- 18 Ağustos 2015
- 65
- 54
- 8
- 36
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.161
kaçıncı gün canımKızlarRrrr kan testi sonucum 26,01 cıktı.pozitif yani inş test günümde(4gün sonra) dahada yüksrlmiş olur tam sevinemiyorum ama yaa
Canim bence sevin gayet iyi degerinKızlarRrrr kan testi sonucum 26,01 cıktı.pozitif yani inş test günümde(4gün sonra) dahada yüksrlmiş olur tam sevinemiyorum ama yaa
Yapanlar utansinAma 6. Günde de yapılmaz ki
6 . günde yapan 2 kişi pozitif dün ve bugün. hayırlısı ne diyimAma 6. Günde de yapılmaz ki
Cok sukur canim darisibasiniza.allah tamamına erdirsin canım maşallah
bu arada kaç gün dinlendin normal hayatına döndünmü transferden sonra
maşallah arkadaşım sevin valla niye sevinemiyorsun ben bile çok sevindim senin adına :)KızlarRrrr kan testi sonucum 26,01 cıktı.pozitif yani inş test günümde(4gün sonra) dahada yüksrlmiş olur tam sevinemiyorum ama yaa
Canimm coook sevindimm insallah saglikla gelsin bebisleriiiinn, darisi hepimizeCok sukur canim darisibasiniza.
Ben bir pazartesi oglen transfer oldum. Persembeye kadar bekleddim. O gun oglende dus alip normale dondum
Ins. Herkesin hayirli haberlerini alip bende tiyze olmak istiyorum ins.Canimm coook sevindimm insallah saglikla gelsin bebisleriiiinn, darisi hepimize
Ya bu arada nasil koyuolar 2 embriyo, adamlara bi yalvarmadigim kaldi, yasak, merkez bile kapanir, asla olmaz falan dediler. Ben bir de inanmistim transferde ikna ederim diye, adam tabi ki tek embriyo transfer ediyoruz digerlerini dondurduk bile dediIns. Herkesin hayirli haberlerini alip bende tiyze olmak istiyorum ins.
İnş seninde Allah gönlüne göre verir cok saol dua edicem senin adınadamaşallah arkadaşım sevin valla niye sevinemiyorsun ben bile çok sevindim senin adına :)
6.günüm bugünkaçıncı gün canım
senin sonuç ne zamana inşallah canım?Bende süngü istedim yap yap bitmiyo :)) hrmşireye dedim tasıcak bitmiyor bu :))
Ben transfer anina kadar sormadim kac diye. Okadar sikisik bir halde masaya oturdumki doktor iki tane transfer ediyorum dedi.tamam tamam demistim o perisanlikla. 5tabe koyuyom dese o halde onada he dicek pozisyondaydimYa bu arada nasil koyuolar 2 embriyo, adamlara bi yalvarmadigim kaldi, yasak, merkez bile kapanir, asla olmaz falan dediler. Ben bir de inanmistim transferde ikna ederim diye, adam tabi ki tek embriyo transfer ediyoruz digerlerini dondurduk bile dedi
bizim hastane 30 dakika dinlenmene izin veriyo sonra kalk diyolar korkuyorum düşer diye üfffffffffCok sukur canim darisibasiniza.
Ben bir pazartesi oglen transfer oldum. Persembeye kadar bekleddim. O gun oglende dus alip normale dondum
İçim içime sığmıyobugün 6.günüm bitane transfer edildi 5.gün embriyosu idiCanim bence sevin gayet iyi degerinkacinci gun embriyosu ve kac taneydi?bir de bugun kacinci gunun?
Salı günü kan testim var ama ben yarın sabah idrar yapıcam :)senin sonuç ne zamana inşallah canım?
değerin kat kat katlanır inşallah6.günüm bugün
Duş için niye o kadar bekliyorsunuz ki ben ertesi gün almıştım.Cok sukur canim darisibasiniza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?