2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

hadi senden de güzel haberleri bekliyoruz canım ne zaman vereceksin kanını ve ne zaman çıkacak inş. :)

Alice in Wonderland ben demiştim bu pozitifliğin ve rahatlığınla olur diye. Darısı bize inşallah Tekrar tekrar hayırlı olsun. Doktor rahimde sıvı oluşmuş iğnelerin yan etkisi olarak, transferi o yüzden diğer ay yapabiliriz geçmezse dediğinde moralim çok bozulmuştu. Sonra sen aklıma geldin. Hangisinde pozitifi göreceksem o ay olsun dedim ve üzülmeyi bıraktım. Hastanedeki embryoşlara pozitif enerji gönderiyorum artık duanda unutma lütfennn.

Canııım darısı sana ve tüm bekleyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hep sen hep pozitif ol pozitif düşün Allah öyle güzel ödüllendiriyor ki isyan edersek herşey ters tepebilir Allah muhafaza herşey bizim için demek aklına ben geldim ne mutlu ki sizlere bir katkım olmuş moral çok önemli arkadaşım ye,iç,eğlen yeterki negatif enerjiden uzak dur :)

Tatlım çok teşekkür ederim papatyam ne mutlu bana ki pozitiflğim sizlere de yansımış allahın sana ve diğer arkadaşlarıma da bu mutluluğu yaşatsın rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip eylesin kan verirken rahat ol oldu bu iş de allahın izniyle de yada yureğinden ne geçiyorsa onu mırıldan yeter :) hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)

Arkadaşlar test gününüzden once lütfen test yapıp canınızı sıkmayın gününüzü bekleyin erken yaptığınız tahlil negatif gözükür bu sefer üzüntünüzden bebeğiniz rahatsız olur pozitife dönüşecek olan bebeğinizin sağlığını düşünün lütfen

Oleyyyyyy çok sevindimmmmm allah tamamına erdirsin

kaç tane transfer edilmişti sana canım? dondurulmuşlar kalmış mıydı?

canım merkeze paket fiyat ödedik 1 tane gebelik testide dahil 2 saate de sonuç belli oluyormuş..

İnşallah içim içime sığmıyor bakalım nolcak dua edin olur mu nasip neyse hayırlı neyse o olsun
dualarım seninle canım..hadi bizi tekrar şenlendir canım :)

1,2 den küçük negatif dedi direk telefonda öğrendim zaten canım ben testi 15 tl ye yaptırdım 1 saatte veriyorlar sonucu pazartesi kendi merkezimde yaptırırım
pazartesi pozitif gelirsin inşallah canım..:) merkezinde yaptır sende..

MEVANURRRR

Aminnnn canım inşallah pozitiflerle geleceksiniz buraya :)

ecrin87 2gun sonra tekrar kan vericem canım ondan sonra kontrole çağırırlar tatlım :)

inşallah canım inşallah..

:d :d

allah tamamına erdirsin canım maşallah
bu arada kaç gün dinlendin normal hayatına döndünmü transferden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…