- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.901
çok sevindim canım rabbim sağlıklı hamilelik nasip eylesin..bize de dua edinBugün test günümdü sabah kan verdim değerim 802 çıktı doktorum ikiz olma olasılığı yüksek dedi çok mutluyum sonunda civcivlerime kavuşacağım inşallah
Ben haziranda negatif sonuç almıştım bunun üzüntüsünü yaşamış biri olarak buradaki herkes hep dualarımda Allah bu mutluluğu herkese yaşatsınçok sevindim canım rabbim sağlıklı hamilelik nasip eylesin..bize de dua edin
Hayır benim 15Niye kaldı 5 diyosun 12 degilmi testin
Evde 1 tane gebelik testim var da o bana ben o na bakıyoruz yapsam mı bilemedim.Canim sabahki idrar kac saat tutuldugu icin cok daha yogun oluyo, onun icin testi zamanindan erken yApiyosan sabah yapinca daha net oluyor. Su icmeyip bekleyerek idrarinin yogunlasmasini saglayip gun icinde de yapabilirsin test..
Güzel haberler geliyor bir bir tebrikler...Bugün test günümdü sabah kan verdim değerim 802 çıktı doktorum ikiz olma olasılığı yüksek dedi çok mutluyum sonunda civcivlerime kavuşacağım inşallah
benim dondurulmuşlarım da yok canım..negatif olursa hemen tedaviye başlayacak güçtede değilim maddi maneviBen haziranda negatif sonuç almıştım bunun üzüntüsünü yaşamış biri olarak buradaki herkes hep dualarımda Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın
dr unnla görüştün mü..kanamanın başlaması için çok erkenBugun benim 8. Gunum transferden sonra 6. Ve 7. Gun kahverengi lekelerim vardi ve dun aksamdan beride kirmizi kanamalarim basladi ve halada devam ediyor cok olmasada kanamam var bu gunlerde kanamalari baslayipda pozitif sonuc alan var mi acaba ?
Dun doktordaydim korkulacak bisey yok dedi progestan igne vurdular ve yarin tekrr gidip vurulcam ama kanamalar beni korkutuyor elimde dgldr unnla görüştün mü..kanamanın başlaması için çok erken
Yap hadiiiEvde 1 tane gebelik testim var da o bana ben o na bakıyoruz yapsam mı bilemedim.
inşallah dr haklı çıkar korkulacak birşey yokturDun doktordaydim korkulacak bisey yok dedi progestan igne vurdular ve yarin tekrr gidip vurulcam ama kanamalar beni korkutuyor elimde dgl
Ikimiz de 5teyiz canim, bence yapabilirsin simdi, instagramda 5.gun embriyo transferinden 5 gun sonra pozitifi goren ve fotosunu koyan bir suru insan varAy ne guzel bir topik oldu hergun yeni guzel haberler aliyoruz insallah benim gibi bekleyen tum arkadaslarda boyle guzel haberler alir kizlar ben de pedictor denilen testten aldim ama daha erken diye yapmiyorum cumartesi yapsam cikar mi acaba bugun besinci gun bir de bugun benim gobek deligim sizliyor gibi
Keske o arada hcg'ne de baksalardi canim...Dun doktordaydim korkulacak bisey yok dedi progestan igne vurdular ve yarin tekrr gidip vurulcam ama kanamalar beni korkutuyor elimde dgl
Boyle sonuclar negatif cikiyor demi dha fazla umut edip guzel haberler beklemiyim demiiinşallah dr haklı çıkar korkulacak birşey yoktur
Hayırlı olsun :))) ne güzell Çifter Çifter gelmis civcivlerin allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin inşallahBugün test günümdü sabah kan verdim değerim 802 çıktı doktorum ikiz olma olasılığı yüksek dedi çok mutluyum sonunda civcivlerime kavuşacağım inşallah
İnstagramda hangi sayfa aceba ismini yazabilir misniz?Ikimiz de 5teyiz canim, bence yapabilirsin simdi, instagramda 5.gun embriyo transferinden 5 gun sonra pozitifi goren ve fotosunu koyan bir suru insan var
Canim arama kismina 5dp5dt yaz 5.gun embriyosu transferinden 5 gun sonra bu hashtagle eklenen 209 fotograf cikiyor bak onlara. Bir suru kisi var, hatta ilerleyen fotolrda hepsinin ultrason goruntuleri falan da var super..sonra da 6dp5dt lere bak onlar da 6.gun test yapanlarİnstagramda hangi sayfa aceba ismini yazabilir misniz?
Ikimiz de 5teyiz canim, bence yapabilirsin simdi, instagramda 5.gun embriyo transferinden 5 gun sonra pozitifi goren ve fotosunu koyan bir suru insan varvar canm ben de gordum ama ne bilim ya korkuyorum sanki zaten dun gece bir huzun kapladi yuregimi aglamamak icin zor tuttum kendimi simdi bir umut var test sonucu olumsuz cikinca o da olmayacak ama yarin sabah yapicam o testi ya yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?