- 19 Temmuz 2011
- 1.074
- 959
- 133
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.781
Bende az araştırmadım degilÇok haklısın inşallah ben de senin gibi serin kanlı olamaya çalışıcam, ama çok başında mıyım nedir diye merak da etmiyo değilim tabi... :)
Amin inşallah zor bir süreç düşünmemek elde değil Son günler hele geçmek bilmiyor rabbim yardımcımiz olsunkızlar test günü yaklaştıkça kalbim agzımda atıyor..inanılmaz korku ve heyecan var..test gününü düşününp şuanda her iki durum için de ağlıyorum..bu ilaçlar hiç iyi gelmedi galiba :) sizde durumlar nasıl..
pozitif gören arkadaşlar tebrik ederim sizin adınıza çok mutluyum rabbim kucağınıza almayı bizede o günleri görmeyi nasip eylesin..4 yıllık hasretim sona ersin
aynen canım rabbim sabrımızın karşılığını versin inşallahAmin inşallah zor bir süreç düşünmemek elde değil Son günler hele geçmek bilmiyor rabbim yardımcımiz olsun
Canım anladığım kadarıyla senin ilk tedavin o yüzden yoğunluk falan başta garip geliyor inşallah alışmak zorunda kalmazsın hemen alırsın bebişini kucağına. Ben aygül hocaya devam etmiyorum çünkü şehir dışı çok zor oldu bazı olumsuzluklar da yaşadım tabi. Ama illa ki heryerde oluyor rabbime emanetiz.Gerçekten mi bilmeden yapmışım çok güzel tesaduf olmuş o zaman, su an hala devam ediyor musun aygul hocaya ? memnun kaldınız mı ? biraz fazla mı yoğun yoksa ben daha tedavinin ilk evrelerinde olduğum için mi böyle yüzeysel oluyor merak ettim ? Umarım senin herşey gönlünce olmuştur canım
Canım bende oldum histeroskopi çıktıktan sonra bi ağrı kesicilik işin var o kadar biz ertesi gün şehir dışına çıktık 4 saatlik yola. Ertesi gün de duşumu almıştım rabbim kolay getirsinAyy canım sağol.. Rahatlattın içimi..banyo işleri falan nasıl peki? Bi de ertesi gün fln Yatman gerekiyordu mu?
Bende aynı durumdayım daha sevinemedim keseyi kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum inşallah bunlarda geçer insallahBende aranıza yeni katıldım aslında sürekli okuyup duruyodum kim ne yaşamış ne yapmış diye. 12 ağustosta transferim oldu 23 ağustosta pozitifi gördüm (518) 2 gün sonra tekrar beta istediler ve 1413 çıktı.
İlk test sonucunda hayırlı olsun dediklerinde o an inanamadığım için sevinmek için 2 gün sonraki testi bekledim. Onun sonucu da istenilen gibi artış olmasına rağmen yine ohh diyemedim:)
Çünkü daha sırada 12 gün sonraki ultrason var. Allahım ne zormuş vakit geçirmek.. Halbuki geçen sene ağustosu hatırlıyorum yaz bitmesin diye dua ediyodum:) şuan gel teskere modundayım inşallah ultrasonda keseyi de görünce evet ben hamileyim diye açık açık söyleyebilicem!
Doktordan geldim simdide kanamam var kan inceltici kullaniyordum yani sirada bol bol su iciyordum o yuzdendir korkma dedi kalin rahmin var dedi hamile kalma sansin yuksek dedi ama kirmizilari gorunce dunya basima yikildio çiçekler içinde zaten sen sıkı sıkı tutmaya bak
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşBende aranıza yeni katıldım aslında sürekli okuyup duruyodum kim ne yaşamış ne yapmış diye. 12 ağustosta transferim oldu 23 ağustosta pozitifi gördüm (518) 2 gün sonra tekrar beta istediler ve 1413 çıktı.
İlk test sonucunda hayırlı olsun dediklerinde o an inanamadığım için sevinmek için 2 gün sonraki testi bekledim. Onun sonucu da istenilen gibi artış olmasına rağmen yine ohh diyemedim:)
Çünkü daha sırada 12 gün sonraki ultrason var. Allahım ne zormuş vakit geçirmek.. Halbuki geçen sene ağustosu hatırlıyorum yaz bitmesin diye dua ediyodum:) şuan gel teskere modundayım inşallah ultrasonda keseyi de görünce evet ben hamileyim diye açık açık söyleyebilicem!
Merkezede kızdım söyleseler ya bu ilaçları ssk karşılıyor diye zaten tonla harcama yapıyoruz.Ya ne iyiymis, ben de oyle yapayim bundan sonra..bir de benim yumurtaliklar bir turlu cevap vermedi ignelere, 7.gunde bir suru yeni yumurtam olustu, oyle olunca 8 gun daha devam ettim ignelere...yani tam 15 gun menopur, 8 gun de orgalutran kullandim, ilac parasini bir de bana sor
Merhaba bnm trasferim bugün oldu tek embriyo 10 gün belicez bakalım.siz nezaman?Kimse yok mu bana Agustosta kismet olursa eslik edicek?
Estrofem, crinone jelSenin ilaçlar hangileri aile hekimine mi yazdırdım sende
Amin cnm Allah herkesin yardımcısı olsunTebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş
Aynen devam canım glifor ve estrofem bırakılıyor ama diğerlerine devam bende iğneler den sıkıldım karnım heryeri morluk ama bebisler için herşey değer yeterki gelsinlerHamile olan arkadaşlar, kan testinden sonra yine ilaçlara devam edecekmiyiz? Ben çoookkkkkk sıkıldım bu ilaçlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?