2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

günaydın kızlar herkes nasılll? gün sayanlar nasılsınız değişiklik var mı? benim bu sabah bikaç kere kasık ta batmalar oldu oluyor hayra alamettir inşallahhhhhh
Canim bende de kasikta batmalar bir de ara ara regl kramplari var. Ayrica cok yorgun hissediyorum ama sabahtan beri toplantida oldugumdan da olabilir

Yazik ya listemiz bile yok, acaba hep beraber yeni topik acip ona mi gecsek?

Boşu boşuna bir sürü para ödemişim ( bugün sigortamla alabildim.

Ya ne iyiymis, ben de oyle yapayim bundan sonra..bir de benim yumurtaliklar bir turlu cevap vermedi ignelere, 7.gunde bir suru yeni yumurtam olustu, oyle olunca 8 gun daha devam ettim ignelere...yani tam 15 gun menopur, 8 gun de orgalutran kullandim, ilac parasini bir de bana sor

Son düzenleme:
Evet ya listemiz yok olsa bile adımız yok listede yeni arkadaşlara veya kim nerede yaptırdıysa yaptıracak olan arkadaşlara fikir vermiş oşuruz bence biri el atsın bu işe yeni konu açıp liste oluşturalım yada bu topiğin sahibi bir el atıversin :)

bu topigigin sahibinden haber alamiyoruz malesef. ne zamandir ses seda yok..ama birileri gonullu olarak tabi:) bu basliga eki olarak belki liste yapilabilir. bende test gunumu bekleyenlerdenim..

canım öncelikle hoş geldin tesadüf müdür bilmem benden alıntı yapmışın ben de 2. tedavimi Aygül hoca da yaptırdım sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırız

Ben grafikerim yaparım ama elimin altında pc yok aslında çok basit yeni konu açıp liste yapmamız lazım o zaman çünkü konu sahibi düzeltemeyeceğine göre

Fazla stres yapma oluruna bırak çokta araştırma deli gibi oluyor insan ben akışına bıraktım hiç soru sormadım doktoruma internetten araştırdım

canım öncelikle hoş geldin tesadüf müdür bilmem benden alıntı yapmışın ben de 2. tedavimi Aygül hoca da yaptırdım sormak istediğin ne varsa yardımcı olmaya çalışırız

Gerçekten mi bilmeden yapmışım çok güzel tesaduf olmuş o zaman, su an hala devam ediyor musun aygul hocaya ? memnun kaldınız mı ? biraz fazla mı yoğun yoksa ben daha tedavinin ilk evrelerinde olduğum için mi böyle yüzeysel oluyor merak ettim ? Umarım senin herşey gönlünce olmuştur canım

Kızlar aranızda histeroskopi olan var mi? Yarın olcam ben.zor bi işlem mi? Hemen ayağa kalkabiliyo muyum? Ağrı sancı oluyo mu?

Fazla stres yapma oluruna bırak çokta araştırma deli gibi oluyor insan ben akışına bıraktım hiç soru sormadım doktoruma internetten araştırdım

Çok haklısın inşallah ben de senin gibi serin kanlı olamaya çalışıcam, ama çok başında mıyım nedir diye merak da etmiyo değilim tabi... :)

Kızlar aranızda histeroskopi olan var mi? Yarın olcam ben.zor bi işlem mi? Hemen ayağa kalkabiliyo muyum? Ağrı sancı oluyo mu?

Canım ben oldum sana detayıyla anlatıyım anestezi aldım hiç bişey hissetmedim korkacak hiç bir şey yok aynı gun hastaneden bile çıkıyosun hatta başka bir başlığa da yasadıklarımı yazmıştım onu bulursam sana tekrar atıcam link olarak ya da mesajlarımı takip ederek bulabilirsin. Hiç korkma ne ağrı ne acı olmuyor sadece kendine geldiğinde adet sancısı gbi bir şey hissediyosun fakat serumun etkisiyle o da hemen geçiyor hatta anlamayabilirsin bile yanına mutlaka nolur nolmaz yedek iç çamaşırı ve ped al yatak biraz kirleniyo o da içine ilaçlı bır sıvı verilidğini için o da olacak o kadar çok geçmiş olsun

Ayy canım sağol.. Rahatlattın içimi..banyo işleri falan nasıl peki? Bi de ertesi gün fln Yatman gerekiyordu mu?

Ayy canım sağol.. Rahatlattın içimi..banyo işleri falan nasıl peki? Bi de ertesi gün fln Yatman gerekiyordu mu?

Valla açıkçası çıktıgımın akşamı bile gayet normal yaşantıma devam ettim zaten dediğim gibi normal halinle bişey hissetmiyosun öyle yara bere gibi bir şey değil fakat idrarını yaparken haliyle regl gbi kanaman oluyor fakat o da beş gun içinde geçiyor (yani benimki o kadar sürmüştü)ben beş gun duşa girmemiştim ne olur ne olmaz diye. İlişki için de bazı doktorlar enfeksiyon kapma ihtimaline göre önermiyor fakat bu da olacagın ameliyat sebebine göre sanırım değişiyor ben de miyom oldugu için ameliyat olmuştum doktor bi sakınca yok dedi. Ameliyat sonrası da kendi kendime bişey olur diye çok sagır hareketler yapmadım ama normal yaşantım nasılsa o şekilde devam ettim. Canım da çok tatlıdır ben bile olduysam herkes olur diyodum çıktıgımda kendi kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…