2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ay ne guzel bir topik oldu hergun yeni guzel haberler aliyoruz insallah benim gibi bekleyen tum arkadaslarda boyle guzel haberler alir kizlar ben de pedictor denilen testten aldim ama daha erken diye yapmiyorum cumartesi yapsam cikar mi acaba bugun besinci gun bir de bugun benim gobek deligim sizliyor gibi

Bugun benim 8. Gunum transferden sonra 6. Ve 7. Gun kahverengi lekelerim vardi ve dun aksamdan beride kirmizi kanamalarim basladi ve halada devam ediyor cok olmasada kanamam var bu gunlerde kanamalari baslayipda pozitif sonuc alan var mi acaba ?

Bugun benim 8. Gunum transferden sonra 6. Ve 7. Gun kahverengi lekelerim vardi ve dun aksamdan beride kirmizi kanamalarim basladi ve halada devam ediyor cok olmasada kanamam var bu gunlerde kanamalari baslayipda pozitif sonuc alan var mi acaba ?
dr unnla görüştün mü..kanamanın başlaması için çok erken

Ikimiz de 5teyiz canim, bence yapabilirsin simdi, instagramda 5.gun embriyo transferinden 5 gun sonra pozitifi goren ve fotosunu koyan bir suru insan var

Reactions: mfk
İnstagramda hangi sayfa aceba ismini yazabilir misniz?
Canim arama kismina 5dp5dt yaz 5.gun embriyosu transferinden 5 gun sonra bu hashtagle eklenen 209 fotograf cikiyor bak onlara. Bir suru kisi var, hatta ilerleyen fotolrda hepsinin ultrason goruntuleri falan da var super..sonra da 6dp5dt lere bak onlar da 6.gun test yapanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…