2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Bende yarim saat sonra 3.testiminsonucunu alcam ins yukselistedirr..bebelerimiz bizimledir kuzumm

Kanamam yokk canim sadece cok arada sildikce bole acik kahve gbii geliyoo ama sonucum ciktii.
10.gun 202
11.gun 365
13.gub 865

Canım değerlerin güzel yükselmiş darısı benim başıma, doktorun ile görüştünmü ne dedi. Bugun normalde benim adet günüm ama çok az her zamanki gibi kasık batması var o kadar yarın 2. testi yaptırıcam inşallah benimledir bebeklerim.
Tekrar test yaptıracakmısın gene

Gorustum canim cok iyi dedii cogul gebelik oldugunudusunuyo doktorum o yuzden be lekelenmelerinolacagini soluyorr

))hadi hayırlısı olsun bana dr iğne verdi progynex ipne verdi birde crinon jel sen ne kullanıyorsun dr iğne verdimi?bir de dr umutlu konuştumu

Canım ben progynex iğneye sadece 1 hafta dayanabildim yürüyemez oldum kalcam çok kötüydü yavaş yavaş düzeiyor şişlikler halen var. ben transferin 8. günü doktorum ile görüştüm artık dayanamayacağımı söyleyince proluton depot iğne verdi. Allah yardımcın olsun . gerçi sonucu alınca insan hepsini unutuyor

Kuzumm elbetteki bizimle bebeklerimiz napioruuzzz bizzz heepp pozitif dusunuyoruuzzz

İlk günden zor oldu benimkide sonuç iyi olsunda sıkıntıya razıyım sizinki tek mi ikimi?sonuç aldınız mı son durumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…