2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ins. Herkesin hayirli haberlerini alip bende tiyze olmak istiyorum ins.
Ya bu arada nasil koyuolar 2 embriyo, adamlara bi yalvarmadigim kaldi, yasak, merkez bile kapanir, asla olmaz falan dediler. Ben bir de inanmistim transferde ikna ederim diye, adam tabi ki tek embriyo transfer ediyoruz digerlerini dondurduk bile dedi

Ya bu arada nasil koyuolar 2 embriyo, adamlara bi yalvarmadigim kaldi, yasak, merkez bile kapanir, asla olmaz falan dediler. Ben bir de inanmistim transferde ikna ederim diye, adam tabi ki tek embriyo transfer ediyoruz digerlerini dondurduk bile dedi
Ben transfer anina kadar sormadim kac diye. Okadar sikisik bir halde masaya oturdumki doktor iki tane transfer ediyorum dedi.tamam tamam demistim o perisanlikla. 5tabe koyuyom dese o halde onada he dicek pozisyondaydim

Cogu yerde iki uc transfer edip tek yaziyorlar canim.
Saglikli olsun bizimolsunda gerisi bos canim

Cok sukur canim darisibasiniza.
Ben bir pazartesi oglen transfer oldum. Persembeye kadar bekleddim. O gun oglende dus alip normale dondum
bizim hastane 30 dakika dinlenmene izin veriyo sonra kalk diyolar korkuyorum düşer diye üfffffffff
yemeğini felan yapıyosun ev işi felan değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…