- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.821
Dualarimiz seninle...Kizlaaarr..dua edin.histeroskopi için hastanedeyim..
dualarımız seninle canım neden histeroskopi yapılıyor kaçıncı dene sizinKizlaaarr..dua edin.histeroskopi için hastanedeyim..
Gunaydin kizlaaar..benim de kasikta batmalar var bir de basim agriyor surekli, estrofem ictikten hemen sonra basliyo diye ona bagladim..kizlar ya instagramda 5dp5dt (5 days post 5 days embryo transfer) diye aratsaniza, bir suru insan idrar testi yapip gormus pozitifi. Predictor early bana bakiyo, ben de onagünaydın hanımlarr. evett sonuç bekleyenler nasılsınız bakalım? neler hissediyorsunuz? bugün ben 6. günümdeyim çok hafif batmalar hariç hiç bir belirtim yok biraz da belim de uyuşukluk hissediyorum Rabbim inşallah bizimledir bebeklerimizzzz
Canim cook gecmis olsun simdiden ama merak etme uyandiginda dogru durust agrin bile olmuyor hatta aksaminda yemege gitmistik arkadaslarla...insallah iceride de yolundadir hersey, dualarimiz seninleKizlaaarr..dua edin.histeroskopi için hastanedeyim..
Canim merhaba, hayirli ugurlu olsun tedavin, benim de ilk denemem oldu bu ay, simdi bekleme surecindeyim.. Benim yumurtaliklarim gec cevap verdigi icin 15 gun surdu igne donemim, umarim seninkiler hizli ve guzel cevap verir. Ozellikle opudan sonra embriyolar icin haber bekleme sureci cok stresli oluyor ama geciyor bir sekilde:)neden genetik analiz istiyorsun canim, sizlerde var mi bir sikinti?Herkese merhaba...sanirim ucundan yakaldim agustosu:)) bugun tedaviye basliyorum az once muayene oldum..ilk igne bugun!! Cok heyecanliyim basima neler gelecek bilmiyorim bekliyorim. Kac gu surecek 10 mu 12 mi ne zmn yumurtam toplanacak ne kadar kalitede olacak dollecenck mi vs vs hepimizin yasadigi seyler..ben genetik biyopsi cok istiyorum ama henuz hocaya bu konuyu acmadim. Sizler neler dusunuosnz..ilk denenen oldgu icin yapmayacak muhtemelen ama
canım günaydın bu işlem neden yapılıyor ve kaçıncı denemeden sonra istiyor doktorlarCanim cook gecmis olsun simdiden ama merak etme uyandiginda dogru durust agrin bile olmuyor hatta aksaminda yemege gitmistik arkadaslarla...insallah iceride de yolundadir hersey, dualarimiz seninle
Histeroskopi rahim içi boşluğuna bakmak için canım yapışık lik, Polip vs durum varmı diye tanı amaçlı ama aksi bir durumda müdahele de edilebilen bir yöntem. Ben daha tup bebeğe başlamadan önce çapa rapor verebilmek için şart kosmustu ve ozaman yaptırmıştım. Anestezi almadan aman diyeyim benim için kabusdu. Merkezler de genelde 2 ve 3.denemeden sonra istiyorlarcanım günaydın bu işlem neden yapılıyor ve kaçıncı denemeden sonra istiyor doktorlar
Canım Allah yardımcın olsun hayirla çık inşallahKizlaaarr..dua edin.histeroskopi için hastanedeyim..
Rahim filmine karar verdin mi bu ay ki regl sonrasımi yaptıracak sin beni aret bey echomar sisli ye yönlendirmisti fiyatta opsiyon da tanıdı larcanım günaydın bu işlem neden yapılıyor ve kaçıncı denemeden sonra istiyor doktorlar
Hersey yolunda gider insaAllah dualarımiz seninleeeeKizlaaarr..dua edin.histeroskopi için hastanedeyim..
Herkese merhaba...sanirim ucundan yakaldim agustosu:)) bugun tedaviye basliyorum az once muayene oldum..ilk igne bugun!! Cok heyecanliyim basima neler gelecek bilmiyorim bekliyorim. Kac gu surecek 10 mu 12 mi ne zmn yumurtam toplanacak ne kadar kalitede olacak dollecenck mi vs vs hepimizin yasadigi seyler..ben genetik biyopsi cok istiyorum ama henuz hocaya bu konuyu acmadim. Sizler neler dusunuosnz..ilk denenen oldgu icin yapmayacak muhtemelen ama
aaa nedenki 15.gun yapıcaksinnGünaydınnnnn.Heyecanlı bekleyişe devam.10.gündeyim kaldı 5 gün :))
Merhaba ben de beklemedeyim hepimiz için hayırlısı olur inşallah size tek mi iki tane mi transfer edildi bir de kaçıncı gün oldu 3 mü 5 mi aceba?Canim merhaba, hayirli ugurlu olsun tedavin, benim de ilk denemem oldu bu ay, simdi bekleme surecindeyim.. Benim yumurtaliklarim gec cevap verdigi icin 15 gun surdu igne donemim, umarim seninkiler hizli ve guzel cevap verir. Ozellikle opudan sonra embriyolar icin haber bekleme sureci cok stresli oluyor ama geciyor bir sekilde:)neden genetik analiz istiyorsun canim, sizlerde var mi bir sikinti?
Merhaba inşşallah hayırlı hbr alırsınız bnm de transferim oldu beklemedeyim sizin bir mi iki mi transfer edildi bir de kaçıncı gün oldu?Günaydınnnnn.Heyecanlı bekleyişe devam.10.gündeyim kaldı 5 gün :))
ya kızlar heyecan yaptım benimle aynı gün transfer olan bi arkadaş sabah idrar testi yapmış pozitif çıkmış sonra kan vermiş sonuç 56 çok heyecanlandım ben de versem mi kannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?