2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

ya kızlar heyecan yaptım benimle aynı gün transfer olan bi arkadaş sabah idrar testi yapmış pozitif çıkmış sonra kan vermiş sonuç 56 çok heyecanlandım ben de versem mi kannn
Canim sen de baksana predictor earlyle?kanda negatif cikinca cok uzuluyor insan ama idrar oyle degil ki 6dp5dt'de idrar testi pozitif olan cook gordum.. Ona gore de verirsin yarin kan?

Bu arada benim 10. Gunden itibaren silik cizgi cikmaya baslamisti (predictor earlyde) onceki gebeligimde, 13.gunde kan vermistim 50 cikmisti. Ucuz olan testlerle pozitifi anca 15.gunde gormustum ve baya silikti. Sen aslinda su an 11.gundesin canim:)

Canim sen de baksana predictor earlyle?kanda negatif cikinca cok uzuluyor insan ama idrar oyle degil ki 6dp5dt'de idrar testi pozitif olan cook gordum.. Ona gore de verirsin yarin kan?
yok beni asıl idrar tedirgin eder ben direk kanda baktırırm sanırım dayanamayıp yarın yaptıracam

Rahim filmine karar verdin mi bu ay ki regl sonrasımi yaptıracak sin beni aret bey echomar sisli ye yönlendirmisti fiyatta opsiyon da tanıdı lar
rahim filmi için kararsızım canım açıkcası çektirmek istemiyorum doktor değiştirebilirim
benide o merkeze yönlendirdiler 450 tl dediler suzan hn hastasıyım dedim 380 tl dediler

oncelikle kist icin dogum kontrol hapi kullanabilirsin.dahiliyeden tum tahlillerini yaptir.tiroidlerini ultrasonla baktir.dogum kontrol hapini yalniz doktorun versin.adetliyken gidersen hormonlarina da bakilir.

Heycanını anlıyorum canım bendede şuan ikinci test yükseldimi değer acaba heycanı var hayırlısı allahtan gününü beklemeni tavsiye ederim. Sayılı günler çabuk geçer
Bende yarim saat sonra 3.testiminsonucunu alcam ins yukselistedirr..bebelerimiz bizimledir kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…