- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.941
gebelik varrrrr
Canm tebrikler hamilesin normal test oldugu icin silik cikmis sadece
Amin canim insallah pek umutlanamiyorum.
Kacinci gunun cnm?
tedavin hayırlı olsun canım inşallah evladın seninledir ve sana sımsıkı tutunur..kucağına alırsın :))Canim merhaba, hayirli ugurlu olsun tedavin, benim de ilk denemem oldu bu ay, simdi bekleme surecindeyim.. Benim yumurtaliklarim gec cevap verdigi icin 15 gun surdu igne donemim, umarim seninkiler hizli ve guzel cevap verir. Ozellikle opudan sonra embriyolar icin haber bekleme sureci cok stresli oluyor ama geciyor bir sekilde:)neden genetik analiz istiyorsun canim, sizlerde var mi bir sikinti?
adetin 2. gününe sen randevu al canım onlar yönlendirirMerhabalar hayirli olsun inşallah bende 15 gun igne asilama icin ama yumurttalar buyumedi dun tu bebek karar verildi 5 cm kistim var ama gelisme nasil ne yapicam testleri yaptirdim tup bebege ve dahiliye rand al dediler nezaman alicam adetliykenmi bi dogru bisey soramiyiruz tamamen bilgisizim benim tedavi zeynep Kamil de
kuzum yaa sıradan bir test yaptın sıradan bir idrarla yaptın ve çizgi çıktı çıktıı be ne si var mı güzelim hamilesin yaaa hadi git bi kan ver çekme şu işkenceyi gül oyna artık hadi
Cikmis iste canim, bu tip testlerde silik bile ciksa hcg degerin 100 kusurlerde oluyor ki sabah idrari da degildi
Tek embriyo mu iki mi aceba?5.gün embriyosu transferimin 10.günü canım
canım idrarda silik çıkması demek kanda kesin olması demek sabah idrarıyla yapmadığın için silik sadece ay benim kalbim duracak sen hala kan vermeyi düşünmüyorsun şaştım vallaAma çok çok silik olmasa hiç mi çıkmazdı acaba
Canm hic cikmazdi tabi arkadaslarin da dedigi gibi hem sabah idrari degil hem de o testler ancak yuksek beta hcg oraninda kipkirmizi oluyor cok normal boyle cikmasi ben yarin erken olanlardan yapacam boyle olsa ucarim mutluluktan git sevin doya doya resimden bile gorduk silik de olsaAma çok çok silik olmasa hiç mi çıkmazdı acaba
kızlar sonucumu aldım 2,4 çıktı bhcg , yani negatif , bi kaç ay sonra kendimi toparladıktan sonra tekrar denerim artık , bu seferde kısmet değilmiş
Canim belki yükselme olur geç tutunduysa. .3.gun embriyosuydu. . Bir kaç gün sonra tekrarlayın istersenkızlar sonucumu aldım 2,4 çıktı bhcg , yani negatif , bi kaç ay sonra kendimi toparladıktan sonra tekrar denerim artık , bu seferde kısmet değilmiş
Hala pazartesi diyorsunuz o silik çizgiyi görsem bugün bir dakika durmadan yaptırırdim ben :) o çizgiye değer belli olur zatenTesekkürler kızlar ama sevinemiyorum kan testini görmedenPazartesi yaptırıcam kanı :))
Sen daha 9. Günde yaptırdım ama burda bir toppikte okumuştum 9. Gun değeri 5 olup daha sonra yükselen biri vardı hamileydi yani. İki gün sonra tekrar yaptır bencedekızlar sonucumu aldım 2,4 çıktı bhcg , yani negatif , bi kaç ay sonra kendimi toparladıktan sonra tekrar denerim artık , bu seferde kısmet değilmiş
Hala pazartesi diyorsunuz o silik çizgiyi görsem bugün bir dakika durmadan yaptırırdim ben :) o çizgiye değer belli olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?