- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.201
Ne güzel mutlu haberler alıyoruz tebrik ederim darısı bizlere inşallahSelam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
Canim gözün aydin çok sevindim hepimiz sırayla veririz mutlu haberimiz buradan insaAllahSelam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
Merhaba sizin tek mi iki mi aceba?Çok heyecanlıyım ya.. yarın sabah test yapıcam kan vericem dua edin nolur. Transfer günü hariç 12 gün olacak. Bana 1 eylül dediler ama yarin yapacam. Varsa çıkar zaten. En azından negatif se ilaç kullanmam artık. Stresten ter döküyorum
ayy ben de onlara çok bakıyorum :) Yabancılar süper her şeylerini paylaşıyor değil mi? IVF journey veya İVF sisters yazınca da çok güzel sonuçlar çıkıyor, motive ediyor insanı.Canim arama kismina 5dp5dt yaz 5.gun embriyosu transferinden 5 gun sonra bu hashtagle eklenen 209 fotograf cikiyor bak onlara. Bir suru kisi var, hatta ilerleyen fotolrda hepsinin ultrason goruntuleri falan da var super..sonra da 6dp5dt lere bak onlar da 6.gun test yapanlar
Neden serum taktılar canımSerum takmislardi .o bitince gittik. Bir.bibucuk saat olmustur bwlki tam hatirlamiyorum
Canimmm ne guzeelll yaa kac haftalik simdi bebislerinn2014 eylulde asilama seruveniyle baslayan(onceki klomen kullanmalarimi saymiyorumtedavi surecimi ikinci bir asilamayla taclandirmistim kasim ayinda. Ogretmen oldugum icin yariyil tatilini degerlendirmek istemistim ama asilamadan sonra iki ay dinlenmemi.soylediler.kaldi bizim umutlar bahara derken mart ayinda tup bebek.haziranda dondurulmus oldu. Bu seferde yaz tatilini degerlendirmek istedim okuldannizin almak zor oldugu icin.bende temmuzda hastane degisriterek tekrar sifirdan tupe basladim ve ikizlerim benimle cok sukur. Sebep mi neydi. Yoktu. Tertemizdi hersey. Doktor bile.sasirmisti.demekki zamani sumdiymis. .eski doktoeuma donunce cok rahatlamistim. Adami cok seviyordum cunku transferden sonrada iki gun yatip sinra kalktim. Daha oncede yazmistim. Bu bebekler kesinlikle dua bebegim baska hcbi aciklama bulamiyorum cunku. Oncekilerden hicbir farki yoktu tedavilerimin cnku. Kafaniz rahat olsun ve bolbol dua edin arkadaslar
Valla ne yazdim ne ettim bilmiyorumm okadar heyecanliyimki elleeim titriyir. Saclalamissamda affola.
Bu arada cumanin mubarekligine cok inaniyorum. opumda cuma yapildi.Ilk sonucmda cumaydi.ilk seslerni duyusum onlari ilk gorusumde cuma oldu cok sukur
Canimm yaa ne guzel bi haber hadi hayirli ugurlu olsunnSelam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
Canım gözün Aydın çok sevindim değerin kay kat artsın inşKızlarRrrr kan testi sonucum 26,01 cıktı.pozitif yani inş test günümde(4gün sonra) dahada yüksrlmiş olur tam sevinemiyorum ama yaa
Sanirm ageim olmasin diye canim . O can havliyle sormak hic aklima gelmediki.simdide cok sukur guzel haberi aldigimiz icin hatice degil netice odakli yasiyoeum acikcasiNeden serum taktılar canım
Yarin 7.haftamiz dolacak sanirim. 11temmuzdu satCanimmm ne guzeelll yaa kac haftalik simdi bebislerinn
Bende bugun gittim.cok az kanamam vardi onun icin ama kese gorunmedii benim sat28 temmus doktor 4 hafta 3 gunlukler dedii bakalim.pazartesi yine cagirdi...benim 3 tane embriyo transferi oldu doktor kan degerlerii 3unde tuttugu u gosteriyo dedi oyuzden cok meraklardayimmYarin 7.haftamiz dolacak sanirim. 11temmuzdu sat
Ben özel oda istedim rahat rahat kalabileyim diye.Çıkmam 1.5 saati buldu birazda keyif yaptım ))
İnşallah pozitifle sonuçlansın.Mutlu haberini bekliyoruz.Çok heyecanlıyım ya.. yarın sabah test yapıcam kan vericem dua edin nolur. Transfer günü hariç 12 gün olacak. Bana 1 eylül dediler ama yarin yapacam. Varsa çıkar zaten. En azından negatif se ilaç kullanmam artık. Stresten ter döküyorum
3 mü amanınnn :))))Bende bugun gittim.cok az kanamam vardi onun icin ama kese gorunmedii benim sat28 temmus doktor 4 hafta 3 gunlukler dedii bakalim.pazartesi yine cagirdi...benim 3 tane embriyo transferi oldu doktor kan degerlerii 3unde tuttugu u gosteriyo dedi oyuzden cok meraklardayimm
woow üç tane de mi koyuyorlar? Donmuş kaç tane kalmıştı? Bir de hangi hastane?Bende bugun gittim.cok az kanamam vardi onun icin ama kese gorunmedii benim sat28 temmus doktor 4 hafta 3 gunlukler dedii bakalim.pazartesi yine cagirdi...benim 3 tane embriyo transferi oldu doktor kan degerlerii 3unde tuttugu u gosteriyo dedi oyuzden cok meraklardayimm
Kızlar test yapacak arkadaşlar test günü sakin olmaya çalışın biraz zor oluyor ama kan alan hemşirem benim ağladığımı görünce strestten kızdı içinde bir can var sakin olman lazım en hassas dönemi şuan bebeğinin dedi sıkıntı yapma dedi pozitif enerjiyle gittim resmen halay çekicektim giderken tahlile o kan alınan koltuğa bir oturdum strestten öldüm dirildim birde kan verirken öyle çok dua ettim ki içimdeysen sağlıkla gel içimde değilsen bir daha ki sefere gel anneciğim dedim 1.5 saat sonra tahlil sonucunuz çıkar dedi hemşirem saolsun laboratuvara hemen götürmüş kan örneğimi bizde eşim annem ben cafede oturup vakitin gelmesini bekliyorduk saat 13:30 da almam gereken tahlili dayanamayıp yarım saat önceden koşa koşa almaya gittik annem benden önce davrandı tahlil sonucumu öğrenmiş küçük anne diye seslendi bana eşimle ben şok geçiriyoruz hastalar bize bakıp ben mutluluktan başladım ağlamaya bir kaç hasta tebrik etti yani diyeceğim o ki inşallah herkes mutlu haberler alır çok ama çok güzel bir duygu bebişimle konuşup karnımı okşuyorum yatarken de ninni dinleticem ona :)))
Proluton denilen igneyi kullaniyirmusun canim.kanamalarida engelliyor diye biliyirum. Dusuk olmasin diyede veeiuorlar. Ben her pazartesi yaptriyorum ondan . Ne kadar devam etcez bilmiyorum. Bugun yine yazilar 3tane. Degerlerin kactiki ucude tutmus diyorlar yav. Saglikli olsunlarda insallah tek cift hic gozum yoktuBende bugun gittim.cok az kanamam vardi onun icin ama kese gorunmedii benim sat28 temmus doktor 4 hafta 3 gunlukler dedii bakalim.pazartesi yine cagirdi...benim 3 tane embriyo transferi oldu doktor kan degerlerii 3unde tuttugu u gosteriyo dedi oyuzden cok meraklardayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?