- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.061
normalde pazar yapacaktım 9. gün. şimdi sütten ağzım yandı pazartesi mi baktırsam diyorumCanim cok acele ettik zaten, ikimiz de cok sabirsiziz basindan beribir de her bunye cok farkli, benim bir arkadasimda 10.gunde negatif alip 12.gunde pozitifi gordu. Daha test gunune 3 gun var, bu arada artacak insallah hcgler dualarim hepimizle
Aynı fiyat canımrahim filmi için kararsızım canım açıkcası çektirmek istemiyorum doktor değiştirebilirim
benide o merkeze yönlendirdiler 450 tl dediler suzan hn hastasıyım dedim 380 tl dediler
Banada cor erken geldi 11.gun için bile acaba diyorumyok aslında sürekli düşünmüyorum onun haberini alınca heyecan yaptım sadece:)
Hayatimm saglikli olsunlardaaa ikiz tek farketmez ama doktorda degerlere gore oyle dusunuyoo..bakalim bugun kontrole gtcem belki bi ihtimal gorunur keselerCanimcim bu arada senin ikizlerin olacak gibi geliyor bana
Hcg 1000'i gecince gorunuyor sanirim kese, bugun goreceksin seninkileri canim benim, hissediyoruuummHayatimm saglikli olsunlardaaa ikiz tek farketmez ama doktorda degerlere gore oyle dusunuyoo..bakalim bugun kontrole gtcem belki bi ihtimal gorunur keseler
Canim pazar sabah kimselere belli etmeden bir early test yap uyaninca, ona gore git pazar ya da bekle Pazartesi'yinormalde pazar yapacaktım 9. gün. şimdi sütten ağzım yandı pazartesi mi baktırsam diyorum
Bende kullanıyorum ilacın adı dekort mu negatif sayı çok olunca veriliyorKızlar bu arada merkez 1 torba ilaç yazmıştı. .Dr izinde olduğu için sağlık ocağında yazdiramamistim bugün gidip yazdırdım. .hepsini de yazdı Dr sağolsun 24.90 ödeyip geldim. .buarada Dr kortizon yazmış ne için kullanıldığını bilen var mi
ben gördüm inş. hamilesindir canım benim :)Canm makinam cok iyi degil yenisini gondereyim ama aydinlikda parlayip hic gorunmuyor ama ben gayet net goruyorum komsuya gosterdim o da rahatlikla gordu
senin çizginde görünüyor canım inş. sende hamilesindir :)Ben de yaptim test, dun sabah da yapmistimustteki dun sabah, alttaki de bu sabahin..Predictor early benimki bu arada..silik de olsa var biseyler, hayirlisi..
Insallah canim hatta insallah hepimiz hamileyizdir ya da hepimiz bir an once hamile kalirizsenin çizginde görünüyor canım inş. sende hamilesindir :)
amin canım amin inş. benimde3 dene olacak çok heyecanlıyım biran önce tedaviye başlamak istiyorumInsallah canim hatta insallah hepimiz hamileyizdir ya da hepimiz bir an once hamile kaliriz
Ayy insallah gorursem.hemen yazarim sizeee 5 te randewum bakalim cok sabirsizlaniorum bide kizlar bizim gebeligimiz nasil hesaplaniyo acabaHcg 1000'i gecince gorunuyor sanirim kese, bugun goreceksin seninkileri canim benim, hissediyoruuumm
5 mi çok geç değil mi nasıl duracaksın o saate kadar :) bende merak ediyorum nasıl hesaplanıyor :)Ayy insallah gorursem.hemen yazarim sizeee 5 te randewum bakalim cok sabirsizlaniorum bide kizlar bizim gebeligimiz nasil hesaplaniyo acaba
Kuzucum bence opuya 14 gun ekleyip onu 4 haftalik sayiyorlardir..bak soyle bir link buldum ondan hesaplatabilirsiniz otomatikAyy insallah gorursem.hemen yazarim sizeee 5 te randewum bakalim cok sabirsizlaniorum bide kizlar bizim gebeligimiz nasil hesaplaniyo acaba
Canim ama pozitif de gorebilirsin, %50 sansin varSizi görüp gaza geldim eşimi işe ugurladiktan sonra gebelik testiyle uyudumama negatif görmekten korktuğum için sabrim kazandı :)
Bende kendime şaşırıyorum evde 4 tane test var yapmaya korkuyorum ben pozitif hayalim e devam edeyim ama usutmusum gibi Karnım ağrıyor korkmaya başladımCanim ama pozitif de gorebilirsin, %50 sansin varnasil dayaniyorsunuz bu kadar aklim almiyor
canım transferden sonra kaçıncı günün bugün ve testlerin erken gebelik testi miBende kendime şaşırıyorum evde 4 tane test var yapmaya korkuyorum ben pozitif hayalim e devam edeyim ama usutmusum gibi Karnım ağrıyor korkmaya başladım
Bende süngü istedim yap yap bitmiyo :)) hrmşireye dedim tasıcak bitmiyor bu :))Kiyamam ya. Ben de cok tutamiyorum idrari aslinda hatta transferden cikar cikmaz surgu istedim sonra ona da yapamadim, baktim aglicam 5 dk sonra bi daha istedim sonra her yeri batirip geri yolladim surguyu tabi o arada yapamamisim hic 5 dk sonra bir daha surgu istedim anca oyle kendime geldimesim de hemsire de gerizekali oldugumdan suphelendi kesin o ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?