- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.121
canım çok sevindim ya bizde seni merak ediyorduk hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inş.Selam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
Canim yapmadigim sey kalmadi bu ay. Hacilara hocalara bile gittim okunmusbsular mi icmedim. Okunmus hurmalarmi yemedim. Muskalarmi takmadimne kadar güzel yazmışsın valla çok duygulandım dua olarak neleri okudun canım yasin ve meryem suresini mi okudun
Canim cooook sevindim tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah, degerlerin de kat kat artsinSelam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
Canim hassas testle mi yaptin? Kanda cikmasa da uzulme, her bunye ayni degil bir anda yukselebilir...Selam arkadaşlar transferimin 6.günü 6.günde idrar testi yapıp pozitif cıkanları görünce dayanamayıp bende yaptım sonuç negatif cıktı cok üzüldüm şimdi kesin sonuç için kan testi verdim bekliyorum belki çok erken ama sonuçta test günüm 4 gün sonra eğer bebek varsa kanda cıkacağını düşündüm
canım çok sevindim ya bizde seni merak ediyorduk hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inş.
Canim cooook sevindim tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah, degerlerin de kat kat artsin
allah kabul etsin canım yer gök duayla tabi ki darısı başımıza inş.Canim yapmadigim sey kalmadi bu ay. Hacilara hocalara bile gittim okunmusbsular mi icmedim. Okunmus hurmalarmi yemedim. Muskalarmi takmadimama hersey allahtan tabi. Neyn ne kadar etkisi oldu bilmiyorum meryrm yasin fetih okudum. Gunluk meryem okumayi ihmal etmiyordum. Bide sonucumu almadan bebis icin hatime baslamistim
canım benimde sebebsiz..en kötüsümü kötünün mü iyisi bu durum bilemiyorum..tedavileri sürpriz yumurta olara görüyorum takdir eden rabbim ama vesilelerle arıyorum yavrumu bende..senin sabrının sonu çifte mutluluk olmuş hamdolsun..tebrik ederim canım..eminim suratında sebebsiz gülümsemeler vardır :)2014 eylulde asilama seruveniyle baslayan(onceki klomen kullanmalarimi saymiyorumtedavi surecimi ikinci bir asilamayla taclandirmistim kasim ayinda. Ogretmen oldugum icin yariyil tatilini degerlendirmek istemistim ama asilamadan sonra iki ay dinlenmemi.soylediler.kaldi bizim umutlar bahara derken mart ayinda tup bebek.haziranda dondurulmus oldu. Bu seferde yaz tatilini degerlendirmek istedim okuldannizin almak zor oldugu icin.bende temmuzda hastane degisriterek tekrar sifirdan tupe basladim ve ikizlerim benimle cok sukur. Sebep mi neydi. Yoktu. Tertemizdi hersey. Doktor bile.sasirmisti.demekki zamani sumdiymis. .eski doktoeuma donunce cok rahatlamistim. Adami cok seviyordum cunku transferden sonrada iki gun yatip sinra kalktim. Daha oncede yazmistim. Bu bebekler kesinlikle dua bebegim baska hcbi aciklama bulamiyorum cunku. Oncekilerden hicbir farki yoktu tedavilerimin cnku. Kafaniz rahat olsun ve bolbol dua edin arkadaslar
Valla ne yazdim ne ettim bilmiyorumm okadar heyecanliyimki elleeim titriyir. Saclalamissamda affola.
Bu arada cumanin mubarekligine cok inaniyorum. opumda cuma yapildi.Ilk sonucmda cumaydi.ilk seslerni duyusum onlari ilk gorusumde cuma oldu cok sukur
yapıp negatif görenler var moral bozmadan pazartesiyi beklicem :)yapsana kız nasıl duruyorsun yapmadan :)
canım nedendir bilmem ama ben senin için hep pozitif düşünüyorum kendini üzme sakın..hem her merkez 2 5.gün embriyosu transfer etmiyorken senin içine 2 tane melek konuldu..lütfen hisset onlara sıkıca sarıl ki onlarda annelerini bırakmasın..Buralardayım kızlar takip ediyorum sizi yazmiyorum...benim 9. Gün test yapmama izin yok pazartesi gidip merkezde yaptiracagim hem doktorla konusmam gerekebilir...kasiklarimda agri oluyor az once sag kasigim siddetli agridi sanki adet olacagim...opudan once baslayan gogus siskinligim agrim gecti...genel adet belirtimdir goguslerim siser adet olmadan da iner...umutlu olmadigim icin yazip da kımsenin moralini bozmak istemiyorum acikca...umarim herkes pozitif sonuclar görür kendimden emin degilim dileyemiyorum...
