2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

kızlar test günü yaklaştıkça kalbim agzımda atıyor..inanılmaz korku ve heyecan var..test gününü düşününp şuanda her iki durum için de ağlıyorum..bu ilaçlar hiç iyi gelmedi galiba :) sizde durumlar nasıl..

pozitif gören arkadaşlar tebrik ederim sizin adınıza çok mutluyum rabbim kucağınıza almayı bizede o günleri görmeyi nasip eylesin..4 yıllık hasretim sona ersin

Amin inşallah zor bir süreç düşünmemek elde değil Son günler hele geçmek bilmiyor rabbim yardımcımiz olsun

Canım anladığım kadarıyla senin ilk tedavin o yüzden yoğunluk falan başta garip geliyor inşallah alışmak zorunda kalmazsın hemen alırsın bebişini kucağına. Ben aygül hocaya devam etmiyorum çünkü şehir dışı çok zor oldu bazı olumsuzluklar da yaşadım tabi. Ama illa ki heryerde oluyor rabbime emanetiz.

Ayy canım sağol.. Rahatlattın içimi..banyo işleri falan nasıl peki? Bi de ertesi gün fln Yatman gerekiyordu mu?
Canım bende oldum histeroskopi çıktıktan sonra bi ağrı kesicilik işin var o kadar biz ertesi gün şehir dışına çıktık 4 saatlik yola. Ertesi gün de duşumu almıştım rabbim kolay getirsin

Bende aranıza yeni katıldım aslında sürekli okuyup duruyodum kim ne yaşamış ne yapmış diye. 12 ağustosta transferim oldu 23 ağustosta pozitifi gördüm (518) 2 gün sonra tekrar beta istediler ve 1413 çıktı.
İlk test sonucunda hayırlı olsun dediklerinde o an inanamadığım için sevinmek için 2 gün sonraki testi bekledim. Onun sonucu da istenilen gibi artış olmasına rağmen yine ohh diyemedim:)
Çünkü daha sırada 12 gün sonraki ultrason var. Allahım ne zormuş vakit geçirmek.. Halbuki geçen sene ağustosu hatırlıyorum yaz bitmesin diye dua ediyodum:) şuan gel teskere modundayım inşallah ultrasonda keseyi de görünce evet ben hamileyim diye açık açık söyleyebilicem!

Bende aynı durumdayım daha sevinemedim keseyi kalp atışını duymadan hamileyim diyemiyorum inşallah bunlarda geçer insallah

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş

Merkezede kızdım söyleseler ya bu ilaçları ssk karşılıyor diye zaten tonla harcama yapıyoruz.

Hamile olan arkadaşlar, kan testinden sonra yine ilaçlara devam edecekmiyiz? Ben çoookkkkkk sıkıldım bu ilaçlardan
Aynen devam canım glifor ve estrofem bırakılıyor ama diğerlerine devam bende iğneler den sıkıldım karnım heryeri morluk ama bebisler için herşey değer yeterki gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…