2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

tedavin hayırlı olsun canım inşallah evladın seninledir ve sana sımsıkı tutunur..kucağına alırsın :))

garanticilikten!!! ilk deneme..her şey sağlam olsun istiorm sağlıklı embriyo transfer edilsin diye...yoksa bildik bir rahatsızlğmz yok çok şükür :)

adetin 2. gününe sen randevu al canım onlar yönlendirir

Ama çok çok silik olmasa hiç mi çıkmazdı acaba
Canm hic cikmazdi tabi arkadaslarin da dedigi gibi hem sabah idrari degil hem de o testler ancak yuksek beta hcg oraninda kipkirmizi oluyor cok normal boyle cikmasi ben yarin erken olanlardan yapacam boyle olsa ucarim mutluluktan git sevin doya doya resimden bile gorduk silik de olsa

kızlar sonucumu aldım 2,4 çıktı bhcg , yani negatif , bi kaç ay sonra kendimi toparladıktan sonra tekrar denerim artık , bu seferde kısmet değilmiş

kızlar sonucumu aldım 2,4 çıktı bhcg , yani negatif , bi kaç ay sonra kendimi toparladıktan sonra tekrar denerim artık , bu seferde kısmet değilmiş

Canim belki yükselme olur geç tutunduysa. .3.gun embriyosuydu. . Bir kaç gün sonra tekrarlayın istersen

Sen daha 9. Günde yaptırdım ama burda bir toppikte okumuştum 9. Gun değeri 5 olup daha sonra yükselen biri vardı hamileydi yani. İki gün sonra tekrar yaptır bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…