- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.141
İnşallah içim içime sığmıyor bakalım nolcak dua edin olur mu nasip neyse hayırlı neyse o olsunhadi sende bu kervana katıl canım sonucu yazmayı unutma sakın..
amin canım..haberleşiriz tekrardan..
hadi senden de güzel haberleri bekliyoruz canım ne zaman vereceksin kanını ve ne zaman çıkacak inş. :)Ne kadar mutlu oldum anlatamam hayırlı olsun canım benim darısı başımıza dua et:) o kadar pozitifsin ki bayılıyorum o haline senin bencede bunun etkisi oldu gerçekten ugurlu topik olduk bu uğur bizlere de vurdun inşallah bende test yaptirmaya gidiyorum şimdi
PembeHelvam canim naptin tekrarladin mi testi merak ettimm
Alice in Wonderland ben demiştim bu pozitifliğin ve rahatlığınla olur diye. Darısı bize inşallah Tekrar tekrar hayırlı olsun. Doktor rahimde sıvı oluşmuş iğnelerin yan etkisi olarak, transferi o yüzden diğer ay yapabiliriz geçmezse dediğinde moralim çok bozulmuştu. Sonra sen aklıma geldin. Hangisinde pozitifi göreceksem o ay olsun dedim ve üzülmeyi bıraktım. Hastanedeki embryoşlara pozitif enerji gönderiyorum artık duanda unutma lütfennn.
canım pozitifliğin yaradı işe maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne kadar mutlu oldum anlatamam hayırlı olsun canım benim darısı başımıza dua et:) o kadar pozitifsin ki bayılıyorum o haline senin bencede bunun etkisi oldu gerçekten ugurlu topik olduk bu uğur bizlere de vurdun inşallah bende test yaptirmaya gidiyorum şimdi
Hahaaa :)))Ben doktum her yere ya bi de Allah'tan altimda bebeklerin alt acma bezi gibi bir sey vardi da her yer islanmadi, boyle bir rezillik olamaz
1,2 den küçük negatif dedi direk telefonda öğrendim zaten canım ben testi 15 tl ye yaptırdım 1 saatte veriyorlar sonucu pazartesi kendi merkezimde yaptırırımkaç çıkmıştı sonuç
seni tahmin edebiliyorum canım ben nasıl olurum allah bilir kontrol ne zaman peki
Ama 6. Günde de yapılmaz kicanım kaçırdın galiba ben akşam bi çılgınlık yapıp kan verdim sonuç tabi ki negatif 6. günümdü çünkü şimdi bu korkuyla pazartesiyi beklemeye karar verdim
Oleyyyyyy çok sevindimmmmm allah tamamına erdirsinSelam bayanlar tahlil yaptırdım sonucum beta hcg 112 çıktı mutluluktan ağlamamak elde değil 2gun sonra tekrar tahlil yaptırıcam rabbim isteyen herkese olumlu sonuçlarla karşılaştırsın sadece pozitif olun kendinizi düşünün bu süreçte uzuntuden uzak durun strest yapmayın mümkün olduğunca tedavinizi başkalarıyla paylaşmayın sizi üzen insanlarla görüşmeyin kendinizi şımartın :)
hadi hayırlısı :)))MEVANURRRR
Aminnnn canım inşallah pozitiflerle geleceksiniz buraya :)
ecrin87 2gun sonra tekrar kan vericem canım ondan sonra kontrole çağırırlar tatlım :)
kaç tane transfer edilmişti sana canım? dondurulmuşlar kalmış mıydı?Canııım darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hep sen hep pozitif ol pozitif düşün Allah öyle güzel ödüllendiriyor ki isyan edersek herşey ters tepebilir Allah muhafaza herşey bizim için demek aklına ben geldim ne mutlu ki sizlere bir katkım olmuş moral çok önemli arkadaşım ye,iç,eğlen yeterki negatif enerjiden uzak dur :)
canım merkeze paket fiyat ödedik 1 tane gebelik testide dahil 2 saate de sonuç belli oluyormuş..testti merkez mi yapıyor canım peki aynı gün çıkıyor mu bende merkeze sorayım yaptıracağım xaman hatırlayamadım şimdi :) 60 mı çokmuş ya bizim burada en son 35 di galıba sen nerede oturuyorsun canım
dualarım seninle canım..hadi bizi tekrar şenlendir canım :)İnşallah içim içime sığmıyor bakalım nolcak dua edin olur mu nasip neyse hayırlı neyse o olsun
pazartesi pozitif gelirsin inşallah canım..:) merkezinde yaptır sende..1,2 den küçük negatif dedi direk telefonda öğrendim zaten canım ben testi 15 tl ye yaptırdım 1 saatte veriyorlar sonucu pazartesi kendi merkezimde yaptırırım
MEVANURRRR
Aminnnn canım inşallah pozitiflerle geleceksiniz buraya :)
ecrin87 2gun sonra tekrar kan vericem canım ondan sonra kontrole çağırırlar tatlım :)
:d :dAmin canim. Ben ne sikintilar cektim biliyorum insallah allahim herkese hayirli sonuclar veriem negatif sonuc alanlarada kendiligindej versin insm tedaviye gerek kalamadan.
Esim bule diyorki bugnhareketlerin konusman herseyin bormale dondu.artik insan gibi davraniyorsun dicekti nwlerdeyse dusunokadar etkileniyordum tedavulerden
allah tamamına erdirsin canım maşallahKizlaaarrrrr ikizlerim olacakmissss. Doktoordaydim ogleden once iki kese iki minnak ve iki tane gumbur gumbur atan minik kalp. Allahom saglikla kucagimixa versin. Herkese nasip etsin insallah. Osesi duyup duygulanmamak elde degil. Allahim ins.hepinizden teker teker hayirli haberleri alip sevindirsin bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?