- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #5.981
yok tatlım estağfirullah sadece 9 yıldır bu acıyı yaşayan biri olarak söyledim çok gerginim o yüzden galiba kusuruma bakmayınCanim oyle deme uzme benii, zaten bu surecte etrafimizdaki insanlar yeterince geriyo bizi, burada birbirimize destek olmak icin variz, yanlis ifade ettiysem ben ozur dilerimm
İnşallahHamilesin bende de öyle çıkmıştı ertesi gün yaptım daha belirgin oldu hayırlı olsun cnm hamilesin
Hayır özür dileme bence insan pozitifé hazırlayıp negatif olunca çok dah fazla üzülüyor bunu anlatmaya çalışıyorsun ki bu da doğru en iyisi kan testi yaptırmak tabitamam canım siz bilirsiniz özür dilerim
Benim tedavim zaten Haziranda oldu donmuş embriyo benimki.Canim progesteronla hcg'nin alakasi yok, istedigin kadar progesteron kullan, vucudunda hcg uretimi yoksa hayatta cikmaz.. Tek olasilik catlatma ignesinden kalan hcg olabilir ki zuzu catlatma ignesi yapali en az 15 gun olmustur ki, oradan kalan hcgler de en gec 10. Gun sifirlaniyor. Yoksa kimse birbirini bosuna umutlandirmaz
Darısı başımızaaaaaa tebriklerrrKızlar bugün utrasyona girdim kese göründü daha çok yeni doktor dedi 15 gün sonra kontrolum var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Kortixon ben hala kullanıyorum yarım doz hashimato yum ben bebeğe vücut tepki vermesin yabancı madde olarak algılamasin diye kullaniyoruz. zaten 1 yıldır yapılan araştırmalar tutmayan tup bebk tedavilerinin bundan olabileceğini göstermiş o yüzden kortizon kullaniyoruz. Bağışıklığı düşürmesi içinKızlar bu arada merkez 1 torba ilaç yazmıştı. .Dr izinde olduğu için sağlık ocağında yazdiramamistim bugün gidip yazdırdım. .hepsini de yazdı Dr sağolsun 24.90 ödeyip geldim. .buarada Dr kortizon yazmış ne için kullanıldığını bilen var mi
Zeynepçim bu topik uğurlu bir topik çok hamile çıktı buradan inşallah bu sefer seninde dileğin olur. Bol şans.yok tatlım estağfirullah sadece 9 yıldır bu acıyı yaşayan biri olarak söyledim çok gerginim o yüzden galiba kusuruma bakmayın
olsun canım kimsenin kalbini kırmak istemem zor zamanlar yaşıyoruz ben 3 tüp 3 aşılama sonucu hep negatif alınca aartık temkinli davranıyorumHayır özür dileme bence insan pozitifé hazırlayıp negatif olunca çok dah fazla üzülüyor bunu anlatmaya çalışıyorsun ki bu da doğru en iyisi kan testi yaptırmak tabi
Ama her pozitif durum bizi bizden alıyor artık çünkü herkesi artık tanıyorsun onunla bekliyorsun falan hem birde arti bir umut onla bize bu olmazsa belki diğer tedavi için bile biz hep beraber mutlu oluyoruz burda senin dediğin de de yanlışlık yoktu
hakkında hayırlısı olsun kaçınçı tedavinBenim tedavim zaten Haziranda oldu donmuş embriyo benimki.
amin canımZeynepçim bu topik uğurlu bir topik çok hamile çıktı buradan inşallah bu sefer seninde dileğin olur. Bol şans.
Suanda kullanmıyorum canım opudan sonra 5 gün kullanmam söylendi kullandım aklıma takıldı sadece. .teşekkür ederim. .şuandaCanim kortizon opudan transfere kadar gecen surede bagisikligi baskilamak icin kullaniliyor, vucut transferde embriyoyu reddetmesin diye. Adi da prednol ama transferden sonra kullanmayacaksin, su anda sadece progesteron ve ostrojen kullanman lazim..
Canim herkesin bir sinavi var ya bu hayatta, bizimki de buymus ama insallah en yakin zamanda biz de kavuscaz bebislerimize..dualarim hepimizleyok tatlım estağfirullah sadece 9 yıldır bu acıyı yaşayan biri olarak söyledim çok gerginim o yüzden galiba kusuruma bakmayın
Benim ilk denemem canim o nedenle bilmiyodum neden kullanildigini, bir de cok yan etkili bir ilac, doktoruma sormustum bunu kullanmasam diye, o da boyle bir aciklama yapmisti...ben de hashimatoyumKortixon ben hala kullanıyorum yarım doz hashimato yum ben bebeğe vücut tepki vermesin yabancı madde olarak algılamasin diye kullaniyoruz. zaten 1 yıldır yapılan araştırmalar tutmayan tup bebk tedavilerinin bundan olabileceğini göstermiş o yüzden kortizon kullaniyoruz. Bağışıklığı düşürmesi için
Benim bir tane kızım var doğal yoldanolsun canım kimsenin kalbini kırmak istemem zor zamanlar yaşıyoruz ben 3 tüp 3 aşılama sonucu hep negatif alınca aartık temkinli davranıyorum
hakkında hayırlısı olsun kaçınçı tedavin
Hayatim.ikinci vizgi cikmiss istee
Tedavi aynı yumurta toplandıktan sonra benim doktorum 3. Gün dondurdu embriyoları ben sonraki ikinci reglimin 18.gununde transfer oldum. Dondurulmuşlar çözüldü ve 5.güne gidebilmeleri beklendi.1 tane 1.kalite yüklendi 1 tane yine donduruldu.Bu olmassa bir şansım daha var.kıslar bişey sorucam dondurulmuşlarla transfer nasıl oluyo ilaç felan kullanılıyormu bide adetin kaçıncı günü konuyor
Canimmm hayirlisi olsunn cifter cifter gelir ins bidahakine bebislerinnkızlar sonucumu aldım 2,4 çıktı bhcg , yani negatif , bi kaç ay sonra kendimi toparladıktan sonra tekrar denerim artık , bu seferde kısmet değilmiş
Hayatim.ikinci vizgi cikmiss istee
Tek.mi ciftmi canimmKızlar bugün utrasyona girdim kese göründü daha çok yeni doktor dedi 15 gün sonra kontrolum var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
sağlık ocağı hangi ilaçları yazıyor canımKızlar bu arada merkez 1 torba ilaç yazmıştı. .Dr izinde olduğu için sağlık ocağında yazdiramamistim bugün gidip yazdırdım. .hepsini de yazdı Dr sağolsun 24.90 ödeyip geldim. .buarada Dr kortizon yazmış ne için kullanıldığını bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?