- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.961
Beni en çok da sen kudurttun umarım hepinizin güzel sonuçlarını duyarım.Cikmis iste canim, bu tip testlerde silik bile ciksa hcg degerin 100 kusurlerde oluyor ki sabah idrari da degildiallah tamamina erdirsin insallah canim tebrikleerr
anam bu kudurmuş halin mi yaa daha pazartesi kan verecenBeni en çok da sen kudurttun umarım hepinizin güzel sonuçlarını duyarım.
canım kestirip atma negatif diye normal gününde mutlaka yine yaptır ilaçları kullanmaya da devam et bu aradakızlar sonucumu aldım 2,4 çıktı bhcg , yani negatif , bi kaç ay sonra kendimi toparladıktan sonra tekrar denerim artık , bu seferde kısmet değilmiş
Hahaaanam bu kudurmuş halin mi yaa daha pazartesi kan verecen
Kiz boyle kudurma olur mu, ben senin yerinde olsam coktaaan kanimi vermis hatta dakikada bir internete girip sonucu bekliyo olurdumBeni en çok da sen kudurttun umarım hepinizin güzel sonuçlarını duyarım.
Yaa eşime söz verdim bu idrar testi bile ihanet söyleyemem zaten ona.Kiz boyle kudurma olur mu, ben senin yerinde olsam coktaaan kanimi vermis hatta dakikada bir internete girip sonucu bekliyo olurdumnasil bir sabir anlamadim ki
Bende onu diyorum zaten çok da silik ama dinlemiyolar ki :)))kızlar fazla sevinmeyin nolur jel kullanıyorsanız progestron hormonu salgılıyor vücut pozitif çıkması normal kandırıyor sizi ama inşallah çizgi pozitiftir ama kapılmayın hemen
:))))
canım kestirip atma negatif diye normal gününde mutlaka yine yaptır ilaçları kullanmaya da devam et bu arada
Canim kortizon opudan transfere kadar gecen surede bagisikligi baskilamak icin kullaniliyor, vucut transferde embriyoyu reddetmesin diye. Adi da prednol ama transferden sonra kullanmayacaksin, su anda sadece progesteron ve ostrojen kullanman lazim..Kızlar bu arada merkez 1 torba ilaç yazmıştı. .Dr izinde olduğu için sağlık ocağında yazdiramamistim bugün gidip yazdırdım. .hepsini de yazdı Dr sağolsun 24.90 ödeyip geldim. .buarada Dr kortizon yazmış ne için kullanıldığını bilen var mi
Hamilesin bende de öyle çıkmıştı ertesi gün yaptım daha belirgin oldu hayırlı olsun cnm hamilesinAma çok çok silik olmasa hiç mi çıkmazdı acaba
canım benim hiç lekelenmem olmadı 3 transferden 2.sinde hamile kalmıştımKızlar selam bu lekelenmelerin illa olmasını gerekiyor? Benim transferden sonra 2-3.gunler olmuştu minik minik şimdi hiç olmuyor
aynısı banada oldu hatta iyice belirgindi hepinizden çok v-ben isterim pozitif olmasını inşallahda olur 9 yıl bekledim ama kaptırmayın kendinizi vücut oyle bişeyki prolaktin yani süt hormonu azıcık yüksek olsa o çizgi çıkar zaten normal çünkü yükselmesine biz sebep oluyoruz daha embriyo konur konmaz kendimizi anneliğe hazırlıyoruz bu yüzdende hormonlarımız hamile gibi çalışıyorBende onu diyorum zaten çok da silik ama dinlemiyolar ki :)))
Canim progesteronla hcg'nin alakasi yok, istedigin kadar progesteron kullan, vucudunda hcg uretimi yoksa hayatta cikmaz.. Tek olasilik catlatma ignesinden kalan hcg olabilir ki zuzu catlatma ignesi yapali en az 15 gun olmustur ki, oradan kalan hcgler de en gec 10. Gun sifirlaniyor. Yoksa kimse birbirini bosuna umutlandirmazkızlar fazla sevinmeyin nolur jel kullanıyorsanız progestron hormonu salgılıyor vücut pozitif çıkması normal kandırıyor sizi ama inşallah çizgi pozitiftir ama kapılmayın hemen
tamam canım siz bilirsiniz özür dilerimCanim progesteronla hcg'nin alakasi yok, istedigin kadar progesteron kullan, vucudunda hcg uretimi yoksa hayatta cikmaz.. Tek olasilik catlatma ignesinden kalan hcg olabilir ki zuzu catlatma ignesi yapali en az 15 gun olmustur ki, oradan kalan hcgler de en gec 10. Gun sifirlaniyor. Yoksa kimse birbirini bosuna umutlandirmaz
Canim oyle deme uzme benii, zaten bu surecte etrafimizdaki insanlar yeterince geriyo bizi, burada birbirimize destek olmak icin variz, yanlis ifade ettiysem ben ozur dilerimmtamam canım siz bilirsiniz özür dilerim
Super canimm, artik takvim zamanin geldiiiiKızlar bugün utrasyona girdim kese göründü daha çok yeni doktor dedi 15 gün sonra kontrolum var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?