2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

canım çok sevindim ya bizde seni merak ediyorduk hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inş.

ne kadar güzel yazmışsın valla çok duygulandım dua olarak neleri okudun canım yasin ve meryem suresini mi okudun
Canim yapmadigim sey kalmadi bu ay. Hacilara hocalara bile gittim okunmusbsular mi icmedim. Okunmus hurmalarmi yemedim. Muskalarmi takmadim ama hersey allahtan tabi. Neyn ne kadar etkisi oldu bilmiyorum meryrm yasin fetih okudum. Gunluk meryem okumayi ihmal etmiyordum. Bide sonucumu almadan bebis icin hatime baslamistim

Canim cooook sevindim tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah, degerlerin de kat kat artsin

Canim hassas testle mi yaptin? Kanda cikmasa da uzulme, her bunye ayni degil bir anda yukselebilir...

Ca
canım çok sevindim ya bizde seni merak ediyorduk hadi gözün aydın canım allah tamamına erdirsin inş.

Canım Allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah duam o yönde bende bu sabah çok pozitif uyandım birden enerjim düştü çok çabuk yorulmaya başladım anca eve gelip haber verebildim :)

Canim cooook sevindim tebrik ederim, Allah tamamina erdirsin insallah, degerlerin de kat kat artsin

Canım benim çok teşekkür ederim amin cümlemizin inşallah allah burda bulununan bütün tedavi gören arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkartmasın herkes pozitifleri görsün inşallah canım :)

allah kabul etsin canım yer gök duayla tabi ki darısı başımıza inş.

canım benimde sebebsiz..en kötüsümü kötünün mü iyisi bu durum bilemiyorum..tedavileri sürpriz yumurta olara görüyorum takdir eden rabbim ama vesilelerle arıyorum yavrumu bende..senin sabrının sonu çifte mutluluk olmuş hamdolsun..tebrik ederim canım..eminim suratında sebebsiz gülümsemeler vardır :)

yapsana kız nasıl duruyorsun yapmadan :)
yapıp negatif görenler var moral bozmadan pazartesiyi beklicem :)
canım nedendir bilmem ama ben senin için hep pozitif düşünüyorum kendini üzme sakın..hem her merkez 2 5.gün embriyosu transfer etmiyorken senin içine 2 tane melek konuldu..lütfen hisset onlara sıkıca sarıl ki onlarda annelerini bırakmasın..
elhamdülillah yaa..inşallah pazartesi günü bizlerde bol pozitiflerle döneriz..

Ca

Canım Allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallah duam o yönde bende bu sabah çok pozitif uyandım birden enerjim düştü çok çabuk yorulmaya başladım anca eve gelip haber verebildim :)
seni tahmin edebiliyorum canım ben nasıl olurum allah bilir kontrol ne zaman peki

takacaksan o zaman yapmaman en güzeli canım ne kaldı ki pazartesi ye dimi :))

alın size bir dnzderya daha:) canım ben de gaza gelip dün kan verdim ama çok erken olduğunu biliyordum o yüzden pek te takmadım 6. gün senin de negatif çıkabilr üzüleceksen bebişini üzeceksen hiç alma sonucunu yaptırmadı say. paşa paşa gününde git ver kanını Rabbimden gelene şükret ben öyle yapacağım

canım pozitifliğin yaradı işe maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım yaa ne bu umutsuzluk bak bana kanda negatifi gördüm hala umudum var sen de pozitif ol dua et bol bol hayırlı sonuçlar alacağız ben inanıyorum

takacaksan o zaman yapmaman en güzeli canım ne kaldı ki pazartesi ye dimi :))
aynen canım birazdan merkezi arayıp kaçta gitmem gerektiğini sorarım..yoksa sabah erkenden orda olurum :)
sağlık ocaklarında ertesi gün veriliyor beklemek istemem..hazır gebelik testi verilen ücrete dahilken faydalanalım bir test 60 tl olur mu yaa

kaç çıkmıştı sonuç

Ne kadar mutlu oldum anlatamam hayırlı olsun canım benim darısı başımıza dua et:) o kadar pozitifsin ki bayılıyorum o haline senin bencede bunun etkisi oldu gerçekten ugurlu topik olduk bu uğur bizlere de vurdun inşallah bende test yaptirmaya gidiyorum şimdi

Size diyorum kızlar ben buraya yazmayayım :) MEVANURRRR canim benim icin bu kadar pozitif düşündüğün icin tesekkur ederim allah yüzünü güldürsün ins pazartesi guzel sonuclar inizi okurum burdan ben pozitifse yazarim...kendinize iyi bakin..

Amin canim inşallah :) okulda gerçekten zor birde il merkezine gidiyorum ben tüm gün gitmemek gerekiyor zor olurdu birde ne kadar çok insan bilirse o kadar çok stres oluyor insanda

hadi sende bu kervana katıl canım sonucu yazmayı unutma sakın..

amin canım..haberleşiriz tekrardan..

testti merkez mi yapıyor canım peki aynı gün çıkıyor mu bende merkeze sorayım yaptıracağım xaman hatırlayamadım şimdi :) 60 mı çokmuş ya bizim burada en son 35 di galıba sen nerede oturuyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…