2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Merhabalar arkadaşlar. Öncelikle özellikle test gününü bekleyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla yazıyorum. Dün itibarıyla 11. Günümde kan testi yaptirdım ve sonuç 664 çıktı. 5.gün embriyosuydu. 2 embriyo transfer edildi. Yaşım 26 ve ilk denememdi. Inşallah sonucuda hayırlı olur. Belirti diyebileceğim çok şey olmadı. Karnım üşütmüş gibi ağrıyor du. Transferimin 4. Gününden itibaren ayran çok istedi canım. Vücudum sıcaktı sürekli. Göğüs uçlarım ağrıdı zaman zaman. İnşallah sizlerede allahım hayırlı haberler almayı nasip eder.

mavaanur sen nasılsın canım bugün 8. günün değil mi senin?
evet canım 8. günüm bu gece sağa sola dönerken kasık ağrımla uyandım ve gögüs ağrım var 2 gündür..bel ağrım hiç yok sadece yatınca kendimi rahat bırakınca ağrı oluyor..ilaçların etkisinden anlayamıyorum..ama meleklerimin benimle olma hissi çok güzel negatifse bile bu heyecanı 4 gün daha yaşamak istiyorum..sen de durumlar nasıl

4 gün değil bir ömür yaşarsın inşallah canım benim dün biraz batmalar vardı bugün bi değişiklik yok belim de zaman zaman belli belirsiz bir ağrı oluyor o kadar. bir de diğerlerinde çok fena karnım ağrırdı bunda yok çok rahatım iyiye mi işaret kötüye mi bilemedim

Kızlar idrar gebelik testleri illa sabah mı yapılmalı ?
Canim sabahki idrar kac saat tutuldugu icin cok daha yogun oluyo, onun icin testi zamanindan erken yApiyosan sabah yapinca daha net oluyor. Su icmeyip bekleyerek idrarinin yogunlasmasini saglayip gun icinde de yapabilirsin test..

inşallah iyiye işarettir canım..çünkü hepimiz anne olmayı o muazzam duyguyu hissetmeyi hakediyoruz..bizim sebebsiz infertiliteydi..hiçbir zaman isyan etmedim sabrettim..kendimi her iki durumada alıştırmaya çalışıyorum..sonuç negatifse bile rabbim sabredenlerden eylesin..
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun

Deger super cikmis canim ya masallah, insallah saglikli bir 9 ay gecirip minnosunu (hatta sanirim minnoslarini) saglikla alirsin kucagina bizim icin de dua et canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…