- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.181
kaçıncı gün canım
Cok ayakta kalmamak sartiyla yapiyorum canm ne yaparsam.zaten transfer ettikleri anda tutup tutatacagi sekilleniyormus.bizim meleklerimiz nazli oldugu icin korkutuyorlar iste biizi. Ama normal yolla gebe kaldigini dusunsene.iliskiden sonra hemen kalkiyonmdusa gidiyorsun. Ertesi gun belki en buyuk temizlikleei yapip agir kaldiriyorsun. Ruhun bile duymuyor. Allahim ol dedikten sonra oluyor iste. Ben onceki denemelerimde 12gn kalkmadim hatta ilk 5gun yemeklerim bile yatagima geldi.ama malesef negatif oldubizim hastane 30 dakika dinlenmene izin veriyo sonra kalk diyolar korkuyorum düşer diye üfffffffff
yemeğini felan yapıyosun ev işi felan değilmi
Iki gun alinmasini oek onermiyirlar zaten. Ister istemez sicaga yakin su kullaniyorsun ve buda kaslari gevsettigi icin.olumsuz etkisi olabiliyor. Bende iki gun degilde uc gun sonra almis.oldum dusumu.korkuyla zaten 15 gun dusa girme deseler.yine razi oluyorsun melekler icinDuş için niye o kadar bekliyorsunuz ki ben ertesi gün almıştım.
Duş için niye o kadar bekliyorsunuz ki ben ertesi gün almıştım.
doğru canım Allah ol dedikten sonra herşey boş Allah ona ruh üfledikten sonra istersen damdan atla olacağı varsa olurCok ayakta kalmamak sartiyla yapiyorum canm ne yaparsam.zaten transfer ettikleri anda tutup tutatacagi sekilleniyormus.bizim meleklerimiz nazli oldugu icin korkutuyorlar iste biizi. Ama normal yolla gebe kaldigini dusunsene.iliskiden sonra hemen kalkiyonmdusa gidiyorsun. Ertesi gun belki en buyuk temizlikleei yapip agir kaldiriyorsun. Ruhun bile duymuyor. Allahim ol dedikten sonra oluyor iste. Ben onceki denemelerimde 12gn kalkmadim hatta ilk 5gun yemeklerim bile yatagima geldi.ama malesef negatif oldu
Hepimiz zorlanıyoruz bekleyemiyoruz zaten yapıyoruz testleri :)) ama sen gününü bekle benden tavsiye ))Kızlar merhaba bnm de bugün 3.günüm.çok aşırı heyecanlıyım beklemek çok zor(
haydi hayırlısı.Salı günü kan testim var ama ben yarın sabah idrar yapıcam :)
Serum takmislardi .o bitince gittik. Bir.bibucuk saat olmustur bwlki tam hatirlamiyorumpeki transferden sonra 30 dakika yetermi hemen kaldırıyorlar hastanede siz ne kadar kaldınız
Ben özel oda istedim rahat rahat kalabileyim diye.Çıkmam 1.5 saati buldu birazda keyif yaptım ))peki transferden sonra 30 dakika yetermi hemen kaldırıyorlar hastanede siz ne kadar kaldınız
sultan sizde sorun neydi ve kaçıncı denemede oldu acaba?Cok ayakta kalmamak sartiyla yapiyorum canm ne yaparsam.zaten transfer ettikleri anda tutup tutatacagi sekilleniyormus.bizim meleklerimiz nazli oldugu icin korkutuyorlar iste biizi. Ama normal yolla gebe kaldigini dusunsene.iliskiden sonra hemen kalkiyonmdusa gidiyorsun. Ertesi gun belki en buyuk temizlikleei yapip agir kaldiriyorsun. Ruhun bile duymuyor. Allahim ol dedikten sonra oluyor iste. Ben onceki denemelerimde 12gn kalkmadim hatta ilk 5gun yemeklerim bile yatagima geldi.ama malesef negatif oldu
aa neden serum takıldıki sanaSerum takmislardi .o bitince gittik. Bir.bibucuk saat olmustur bwlki tam hatirlamiyorum
Ben de 30 dk civarı yatmıştım,simdi bir kızım var,dert etmeyin kendinize,olacağı varsa atlasan da çatlasan da oluyor,olmayacaksa 10 saat yatsan da olmuyor:)peki transferden sonra 30 dakika yetermi hemen kaldırıyorlar hastanede siz ne kadar kaldınız
Sebepsiz infertilitesultan sizde sorun neydi ve kaçıncı denemede oldu acaba?
Agri sanci olmasin diye sanirim. Zaten transfer baslamadan takmislardi. Transferim yapildi odaya goturduler o serum bitti ciktimaa neden serum takıldıki sana
haklısınBen de 30 dk civarı yatmıştım,simdi bir kızım var,dert etmeyin kendinize,olacağı varsa atlasan da çatlasan da oluyor,olmayacaksa 10 saat yatsan da olmuyor:)
tamam canım her hastanenn ayrı ayrı işleyişi varAgri sanci olmasin diye sanirim. Zaten transfer baslamadan takmislardi. Transferim yapildi odaya goturduler o serum bitti ciktim
Yok kesinlikke bekliycem benim kalbim dayanmaz ona:)hayırlı hbrlr alırız inşallahHepimiz zorlanıyoruz bekleyemiyoruz zaten yapıyoruz testleri :)) ama sen gününü bekle benden tavsiye ))
İkizler cokkkk güzel Rabbim kucağına da almayi nasip etsin Rabbim bize de nasip etsin insallah duygulandimKizlaaarrrrr ikizlerim olacakmissss. Doktoordaydim ogleden once iki kese iki minnak ve iki tane gumbur gumbur atan minik kalp. Allahom saglikla kucagimixa versin. Herkese nasip etsin insallah. Osesi duyup duygulanmamak elde degil. Allahim ins.hepinizden teker teker hayirli haberleri alip sevindirsin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?