2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Canim oyle deme uzme benii, zaten bu surecte etrafimizdaki insanlar yeterince geriyo bizi, burada birbirimize destek olmak icin variz, yanlis ifade ettiysem ben ozur dilerimm
yok tatlım estağfirullah sadece 9 yıldır bu acıyı yaşayan biri olarak söyledim çok gerginim o yüzden galiba kusuruma bakmayın

tamam canım siz bilirsiniz özür dilerim
Hayır özür dileme bence insan pozitifé hazırlayıp negatif olunca çok dah fazla üzülüyor bunu anlatmaya çalışıyorsun ki bu da doğru en iyisi kan testi yaptırmak tabi
Ama her pozitif durum bizi bizden alıyor artık çünkü herkesi artık tanıyorsun onunla bekliyorsun falan hem birde arti bir umut onla bize bu olmazsa belki diğer tedavi için bile biz hep beraber mutlu oluyoruz burda senin dediğin de de yanlışlık yoktu

Benim tedavim zaten Haziranda oldu donmuş embriyo benimki.

Kortixon ben hala kullanıyorum yarım doz hashimato yum ben bebeğe vücut tepki vermesin yabancı madde olarak algılamasin diye kullaniyoruz. zaten 1 yıldır yapılan araştırmalar tutmayan tup bebk tedavilerinin bundan olabileceğini göstermiş o yüzden kortizon kullaniyoruz. Bağışıklığı düşürmesi için

olsun canım kimsenin kalbini kırmak istemem zor zamanlar yaşıyoruz ben 3 tüp 3 aşılama sonucu hep negatif alınca aartık temkinli davranıyorum
Benim tedavim zaten Haziranda oldu donmuş embriyo benimki.
hakkında hayırlısı olsun kaçınçı tedavin

Canim kortizon opudan transfere kadar gecen surede bagisikligi baskilamak icin kullaniliyor, vucut transferde embriyoyu reddetmesin diye. Adi da prednol ama transferden sonra kullanmayacaksin, su anda sadece progesteron ve ostrojen kullanman lazim..
Suanda kullanmıyorum canım opudan sonra 5 gün kullanmam söylendi kullandım aklıma takıldı sadece. .teşekkür ederim. .şuanda

kıslar bişey sorucam dondurulmuşlarla transfer nasıl oluyo ilaç felan kullanılıyormu bide adetin kaçıncı günü konuyor

yok tatlım estağfirullah sadece 9 yıldır bu acıyı yaşayan biri olarak söyledim çok gerginim o yüzden galiba kusuruma bakmayın
Canim herkesin bir sinavi var ya bu hayatta, bizimki de buymus ama insallah en yakin zamanda biz de kavuscaz bebislerimize..dualarim hepimizle

Benim ilk denemem canim o nedenle bilmiyodum neden kullanildigini, bir de cok yan etkili bir ilac, doktoruma sormustum bunu kullanmasam diye, o da boyle bir aciklama yapmisti...ben de hashimatoyum

olsun canım kimsenin kalbini kırmak istemem zor zamanlar yaşıyoruz ben 3 tüp 3 aşılama sonucu hep negatif alınca aartık temkinli davranıyorum
hakkında hayırlısı olsun kaçınçı tedavin
Benim bir tane kızım var doğal yoldan İkinci evliliğimi yaptım eşimin çocugu yok o yüzden deniyoruz bu ilk denememiz.

kıslar bişey sorucam dondurulmuşlarla transfer nasıl oluyo ilaç felan kullanılıyormu bide adetin kaçıncı günü konuyor
Tedavi aynı yumurta toplandıktan sonra benim doktorum 3. Gün dondurdu embriyoları ben sonraki ikinci reglimin 18.gununde transfer oldum. Dondurulmuşlar çözüldü ve 5.güne gidebilmeleri beklendi.1 tane 1.kalite yüklendi 1 tane yine donduruldu.Bu olmassa bir şansım daha var.

sağlık ocağı hangi ilaçları yazıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…