- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.801
Bana hepsine devam dedi. Yanlış bilmiyosam 10.haftaya kadar devam ediliyo. Ben estrofem, coraspin,folio, hibor, proluton depot ve crinone jel kullanıyorum. İlaç deposu gibiyim:)Hamile olan arkadaşlar, kan testinden sonra yine ilaçlara devam edecekmiyiz? Ben çoookkkkkk sıkıldım bu ilaçlardan
Bende aynı şekilde kullanıyorum şu gibi akıntım var ama sebebi bu mu bilmiyorum canımkızlar su gibi akıntı progestanın fitil olarak kullanılmasından olur mu
Hadi yaa kilo alıyorum bu ilaçlardan ben offffBana hepsine devam dedi. Yanlış bilmiyosam 10.haftaya kadar devam ediliyo. Ben estrofem, coraspin,folio, hibor, proluton depot ve crinone jel kullanıyorum. İlaç deposu gibiyim:)
Bırakılıyor demenizi çok isterdimAynen devam canım glifor ve estrofem bırakılıyor ama diğerlerine devam bende iğneler den sıkıldım karnım heryeri morluk ama bebisler için herşey değer yeterki gelsinler
Bende jel kullanıyorum ama hiç akıntım yok.Bende aynı şekilde kullanıyorum şu gibi akıntım var ama sebebi bu mu bilmiyorum canım
Senin kaçıncı günün canimBende aynı şekilde kullanıyorum şu gibi akıntım var ama sebebi bu mu bilmiyorum canım
Ben jeli kullanıyorum bendede şu gb akinti oluyor ama geçmiş üç tedavimde olmamıştı jeli kullanmama rağmen insaAllah gebelik belirtisidirkızlar su gibi akıntı progestanın fitil olarak kullanılmasından olur mu
Benim bugün 9. Günüm :)Senin kaçıncı günün canim
Benim oldukça oldu ama progestandandir diye düşünüyorum bende çok Kilo aldimBende jel kullanıyorum ama hiç akıntım yok.
Burada geçen gün hamile oldugunu öğrenen arkadaşımızında çok akıntısı vardı.Benim oldukça oldu ama progestandandir diye düşünüyorum bende çok Kilo aldimkarnımda çok şiş ama değer yeter ki bebis olsun
İlaçlar hepimize başka etki yaratıyor belki öyledir bilmiyorum belirtiye yormuyorum hiç birseyi ama inşallah öyledir akıntı olup olmaması da önemli değil canım hiç birşey hissetmeyip bir sürü hamile olan var hepimizin bünyesi çok farklı :)Burada geçen gün hamile oldugunu öğrenen arkadaşımızında çok akıntısı vardı.
Ayy inşallah canımBen jeli kullanıyorum bendede şu gb akinti oluyor ama geçmiş üç tedavimde olmamıştı jeli kullanmama rağmen insaAllah gebelik belirtisidir
İlaçlar hepimize başka etki yaratıyor belki öyledir bilmiyorum belirtiye yormuyorum hiç birseyi ama inşallah öyledir akıntı olup olmaması da önemli değil canım hiç birşey hissetmeyip bir sürü hamile olan var hepimizin bünyesi çok farklı :)
Baş ağrısı yapmıyo ama halsizlik ve baş dönmesi yapıyo bende de. İlaçların hepsinin yan etkileri var proluton iğne mesela benim korkulu rüyam! Resmen belden aşağımı hareket ettiremiyorum iğneden sonra. Oturamıyorum kalkamıyorumKizlar ya estrofem bas agrisi yapio mu sizde? Transferden beri estrofem ictikce basim catliyo
Ben varim caniimmarkadaşlar progestanı fitil olarak kullanıp su gibi akıntısı olan var mı
Sonuçta senin gibi olur insallah :)Ben varim caniimm
Günaydınnnlarrrgünaydın hanımlarr. evett sonuç bekleyenler nasılsınız bakalım? neler hissediyorsunuz? bugün ben 6. günümdeyim çok hafif batmalar hariç hiç bir belirtim yok biraz da belim de uyuşukluk hissediyorum Rabbim inşallah bizimledir bebeklerimizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?