim allah tamamına erdirsin inş. hayırlı olsun maşallah
Gunaydin kizlar sabah acar acmaz hamile haberlerini almak gercekten mutlu ediyor insani cok sevindim darisi bekleyenlerimizin basina, bugun ben de ruyamda test sonucunu pozitif gordum cok mutlu uyandim umarim ruyalar gercek olur :)Hamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
Canimmm cokkcokk cokkk sewindimmm hemde cokkkkk tebrik ederimmmm....allahimbebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inssHamileeeeeeeyim kızlar 11.gün değerim 103 çıktı
Canimmm cokkcokk cokkk sewindimmm hemde cokkkkk tebrik ederimmmm....allahimbebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inss
Seher acsanaAllah razı olsun canım. Amin İnşallah hep beraber devam edicez. Allah 2016 Mayıs anneleri topiği açmayı nasip eder inşallah
İnşallah normal gebeliktir canım sen içini bozma stres yapma .Kızlar bugün test günümdü sanirrim yine olmadi 12. Gün degerim 14.76 dr aradim ilaclarima devam etmemi ve tekrardan 2 gun sonra kanda baktirmami söyledi değerimin düşük olduğunu kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.
Benim dun adet gunumdu kanamam olduuu doktr hemen yeni bi test istedi cok sukur bisi yokmuss 10.gun 202 cikandegerim 11.gun 365 cikti doktor bu corasprin kullandik ya kan sulandirici ondan olacagini soledii kahverengiye donduu cok hafif dewam edio istee.biz keseleri nezaman gorcez acaba yaaaİnşallah canım benim , inşallah Nasıl gidiyor senin şuan
Benim dun adet gunumdu kanamam olduuu doktr hemen yeni bi test istedi cok sukur bisi yokmuss 10.gun 202 cikandegerim 11.gun 365 cikti doktor bu corasprin kullandik ya kan sulandirici ondan olacagini soledii kahverengiye donduu cok hafif dewam edio istee.biz keseleri nezaman gorcez acaba yaaa
Aynı durumdayım sanki adet olcam kasik batması da var 9. Gun çıkar mı acaba eşim yaptırmak istiyor testi ben korkuyorum beklemek bile güzel geliyor şu AnSeheryelieser tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar transferimin 9.günü dün akşam oturduğum yerden kalkarken kasığım acıdı ve her gün adet olcakmışım gibi sancıyla uyanıyorum
Bende o günü iple çekiyorum inşallah hersey yolundadirBenim dun adet gunumdu kanamam olduuu doktr hemen yeni bi test istedi cok sukur bisi yokmuss 10.gun 202 cikandegerim 11.gun 365 cikti doktor bu corasprin kullandik ya kan sulandirici ondan olacagini soledii kahverengiye donduu cok hafif dewam edio istee.biz keseleri nezaman gorcez acaba yaaa
Eğer hamile topiği açarsanız bence tüp bebek aşaması tarihlerini de yazalım diğer arkadaşlara da umut olur :)
Ben bilmiom kizlar zaten herkesin bi tedavisi bitsinn netlessin hersey ondan sonra acarizzzben ilk randewumu 4 eylule aldim ama kese gorunurmu bilmiomm.ben tedaviyi istanbulda yaptrdim yaa 21 etluldede ist gidicez benimde 3 u tutmus gorunuo doktr birini alicaz diyootabi canım bilen bir arkadaşımız yapıverir. Hele bir kese ve kap etışlarınıda duyalımda . hemen bu topiği kapamayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?