2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

benim dondurulmuşlarım da yok canım..negatif olursa hemen tedaviye başlayacak güçtede değilim maddi manevi
Kader arkadaşım. .
Aynen benimde sebepsiz infertilite.. dondurulmusların yok ve sonuç negatif olur diye korkudan test yapamıyorum. Pazartesi gününü beklicem. Negatif olursa maddi gücüm yok transfer günü dahil bugün 11. Gün

Dun doktordaydim korkulacak bisey yok dedi progestan igne vurdular ve yarin tekrr gidip vurulcam ama kanamalar beni korkutuyor elimde dgl
İnsallah iyi olur sonucun. Benimde 7. Gun kahverengi leke olarak başladı sonra parça halinde devam etti sonuç olmadı. Moralini bozmak için yazmadım. Bende aynısını yaşadım. Proluton iğne verdi mi doktorun bana vermemişti. Ben hep ona bağladım.

MEVANURRRR seni pembe mavi hastanesini araştırmandan hatırlıyorum ne yaptın başladın mı pembe mavide
evet canım aslında orada 1 negatif aşılamam olduğu için yapmak istemedim..ama bu süreçte inanılmaz ilgililerdi çok memnun kaldım tekrar yapsam tekrar orayı tercih ederim..transferimin 8. günü bugün..
aynen bende canım..benimde test günüm pazartesi akla kara belli olacak..ama ben pozitif düşünüyorum inşallah rabbim gönlümüzdekini bize nasip eyler..
siz kaç yıllık evlisiniz kaç tane transfer edildi..

reglim tam baslayamadgindan e2 110cikti.80in altina inmesi gerekiomus.yarin tekrar tahlil yaptircam.eger duserse gonalf baslanacak.dusmezse 2 gun cetroide vurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…