- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.921
Negatif duymadım belkide yerleşme kanamasidir ümitsiz olma sakin dinlenmeye bak kendini fazla yormaBoyle sonuclar negatif cikiyor demi dha fazla umut edip guzel haberler beklemiyim demii
MEVANURRRR seni pembe mavi hastanesini araştırmandan hatırlıyorum ne yaptın başladın mı pembe mavideNegatif duymadım belkide yerleşme kanamasidir ümitsiz olma sakin dinlenmeye bak kendini fazla yorma
Tamam bakıyorum hemen çok tşkkr ederimCanim arama kismina 5dp5dt yaz 5.gun embriyosu transferinden 5 gun sonra bu hashtagle eklenen 209 fotograf cikiyor bak onlara. Bir suru kisi var, hatta ilerleyen fotolrda hepsinin ultrason goruntuleri falan da var super..sonra da 6dp5dt lere bak onlar da 6.gun test yapanlar
Kader arkadaşım. .benim dondurulmuşlarım da yok canım..negatif olursa hemen tedaviye başlayacak güçtede değilim maddi manevi
Tebrik ederim. Fazla beklemeden hemen 2. Kez mi yaptırdınızBen haziranda negatif sonuç almıştım bunun üzüntüsünü yaşamış biri olarak buradaki herkes hep dualarımda Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın
Hayirli olsun canim kacinci gun embriyosuydu bide kacinci gund3 test yaptrdinBugün test günümdü sabah kan verdim değerim 802 çıktı doktorum ikiz olma olasılığı yüksek dedi çok mutluyum sonunda civcivlerime kavuşacağım inşallah
İnsallah iyi olur sonucun. Benimde 7. Gun kahverengi leke olarak başladı sonra parça halinde devam etti sonuç olmadı. Moralini bozmak için yazmadım. Bende aynısını yaşadım. Proluton iğne verdi mi doktorun bana vermemişti. Ben hep ona bağladım.Dun doktordaydim korkulacak bisey yok dedi progestan igne vurdular ve yarin tekrr gidip vurulcam ama kanamalar beni korkutuyor elimde dgl
evet canım aslında orada 1 negatif aşılamam olduğu için yapmak istemedim..ama bu süreçte inanılmaz ilgililerdi çok memnun kaldım tekrar yapsam tekrar orayı tercih ederim..transferimin 8. günü bugün..MEVANURRRR seni pembe mavi hastanesini araştırmandan hatırlıyorum ne yaptın başladın mı pembe mavide
aynen bende canım..benimde test günüm pazartesi akla kara belli olacak..ama ben pozitif düşünüyorum inşallah rabbim gönlümüzdekini bize nasip eyler..Kader arkadaşım. .
Aynen benimde sebepsiz infertilite.. dondurulmusların yok ve sonuç negatif olur diye korkudan test yapamıyorum. Pazartesi gününü beklicem. Negatif olursa maddi gücüm yoktransfer günü dahil bugün 11. Gün
canım ya bir kez daha şenlensin topiğimiz inşallah hayırlı haberlerle gel de.kızlar bugün 9. günüm ve dayanamadım , kan testi verdim , sonucu 2 saat sonra çıkacak , gerçi sonuçun ne kadar olması gerektiği hakkında pek bi fikrim yok , 2 tane 3. gün embriyosu konmuştu
nerede tedavi oldun neden 2. gün transfer ettilerSelam kizlar..Ilk tup bebek denemem transferimin 6.günü bugun belirti falan yok..2.GÜN embriyosuydu ve 2. Kalite 4 hucreliymis..
Eurofertil canim..Yani 3.gun mu oluyo tam bilemedim persembe toplandi yumurtalar cumartesi transfer oldu..nerede tedavi oldun neden 2. gün transfer ettiler
evet 2. gün olmuş canım hayırlı sonuçlar olsun inşallahEurofertil canim..Yani 3.gun mu oluyo tam bilemedim persembe toplandi yumurtalar cumartesi transfer oldu..
Amin canim insallah pek umutlanamiyorum.evet 2. gün olmuş canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Kacinci gunun cnm?Kızlar selam bu lekelenmelerin illa olmasını gerekiyor? Benim transferden sonra 2-3.gunler olmuştu minik minik şimdi hiç olmuyor
Ya çok silik çıktı ikinci çizgi amaYap hadiiibugun hep hamilelik haberi aliyoruz baksana, ugurlu bir gun resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?