- 27 Kasım 2014
- 367
- 468
- 303
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.221
Ole valla canimmm ama birini alacaklarini soluolar3 mü amanınnn :))))
Donmus 2 tane canimm benim doktorum suleyman tosun fulyadaa ama acibadem hastanesinde yapiyorlar butun islemleriniwoow üç tane de mi koyuyorlar? Donmuş kaç tane kalmıştı? Bir de hangi hastane?
Yok canimm benim.ole asiri kanamam olmadi zatenn kahverengi lekelenmem oldu 2 gunn doktor cogul gebelikten dedi benimm 3.gun embriyosu 10.gun 202 11.gun 375 13.gun iste 875 cikti sonucum.canm senin degerlerin nasildiiProluton denilen igneyi kullaniyirmusun canim.kanamalarida engelliyor diye biliyirum. Dusuk olmasin diyede veeiuorlar. Ben her pazartesi yaptriyorum ondan . Ne kadar devam etcez bilmiyorum. Bugun yine yazilar 3tane. Degerlerin kactiki ucude tutmus diyorlar yav. Saglikli olsunlarda insallah tek cift hic gozum yoktu
Senin daha baya erken ama canim yam ben 7agustosta vermistim ilk kani. 20gun gecti bak. Ama kese bebek kalp atisi hepsini gorduk duyduk cok sukur
11.gun 318Yok canimm benim.ole asiri kanamam olmadi zatenn kahverengi lekelenmem oldu 2 gunn doktor cogul gebelikten dedi benimm 3.gun embriyosu 10.gun 202 11.gun 375 13.gun iste 875 cikti sonucum.canm senin degerlerin nasildii
ben de mi üç koy desemDonmus 2 tane canimm benim doktorum suleyman tosun fulyadaa ama acibadem hastanesinde yapiyorlar butun islemlerini
oh ne güzel haber. darısı başımaaa. tebriklerKızlarrrrr hamileyimmmmm mm.degerim: 212 ,
Allahım isteyen herkese yaşatsin bizlerinde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah o kadar garip halleedeyim ki kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum
niye alacaklarmış. üçüz doğuran bir sürü insan var. şimdiden alıcaz niye diyorOle valla canimmm ama birini alacaklarini soluolar
Maşallah maşallah çoğalıyoruz Rabbimé şükürler olsun hayırlı olsunKızlarrrrr hamileyimmmmm mm.degerim: 212 ,
Allahım isteyen herkese yaşatsin bizlerinde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah o kadar garip halleedeyim ki kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum
Cok sevindim gerçekten allah kucagina almayi da nasip etsin...tebriklerKızlarrrrr hamileyimmmmm mm.degerim: 212 ,
Kızlarrrrr hamileyimmmmm mm.degerim: 212 ,
Bende hamile olursam bebeğim le 2 gün olacak aramda :)Transfer gününe göre doğum günümle doğumum aynı güne denk geliyor rabbim nasip ederse
Tahlil verdinmiBende hamile olursam bebeğim le 2 gün olacak aramda :)
Amin canim darısı başına inşallah pozitif düşün pozitif olsunoh ne güzel haber. darısı başımaaa. tebriklerduanda unutma...
Aslında var mı ilaçlardan mi hiç bilmiyorum canim hep burda da demistim akıntım kasik ağrım var bir de adet olcakmışım gibi hissediyorum 2 gündür mesela herkeste olan göğüs ağrısı olmadı bende hiç birde kokuya hassasım o kdarcikAyy canım benim tebrik ederim çok sevindim canım. .varmı farklılık belirti filan
Tesekkürler canım :) daha da çoğalalım inşallahMaşallah maşallah çoğalıyoruz Rabbimé şükürler olsun hayırlı olsun
Canım tebrik ederim ne güzel haber buKızlarrrrr hamileyimmmmm mm.degerim: 212 ,
Canım senin de pozitif olcak ınsallajh ben inanıyorum iki gündür resmen adet ağrısı çekiyorum tüm umudum gitmişti bak pozitif inşallah tabi allâhim inşallah devamını da nasip ederCok sevindim gerçekten allah kucagina almayi da nasip etsin...tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?