- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.741
Niye o kadar gec test gunun ayni gunde transferimiz olmus benim doktorum 10.gun yaptirabilirsin demisti.bende yaptirmistimmselam kızlarrrrr
ağustosun son günlerinde de olsa yetiştim sizlere.
ben de ağustosun 1inde tedaviye başladım. 11 inde yumurta toplandı 14 ünde transfer oldum. test günüm 28 i cuma günü
Bencede biraz gec vermis test gununu bgn yapsan sonuc alirsin. Insallah guzel haber alirsinnnNiye o kadar gec test gunun ayni gunde transferimiz olmus benim doktorum 10.gun yaptirabilirsin demisti.bende yaptirmistimm
Sonuc hamilemisin ?Benim hiç lekelenmem olmadı şimdiye kadar transferden sonra 19 günündeyim suann
Niye o kadar gec test gunun ayni gunde transferimiz olmus benim doktorum 10.gun yaptirabilirsin demisti.bende yaptirmistimm
Bencede biraz gec vermis test gununu bgn yapsan sonuc alirsin. Insallah guzel haber alirsinnn
valla ben 9. gün yaptıracam hiç bi kuvvet Allahtan bi mani gelmezse durduramaz sen de çekme bu işkenceyi çıkar sonuç canım yaakızlar yarın transferimin 9. günü , kan testi yaptırsam mı acaba ?? artık beklemek çok zor geliyor
Kan degerine gore hamileyim ama daha doktora gitmedimSonuc hamilemisin ?
o çiçekler içinde zaten sen sıkı sıkı tutmaya bakBana jel vermediler fitil verdiler fitili koydukdan sonra geliyoo hep lekelerim ins dedigin cikar canim tekrr bi cicek filizlendi icimde
Konu açan arkadaş girmiyor artık tedaviye başladı ondan girmiyor artık galiba
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinKizlar gercektenn sevincten yazmayi unuttuuummm...hamileyimm benninabilir gbi degil benim 3.gun embriyosu 3 tane koyuldu ve 10.gun test yaptrdim degerim 202 cikti.doktrumlagoruatun 3 ude tutmus olabilir dedii 20 eylul gbi tekrar istanbula cagirdii ben kiloluyum oyuzden 3unun birden tehlikeli olacagini soledi birini alabilirlermis galiba..cok mutluyum kizlar rabbim hepinize yasatsiinn hungur hungur agladim hastanede sonucu gorunce walla hepinize nasip etsin insss
oh ne güzel herşey organik afiyet olsun :))Şımarmak hakkımız tatlım o kadar tahlil,ilaç,operasyonlar,iğneler olduk bıraksınlar da şımaralım eskiden keyif için kahve içerdim şimdi süt içiyorum :)))) zaten ben şuan eşimle ananemle ,dedemin Şile 'deki evindeyim sabah kapı çalıyor organik sütüm geliyor organik yumurtam kümesten taze sıcak sıcak önüme geliyor sebzeler meyveler hep organik burada dedem her gün eşimle en güzel eti,balığı telefonla sipariş veriyor daha ne istiyim hamdolsun çok şükür protein olarak bir tek tavuk yemiyorum onuda bir zamanlar tavuktan zehirlendiğim için lütfen tavuk çok tüketmeyin sizde et yiyin ,balık yiyin
hadi hayırlısı olsun canımselam kızlarrrrr
ağustosun son günlerinde de olsa yetiştim sizlere.
ben de ağustosun 1inde tedaviye başladım. 11 inde yumurta toplandı 14 ünde transfer oldum. test günüm 28 i cuma günü
o çiçekler içinde zaten sen sıkı sıkı tutmaya bak
Benden istemediHamile arkadaşlardan cevap bekliyorum acilen ve lütfen,arkadaslar bugun transferin 5.gunu doktor e2 ve progesteron testi istedi sizlerden bu testi yaptiran var mi ve degerleriniz kacti hamilelik hakkinda bilgi verebiliyomus diye okudum lütfen karsilastirmak adina bekliyorum sevgiler
Hoşgeldin aramıza ugur getirsin burasi canim insallah tedirgin olma dua et zaten gerisi geliyor rabbim ol dedikten sonra hiç birşey zor değilArkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ?
Temmuz ayında tup bebek için ankara memorial aygul hocaya gttik daha sonra histeroskopi oldum, bir ay sonra kontrole gttiğimde kist oluştuğunu söyledi ve şimdi kistin gitmesi için yasmin kullanıyorum bunun yanı sıra dhea folbiol ve coraspirin de alıyorum. Beni bundan sonra neler bekliyor çok merak ediyorum. 1000 sayfa geçince okuyamadım biraz tedirginim sanırım. Sizler kadar da bilinçli değilim okudukça tedirginliğim artıyor.Yardım lütfen
Hoşgeldin aramıza ugur getirsin burasi canim insallah tedirgin olma dua et zaten gerisi geliyor rabbim ol dedikten sonra hiç birşey zor değil
Boşu boşuna bir sürü para ödemişimBenim ilaçlar estrofem croneljel kansulandirici ıgne ve progestan iğne eczacı hepsini veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?