elhamdülillah yaa..inşallah pazartesi günü bizlerde bol pozitiflerle döneriz..Selam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
seni tahmin edebiliyorum canım ben nasıl olurum allah bilir kontrol ne zaman pekiCa
Canım Allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah duam o yönde bende bu sabah çok pozitif uyandım birden enerjim düştü çok çabuk yorulmaya başladım anca eve gelip haber verebildim :)
takacaksan o zaman yapmaman en güzeli canım ne kaldı ki pazartesi ye dimi :))canım benimde sebebsiz..en kötüsümü kötünün mü iyisi bu durum bilemiyorum..tedavileri sürpriz yumurta olara görüyorum takdir eden rabbim ama vesilelerle arıyorum yavrumu bende..senin sabrının sonu çifte mutluluk olmuş hamdolsun..tebrik ederim canım..eminim suratında sebebsiz gülümsemeler vardır :)
yapıp negatif görenler var moral bozmadan pazartesiyi beklicem :)
canım nedendir bilmem ama ben senin için hep pozitif düşünüyorum kendini üzme sakın..hem her merkez 2 5.gün embriyosu transfer etmiyorken senin içine 2 tane melek konuldu..lütfen hisset onlara sıkıca sarıl ki onlarda annelerini bırakmasın..
elhamdülillah yaa..inşallah pazartesi günü bizlerde bol pozitiflerle döneriz..
alın size bir dnzderya daha:) canım ben de gaza gelip dün kan verdim ama çok erken olduğunu biliyordum o yüzden pek te takmadım 6. gün senin de negatif çıkabilr üzüleceksen bebişini üzeceksen hiç alma sonucunu yaptırmadı say. paşa paşa gününde git ver kanını Rabbimden gelene şükret ben öyle yapacağımSelam arkadaşlar transferimin 6.günü 6.günde idrar testi yapıp pozitif cıkanları görünce dayanamayıp bende yaptım sonuç negatif cıktı cok üzüldüm şimdi kesin sonuç için kan testi verdim bekliyorum belki çok erken ama sonuçta test günüm 4 gün sonra eğer bebek varsa kanda cıkacağını düşündüm
canım pozitifliğin yaradı işe maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
canım yaa ne bu umutsuzluk bak bana kanda negatifi gördüm hala umudum var sen de pozitif ol dua et bol bol hayırlı sonuçlar alacağız ben inanıyorumBuralardayım kızlar takip ediyorum sizi yazmiyorum...benim 9. Gün test yapmama izin yok pazartesi gidip merkezde yaptiracagim hem doktorla konusmam gerekebilir...kasiklarimda agri oluyor az once sag kasigim siddetli agridi sanki adet olacagim...opudan once baslayan gogus siskinligim agrim gecti...genel adet belirtimdir goguslerim siser adet olmadan da iner...umutlu olmadigim icin yazip da kımsenin moralini bozmak istemiyorum acikca...umarim herkes pozitif sonuclar görür kendimden emin degilim dileyemiyorum...
aynen canım birazdan merkezi arayıp kaçta gitmem gerektiğini sorarım..yoksa sabah erkenden orda olurum :)takacaksan o zaman yapmaman en güzeli canım ne kaldı ki pazartesi ye dimi :))
kaç çıkmıştı sonuçalın size bir dnzderya daha:) canım ben de gaza gelip dün kan verdim ama çok erken olduğunu biliyordum o yüzden pek te takmadım 6. gün senin de negatif çıkabilr üzüleceksen bebişini üzeceksen hiç alma sonucunu yaptırmadı say. paşa paşa gününde git ver kanını Rabbimden gelene şükret ben öyle yapacağım
Ne kadar mutlu oldum anlatamam hayırlı olsun canım benim darısı başımıza dua et:) o kadar pozitifsin ki bayılıyorum o haline senin bencede bunun etkisi oldu gerçekten ugurlu topik olduk bu uğur bizlere de vurdun inşallah bende test yaptirmaya gidiyorum şimdiSelam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
Amin canim inşallah :) okulda gerçekten zor birde il merkezine gidiyorum ben tüm gün gitmemek gerekiyor zor olurdu birde ne kadar çok insan bilirse o kadar çok stres oluyor insandaOkla gittim gekdim stresi bile olumsuz etkiliyordu csnim. En azindan ortadan kaybolunca sorguya cekikmek bile igrenc bir duyguydu. O yuzden yaz tatili iyi bir secim. Suan hangi asamadasin bilmiyorum ama ins..pozitif sonuclari alir ikinci donem okula gitmek zorunda kalmazsin sende
hadi sende bu kervana katıl canım sonucu yazmayı unutma sakın..Ne kadar mutlu oldum anlatamam hayırlı olsun canım benim darısı başımıza dua et:) o kadar pozitifsin ki bayılıyorum o haline senin bencede bunun etkisi oldu gerçekten ugurlu topik olduk bu uğur bizlere de vurdun inşallah bende test yaptirmaya gidiyorum şimdi
amin canım..haberleşiriz tekrardan..Size diyorum kızlar ben buraya yazmayayım :)MEVANURRRR canim benim icin bu kadar pozitif düşündüğün icin tesekkur ederim allah yüzünü güldürsün ins pazartesi guzel sonuclar inizi okurum burdan ben pozitifse yazarim...kendinize iyi bakin..
testti merkez mi yapıyor canım peki aynı gün çıkıyor mu bende merkeze sorayım yaptıracağım xaman hatırlayamadım şimdi :) 60 mı çokmuş ya bizim burada en son 35 di galıba sen nerede oturuyorsun canımaynen canım birazdan merkezi arayıp kaçta gitmem gerektiğini sorarım..yoksa sabah erkenden orda olurum :)
sağlık ocaklarında ertesi gün veriliyor beklemek istemem..hazır gebelik testi verilen ücrete dahilken faydalanalımbir test 60 tl olur mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?