2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlar bu arada merkez 1 torba ilaç yazmıştı. .Dr izinde olduğu için sağlık ocağında yazdiramamistim bugün gidip yazdırdım. .hepsini de yazdı Dr sağolsun 24.90 ödeyip geldim. .buarada Dr kortizon yazmış ne için kullanıldığını bilen var mi

kızlar fazla sevinmeyin nolur jel kullanıyorsanız progestron hormonu salgılıyor vücut pozitif çıkması normal kandırıyor sizi ama inşallah çizgi pozitiftir ama kapılmayın hemen

Canim kortizon opudan transfere kadar gecen surede bagisikligi baskilamak icin kullaniliyor, vucut transferde embriyoyu reddetmesin diye. Adi da prednol ama transferden sonra kullanmayacaksin, su anda sadece progesteron ve ostrojen kullanman lazim..

Bende onu diyorum zaten çok da silik ama dinlemiyolar ki :)))
aynısı banada oldu hatta iyice belirgindi hepinizden çok v-ben isterim pozitif olmasını inşallahda olur 9 yıl bekledim ama kaptırmayın kendinizi vücut oyle bişeyki prolaktin yani süt hormonu azıcık yüksek olsa o çizgi çıkar zaten normal çünkü yükselmesine biz sebep oluyoruz daha embriyo konur konmaz kendimizi anneliğe hazırlıyoruz bu yüzdende hormonlarımız hamile gibi çalışıyor

kızlar fazla sevinmeyin nolur jel kullanıyorsanız progestron hormonu salgılıyor vücut pozitif çıkması normal kandırıyor sizi ama inşallah çizgi pozitiftir ama kapılmayın hemen
Canim progesteronla hcg'nin alakasi yok, istedigin kadar progesteron kullan, vucudunda hcg uretimi yoksa hayatta cikmaz.. Tek olasilik catlatma ignesinden kalan hcg olabilir ki zuzu catlatma ignesi yapali en az 15 gun olmustur ki, oradan kalan hcgler de en gec 10. Gun sifirlaniyor. Yoksa kimse birbirini bosuna umutlandirmaz

tamam canım siz bilirsiniz özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…