- 22 Ağustos 2015
- 637
- 809
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.041
Benim annem de oyle, kopkoyu cizgi bekliyo, boyleyken inanmiyor, bir bilseler ne kadar erken yaptigimiziEvet canm hassas test ama yengeme gosterdim cikmamis dedi bilmiyorum ya
Ben bi de esime soz verdim idrar testi yapmayacagim diye, gorse laf dinlemiyosun diye kizar, her gun teste devam edip normal gunumu beklicem sanki ben deEvet canm hayirli olsun insallah guzel guzel yukselir degerler aslinda kanda cikar kesin ama zaten igne olmaktan bir hal olduk hic gidip kan veresim yok
Canimmtebrik ederim gorunuyor iste ins kanindaada guzel sonuclar alirsin hic bekleme git kan testi yaptirrCanm makinam cok iyi degil yenisini gondereyim ama aydinlikda parlayip hic gorunmuyor ama ben gayet net goruyorum komsuya gosterdim o da rahatlikla gordu
War iste hayatimm ne guzell bi sabahhhh bu sabahta 2 tane bebis haberi aldikkkBen de yaptim test, dun sabah da yapmistimustteki dun sabah, alttaki de bu sabahin..Predictor early benimki bu arada..silik de olsa var biseyler, hayirlisi..
Insallah kanda da cikar guzelce ve degerlerimiz yukselir canim, annem ve esim dahil kimseye de soylemeden kendi kendime test yapip bekliyorum heyecanlaWar iste hayatimm ne guzell bi sabahhhh bu sabahta 2 tane bebis haberi aldikkk
Canimcim bu arada senin ikizlerin olacak gibi geliyor banaWar iste hayatimm ne guzell bi sabahhhh bu sabahta 2 tane bebis haberi aldikkk
sen de test yapacaktın bugün?Anladım tatlım :) teşekkür ederim bilgin için :)
hayırlı olsun, kaçıncı denemeydi sizin ve sorun neydiBen bi de esime soz verdim idrar testi yapmayacagim diye, gorse laf dinlemiyosun diye kizar, her gun teste devam edip normal gunumu beklicem sanki ben de
Senin testin hassas olanlardan degil ama canim git al bir tane, onda kesin baya koyu cikar senin[/QUOT
Aldım tabikiiiii yarın sabah yapıcam :)))
Tesekkurler canim, henuz net degil ama devam eder umarimhayırlı olsun, kaçıncı denemeydi sizin ve sorun neydi
Wowww süperrr :)) haydiii hayırlısı olsunnnnn...Ben de yaptim test, dun sabah da yapmistimustteki dun sabah, alttaki de bu sabahin..Predictor early benimki bu arada..silik de olsa var biseyler, hayirlisi..
Amin inşallah. Bana da dua edersen sevinirim. Dün opu'm oldu. Kaç yumurta toplanmıştı sizde?Tesekkurler canim, henuz net degil ama devam eder umarimilk denememizdi ve bildigimiz bir sorunumuz yoktu, daha onceden de hamile kaldim (baya denedikten sonra) ama bebegimizi genetik sorunlari dolayisiyla kaybettik. Tekrarlarsa diye korkumuzdan birkac denemeden sonra da tup bebege karar verdik..Allah hepimize bebislerimizi saglikla nasip etsin insallah
Insallah canim ama test hassas diye boyle, hassas olmayan testte gormek icin testi gozunun icine falan sokmak gerekiyoWowww süperrr :)) haydiii hayırlısı olsunnnnn...
Canim birkac saat su icme yine cok yogun oluyor idrar, boylece yarini beklemeye gerek kalmaz
Tabi ki, hepimiz icin surekli dua ediyorum zaten canim..11 yumurta toplandi, 10'u olgun cikti, 10'u da dollendi mikroenjeksiyonla. 9'u 3.gune geldi, oyle olunca 5.gune gitmeye karar verdiler, 5.gune de 5'i geldi ama 2'sinin kalitesi iyi degildi. Kalan 3 iyinin 1'ini bana transfer edip diger ikisini dondurdular.Amin inşallah. Bana da dua edersen sevinirim. Dün opu'm oldu. Kaç yumurta toplanmıştı sizde?
Ben transferden sonra yarım saatte bir tuvaletteyim sürekli idrar baskım var kabızlıgımdan hiç bahsetmiyorum bile.
Bizim ilk denememiz. Sayı ve hareket azlığı var eşimde. 16 yumurta toplanmış.Tabi ki, hepimiz icin surekli dua ediyorum zaten canim..11 yumurta toplandi, 10'u olgun cikti, 10'u da dollendi mikroenjeksiyonla. 9'u 3.gune geldi, oyle olunca 5.gune gitmeye karar verdiler, 5.gune de 5'i geldi ama 2'sinin kalitesi iyi degildi. Kalan 3 iyinin 1'ini bana transfer edip diger ikisini dondurdular.
Sizde sorun ne canim, kacinci denemeniz ve kac yumurta toplanmis?
Canim cok acele ettik zaten, ikimiz de cok sabirsiziz basindan berimaşallah kızlar test yapan yapana inşallah hayırlı sonuçlar geliyor yolda gibi. bense olaya direk yaklaştım 6. günümde kan verdim sonuç tabi ki negatif ama çok erkendi olursa sevinecektim olmadığına üzülmedim şimdilik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?