2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evet canm hassas test ama yengeme gosterdim cikmamis dedi bilmiyorum ya
Benim annem de oyle, kopkoyu cizgi bekliyo, boyleyken inanmiyor, bir bilseler ne kadar erken yaptigimiziben gayet goruyorum canim seninkini. Yarin sabah bir daha yap, gitgide koyulasir zaten varsa

Evet canm hayirli olsun insallah guzel guzel yukselir degerler aslinda kanda cikar kesin ama zaten igne olmaktan bir hal olduk hic gidip kan veresim yok
Ben bi de esime soz verdim idrar testi yapmayacagim diye, gorse laf dinlemiyosun diye kizar, her gun teste devam edip normal gunumu beklicem sanki ben de

maşallah kızlar test yapan yapana inşallah hayırlı sonuçlar geliyor yolda gibi. bense olaya direk yaklaştım 6. günümde kan verdim sonuç tabi ki negatif ama çok erkendi olursa sevinecektim olmadığına üzülmedim şimdilik:)

hayırlı olsun, kaçıncı denemeydi sizin ve sorun neydi
Tesekkurler canim, henuz net degil ama devam eder umarimilk denememizdi ve bildigimiz bir sorunumuz yoktu, daha onceden de hamile kaldim (baya denedikten sonra) ama bebegimizi genetik sorunlari dolayisiyla kaybettik. Tekrarlarsa diye korkumuzdan birkac denemeden sonra da tup bebege karar verdik..Allah hepimize bebislerimizi saglikla nasip etsin insallah

Amin inşallah. Bana da dua edersen sevinirim. Dün opu'm oldu. Kaç yumurta toplanmıştı sizde?

Amin inşallah. Bana da dua edersen sevinirim. Dün opu'm oldu. Kaç yumurta toplanmıştı sizde?
Tabi ki, hepimiz icin surekli dua ediyorum zaten canim..11 yumurta toplandi, 10'u olgun cikti, 10'u da dollendi mikroenjeksiyonla. 9'u 3.gune geldi, oyle olunca 5.gune gitmeye karar verdiler, 5.gune de 5'i geldi ama 2'sinin kalitesi iyi degildi. Kalan 3 iyinin 1'ini bana transfer edip diger ikisini dondurdular.

Sizde sorun ne canim, kacinci denemeniz ve kac yumurta toplanmis?

Ben transferden sonra yarım saatte bir tuvaletteyim sürekli idrar baskım var kabızlıgımdan hiç bahsetmiyorum bile.

Kiyamam ya. Ben de cok tutamiyorum idrari aslinda hatta transferden cikar cikmaz surgu istedim sonra ona da yapamadim, baktim aglicam 5 dk sonra bi daha istedim sonra her yeri batirip geri yolladim surguyu tabi o arada yapamamisim hic 5 dk sonra bir daha surgu istedim anca oyle kendime geldimesim de hemsire de gerizekali oldugumdan suphelendi kesin o ara

Bizim ilk denememiz. Sayı ve hareket azlığı var eşimde. 16 yumurta toplanmış.

Canim cok acele ettik zaten, ikimiz de cok sabirsiziz basindan beribir de her bunye cok farkli, benim bir arkadasimda 10.gunde negatif alip 12.gunde pozitifi gordu. Daha test gunune 3 gun var, bu arada artacak insallah hcglerdualarim hepimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…