- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.841
Canim sen de baksana predictor earlyle?kanda negatif cikinca cok uzuluyor insan ama idrar oyle degil ki 6dp5dt'de idrar testi pozitif olan cook gordum.. Ona gore de verirsin yarin kan?ya kızlar heyecan yaptım benimle aynı gün transfer olan bi arkadaş sabah idrar testi yapmış pozitif çıkmış sonra kan vermiş sonuç 56 çok heyecanlandım ben de versem mi kannn
cuma gün transfer olduk aynı hastanede yarım saat arayla 6. günümüz bugünkaçıncı günün canım
yok beni asıl idrar tedirgin eder ben direk kanda baktırırm sanırım dayanamayıp yarın yaptıracamCanim sen de baksana predictor earlyle?kanda negatif cikinca cok uzuluyor insan ama idrar oyle degil ki 6dp5dt'de idrar testi pozitif olan cook gordum.. Ona gore de verirsin yarin kan?
cuma gün transfer olduk aynı hastanede yarım saat arayla 6. günümüz bugün
rekora kosuyosun ya, ver su kaniniGünaydınnnnn.Heyecanlı bekleyişe devam.10.gündeyim kaldı 5 gün :))
Histeroskopi rahim içi boşluğuna bakmak için canım yapışık lik, Polip vs durum varmı diye tanı amaçlı ama aksi bir durumda müdahele de edilebilen bir yöntem. Ben daha tup bebeğe başlamadan önce çapa rapor verebilmek için şart kosmustu ve ozaman yaptırmıştım. Anestezi almadan aman diyeyim benim için kabusdu. Merkezler de genelde 2 ve 3.denemeden sonra istiyorlar
rahim filmi için kararsızım canım açıkcası çektirmek istemiyorum doktor değiştirebilirimRahim filmine karar verdin mi bu ay ki regl sonrasımi yaptıracak sin beni aret bey echomar sisli ye yönlendirmisti fiyatta opsiyon da tanıdı lar
yok aslında sürekli düşünmüyorum onun haberini alınca heyecan yaptım sadece:)Canım sürekli düşünüyorsun bence bırak oluruna ... 6. gün çok erken çıkmazsa üzülürsür ters etki edebilir. Gününü beklemeni tavsiye ederim.
hakkında hayırlısı olsun canım benimGünaydın kızlar.Ve transferimin 10.günü kutlu olsun:)))) yarın test günüm amanin booooo:)))
hadi gözün aydın canım tedavin hayırlı olsunherkese gunaydin.uzun suren gecikmenin ardindan ve 3 4 gundur suren lekelenmelerin ardindan bugun regl oldum.sabah hormonlar icin kan verdim.ogleden sonra doktor randevum var.tedavim bir aksilik olmazsa start alacak
oncelikle kist icin dogum kontrol hapi kullanabilirsin.dahiliyeden tum tahlillerini yaptir.tiroidlerini ultrasonla baktir.dogum kontrol hapini yalniz doktorun versin.adetliyken gidersen hormonlarina da bakilir.Merhabalar hayirli olsun inşallah bende 15 gun igne asilama icin ama yumurttalar buyumedi dun tu bebek karar verildi 5 cm kistim var ama gelisme nasil ne yapicam testleri yaptirdim tup bebege ve dahiliye rand al dediler nezaman alicam adetliykenmi bi dogru bisey soramiyiruz tamamen bilgisizim benim tedavi zeynep Kamil de
yok aslında sürekli düşünmüyorum onun haberini alınca heyecan yaptım sadece:)
Olmaz mı ben varım :))Arkadaşlar merhaba dün de yazdım sizlere benim gibi tek embriyo transferi olup bekleyen var mı aceba?
Var canim ben.. 5.gunumdeyim, sen?kacinci gun embriyosuydu ve kalitesi nasildi?Arkadaşlar merhaba dün de yazdım sizlere benim gibi tek embriyo transferi olup bekleyen var mı aceba?
rekora kosuyosun ya, ver su kaniniben 5.gundeyim benim de 5 gunum kaldiii
Günaydın kızlar.Ve transferimin 10.günü kutlu olsun:)))) yarın test günüm amanin booooo:)))
Bende yarim saat sonra 3.testiminsonucunu alcam ins yukselistedirr..bebelerimiz bizimledir kuzummHeycanını anlıyorum canım bendede şuan ikinci test yükseldimi değer acaba heycanı var hayırlısı allahtan gününü beklemeni tavsiye ederim. Sayılı günler çabuk geçer
Canim insallah bekliyoruz guzel haberleriniiiiBende yarim saat sonra 3.testiminsonucunu alcam ins yukselistedirr..bebelerimiz bizimledir kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?