- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.001
çok sevindim canım benim yaa hadi gözün aydın sıra kalp atışındaKızlar bugün utrasyona girdim kese göründü daha çok yeni doktor dedi 15 gün sonra kontrolum var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Tek dedi doktorTek.mi ciftmi canimm
Teşekkür ederim darısı basiniza inşallah kalp atışlarını da duyarimçok sevindim canım benim yaa hadi gözün aydın sıra kalp atışında
Genelde yazıyorlarsağlık ocağı hangi ilaçları yazıyor canım
Tek embriyo mu iki mi aceba?
kızını allah bağışlasın inş. kardeşi de gelmiştir :)Benim bir tane kızım var doğal yoldanİkinci evliliğimi yaptım eşimin çocugu yok o yüzden deniyoruz bu ilk denememiz.
amin canım amin sagol allah razı olsunTeşekkür ederim darısı basiniza inşallah kalp atışlarını da duyarim
sagol canımGenelde yazıyorlar
canım benim hiç lekelenmem olmadı 3 transferden 2.sinde hamile kalmıştım
İnşallah )kızını allah bağışlasın inş. kardeşi de gelmiştir :)
Aslinda seninde degerlerin yuksekti canimm ama daha sonralarii baska kese varsa cikabiliomus bi arkadasimda ole olmustuuTek dedi doktor
Coraspin, estrafem ,profestan 2 kutu ,prednol, alfoxsil,novosef 3 kutu da iğne yazıldı.sağlık ocağı hangi ilaçları yazıyor canım
Genelde yazıyorlar
Bizde baya harcadık 1 milyara yakin ilaçlara gittiKızlar benim aile hekimim ilaçlarımı yazdı ama gittiğim eczane karsılanmıyor dedi ben ertesi gün başka bir eczaneye gittim dedim böyle böyle alanlar varmış ama bana verilmedi bakalım hemen dedi ve geçerli oldugunu soyledi. Kutusuna iki kutusuna 150 lira verdiğim jeli 11 liraya aldım.Yani yok derlerse ısrarcı olun bazen uğraşmak istemiyorlar.Birde ilaç isimlerinizi nete girin ssk karşılıyormu diye yazın bilgiler çıkıyor zaten.
Doktora sordum daha belli değil dedi inşallah öyle olur ben hep ikiz düşündüm öyle olsun istiyorumAslinda seninde degerlerin yuksekti canimm ama daha sonralarii baska kese varsa cikabiliomus bi arkadasimda ole olmustuu
Ins canim yarin bende gidicem dktra bu lekelenme bitti gbi ama ynede kontrol olcam bii icim rahatlasun belkide grurum.keseyiDoktora sordum daha belli değil dedi inşallah öyle olur ben hep ikiz düşündüm öyle olsun istiyorum
İnşallah görürsün senin ikiz mi cnm bir türlü rahatlayamadik ohh be hamileyiz, diyemedik daha kalp atışlarını da duyarim rahatliyacazIns canim yarin bende gidicem dktra bu lekelenme bitti gbi ama ynede kontrol olcam bii icim rahatlasun belkide grurum.keseyi
4-5 tedavi olan arkadaşlar var hem maddi hem manevi zor maalesef.Bizde baya harcadık 1 milyara yakin ilaçlara gitti
Walla benim istanbuldaki dktra klsa ucuz diyoo degerlere gore de dedigin gbi tam bi sewinc yasayamadik halaaaİnşallah görürsün senin ikiz mi cnm bir türlü rahatlayamadik ohh be hamileyiz, diyemedik daha kalp atışlarını da duyarim rahatliyacaz
Tşkler dicem ama kanda da cıksın öyle ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?