2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Hamile olan arkadaşlar, kan testinden sonra yine ilaçlara devam edecekmiyiz? Ben çoookkkkkk sıkıldım bu ilaçlardan
Bana hepsine devam dedi. Yanlış bilmiyosam 10.haftaya kadar devam ediliyo. Ben estrofem, coraspin,folio, hibor, proluton depot ve crinone jel kullanıyorum. İlaç deposu gibiyim:)

Burada geçen gün hamile oldugunu öğrenen arkadaşımızında çok akıntısı vardı.
İlaçlar hepimize başka etki yaratıyor belki öyledir bilmiyorum belirtiye yormuyorum hiç birseyi ama inşallah öyledir akıntı olup olmaması da önemli değil canım hiç birşey hissetmeyip bir sürü hamile olan var hepimizin bünyesi çok farklı :)

Kizlar ya estrofem bas agrisi yapio mu sizde? Transferden beri estrofem ictikce basim catliyo
Baş ağrısı yapmıyo ama halsizlik ve baş dönmesi yapıyo bende de. İlaçların hepsinin yan etkileri var proluton iğne mesela benim korkulu rüyam! Resmen belden aşağımı hareket ettiremiyorum iğneden sonra. Oturamıyorum kalkamıyorum

günaydın hanımlarr. evett sonuç bekleyenler nasılsınız bakalım? neler hissediyorsunuz? bugün ben 6. günümdeyim çok hafif batmalar hariç hiç bir belirtim yok biraz da belim de uyuşukluk hissediyorum Rabbim inşallah bizimledir bebeklerimizzzz

Günaydınnnlarrr canım benim 7.gunum bugün sırt ağrısı var sadece birde akinti..insaAllah bizimledirlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…