- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.021
Canim bisey sorucam tup bebek doktorunami gittin kontroleeİnşallah görürsün senin ikiz mi cnm bir türlü rahatlayamadik ohh be hamileyiz, diyemedik daha kalp atışlarını da duyarim rahatliyacaz
Daha gitmedim biraz geçsin öyle gitcem 2 hafta sonra başka doktorda randevum var ondan sonra kendi doktorum da gorunecem ona görünmeden rahatlamamCanim bisey sorucam tup bebek doktorunami gittin kontrolee
Benim tedavim haziranda olmuştu negatif sonuçlandı Ağustos'ta dondurulmuş embriyo ile denedim Allah'ım mucizesini bu kez gönderdiTebrik ederim. Fazla beklemeden hemen 2. Kez mi yaptırdınız
Teşekkür ederim canım 3. Gün embriyosu ve 12. Gün test Yaptım doktorum transferim olduğu günü saymadıHayirli olsun canim kacinci gun embriyosuydu bide kacinci gund3 test yaptrdin
Tebrikler canım darısı bize inşallahKızlar bugün utrasyona girdim kese göründü daha çok yeni doktor dedi 15 gün sonra kontrolum var rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Sağol amin dualarım sizinleTebrikler canım darısı bize inşallah
bende kadın doğumculara yazdırıyordum canım bide muayne parası ödüyordum söylediğin çok iyi oldu sagol :)Coraspin, estrafem ,profestan 2 kutu ,prednol, alfoxsil,novosef 3 kutu da iğne yazıldı.
3 yıllık evliyim. 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Test günüm 1 eylül salı günü imiş. Transfer günü hariç 15 gün oluyorevet canım aslında orada 1 negatif aşılamam olduğu için yapmak istemedim..ama bu süreçte inanılmaz ilgililerdi çok memnun kaldım tekrar yapsam tekrar orayı tercih ederim..transferimin 8. günü bugün..
aynen bende canım..benimde test günüm pazartesi akla kara belli olacak..ama ben pozitif düşünüyorum inşallah rabbim gönlümüzdekini bize nasip eyler..
siz kaç yıllık evlisiniz kaç tane transfer edildi..
Hayatim fotoyu aydinlikta cekip koysann gprebiliriz ama cok karanlikkk fotografGunaydin kizlar bugun transferimin altinci gunu artik dayanamayip predictoru yaptim bakin bakalim siz de gorecekmisiniz sevineyim mi bilemedim
TebriklerCanm makinam cok iyi degil yenisini gondereyim ama aydinlikda parlayip hic gorunmuyor ama ben gayet net goruyorum komsuya gosterdim o da rahatlikla gordu
Canm sen kan testi yaptidinmiTebrikler) benim 10. Günde anca o kadar çıkıyor :))
Hayır pazartesi yaptırıcam bu testlere çok güvenip hamile moduna girmek istemiyorum.Canm sen kan testi yaptidinmi
Canm makinam cok iyi degil yenisini gondereyim ama aydinlikda parlayip hic gorunmuyor ama ben gayet net goruyorum komsuya gosterdim o da rahatlikla gordu
Senin testin hassas olanlardan degil ama canim git al bir tane, onda kesin baya koyu cikar seninTebrikler) benim 10. Günde anca o kadar çıkıyor :))
Evet canm hassas test ama yengeme gosterdim cikmamis dedi bilmiyorum yaCanim cok net goruyorum valla insallah guzelce yukselsin degerler, gelsin bebislerbu arada hassas test mi canim bu?
Evet canm hayirli olsun insallah guzel guzel yukselir degerler aslinda kanda cikar kesin ama zaten igne olmaktan bir hal olduk hic gidip kan veresim yokBen de yaptim test, dun sabah da yapmistimustteki dun sabah, alttaki de bu sabahin..Predictor early benimki bu arada..silik de olsa var biseyler, hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?