- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.761
Canim bende de kasikta batmalar bir de ara ara regl kramplari var. Ayrica cok yorgun hissediyorum ama sabahtan beri toplantida oldugumdan da olabilirgünaydın kızlar herkes nasılll? gün sayanlar nasılsınız değişiklik var mı? benim bu sabah bikaç kere kasık ta batmalar oldu oluyor hayra alamettir inşallahhhhhh
Boşu boşuna bir sürü para ödemişim( bugün sigortamla alabildim.
çok teşekkürler umarım gönülden dilerim inşallah isteyen herkesin hayırla ve sağlıkla olsun :))))
Herkes çok tecrübeli araştırıdıkça içinde boğuldum herşeyin... Doktor da fişek gbi geliyor durumumu anlatıp gidiyor soru bile sormaya çekiniyorum açıkçası :) sizlerden öğrenecek çok şeyim var tabi... ben şu an hala tedavide miyim bu ilaçlardan sonra ne zaman asıl tedaviye geçiyorum kafamda bir suru deli soru var. Ne oldugunda yumurtalar toplanıyor kaçıncı gun transfer olması gerekiyor bunlar hakkında surekli kafa karıştıran seyler okudum. Bu süreçte yapmamı önerdiğiniz bir şeyler var mı ?[/QUOTE
canim hosgeldin aramiza. allahvkolaylik versin insallah. burada bircok seyi daha iyi bilen arkadaslar var ama benim nacizane fikrim. cok cok arastirip kafaya herseyi takip, sorgulayip kendini hirpalama. cunku herkesin tedavisi farkli olabiliyor, doktorlarin tedavi yontemi farkli olabiliyor.doktorun dedikletini yap ilaclarini kullan. bende hicbirsey bilmiyordum ilk denemem bu arada zamanla ogrrniyorsun. aklina takilanlari burada sorabilirsin. ama sikinti yapmamaya calis.
Evet ya listemiz yok olsa bile adımız yok listede yeni arkadaşlara veya kim nerede yaptırdıysa yaptıracak olan arkadaşlara fikir vermiş oşuruz bence biri el atsın bu işe yeni konu açıp liste oluşturalım yada bu topiğin sahibi bir el atıversin :)
canım öncelikle hoş geldin tesadüf müdür bilmem benden alıntı yapmışın ben de 2. tedavimi Aygül hoca da yaptırdım sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırızArkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ?
Temmuz ayında tup bebek için ankara memorial aygul hocaya gttik daha sonra histeroskopi oldum, bir ay sonra kontrole gttiğimde kist oluştuğunu söyledi ve şimdi kistin gitmesi için yasmin kullanıyorum bunun yanı sıra dhea folbiol ve coraspirin de alıyorum. Beni bundan sonra neler bekliyor çok merak ediyorum. 1000 sayfa geçince okuyamadım biraz tedirginim sanırım. Sizler kadar da bilinçli değilim okudukça tedirginliğim artıyor.Yardım lütfen
Fazla stres yapma oluruna bırak çokta araştırma deli gibi oluyor insan ben akışına bıraktım hiç soru sormadım doktoruma internetten araştırdımçok teşekkürler umarım gönülden dilerim inşallah isteyen herkesin hayırla ve sağlıkla olsun :))))
Herkes çok tecrübeli araştırıdıkça içinde boğuldum herşeyin... Doktor da fişek gbi geliyor durumumu anlatıp gidiyor soru bile sormaya çekiniyorum açıkçası :) sizlerden öğrenecek çok şeyim var tabi... ben şu an hala tedavide miyim bu ilaçlardan sonra ne zaman asıl tedaviye geçiyorum kafamda bir suru deli soru var. Ne oldugunda yumurtalar toplanıyor kaçıncı gun transfer olması gerekiyor bunlar hakkında surekli kafa karıştıran seyler okudum. Bu süreçte yapmamı önerdiğiniz bir şeyler var mı ?
canım öncelikle hoş geldin tesadüf müdür bilmem benden alıntı yapmışın ben de 2. tedavimi Aygül hoca da yaptırdım sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırız
Fazla stres yapma oluruna bırak çokta araştırma deli gibi oluyor insan ben akışına bıraktım hiç soru sormadım doktoruma internetten araştırdım
Senin ilaçlar hangileri aile hekimine mi yazdırdım sendeBoşu boşuna bir sürü para ödemişim( bugün sigortamla alabildim.
Kızlar aranızda histeroskopi olan var mi? Yarın olcam ben.zor bi işlem mi? Hemen ayağa kalkabiliyo muyum? Ağrı sancı oluyo mu?
Kızlar aranızda histeroskopi olan var mi? Yarın olcam ben.zor bi işlem mi? Hemen ayağa kalkabiliyo muyum? Ağrı sancı oluyo mu?
Ayy canım sağol.. Rahatlattın içimi..banyo işleri falan nasıl peki? Bi de ertesi gün fln Yatman gerekiyordu mu?
Tamam canım.çok sağol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?