- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.241
Ayyy almasınlarrrr kalabalık aile olursunuz ne güzel :)Ole valla canimmm ama birini alacaklarini soluolar
Cevap için sagol canımSanirm ageim olmasin diye canim . O can havliyle sormak hic aklima gelmediki.simdide cok sukur guzel haberi aldigimiz icin hatice degil netice odakli yasiyoeum acikcasi
Teşekkür ederim canım insalalh darısı herkesin başına :) burası gerçekten ugurlu topik olduCanım tebrik ederim ne güzel haber bu))
Ne kadar güzel ya çok duygulandım darısı Başımıza inşKızlar test yapacak arkadaşlar test günü sakin olmaya çalışın biraz zor oluyor ama kan alan hemşirem benim ağladığımı görünce strestten kızdı içinde bir can var sakin olman lazım en hassas dönemi şuan bebeğinin dedi sıkıntı yapma dedi pozitif enerjiyle gittim resmen halay çekicektim giderken tahlile o kan alınan koltuğa bir oturdum strestten öldüm dirildim birde kan verirken öyle çok dua ettim ki içimdeysen sağlıkla gel içimde değilsen bir daha ki sefere gel anneciğim dedim 1.5 saat sonra tahlil sonucunuz çıkar dedi hemşirem saolsun laboratuvara hemen götürmüş kan örneğimi bizde eşim annem ben cafede oturup vakitin gelmesini bekliyorduk saat 13:30 da almam gereken tahlili dayanamayıp yarım saat önceden koşa koşa almaya gittik annem benden önce davrandı tahlil sonucumu öğrenmiş küçük anne diye seslendi bana eşimle ben şok geçiriyoruz hastalar bize bakıp ben mutluluktan başladım ağlamaya bir kaç hasta tebrik etti yani diyeceğim o ki inşallah herkes mutlu haberler alır çok ama çok güzel bir duygu bebişimle konuşup karnımı okşuyorum yatarken de ninni dinleticem ona :)))
Ohhh yaaaa üst üste geliyor güzel haberler :)) tebriklerrrKızlarrrrr hamileyimmmmm mm.degerim: 212 ,
Allahım isteyen herkese yaşatsin bizlerinde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah o kadar garip halleedeyim ki kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum
Evet ya uğurlu topik oldu ama topiği açan arkadaş yok çok merak ediyorum ne durumda be yaptı diyeTeşekkür ederim canım insalalh darısı herkesin başına :) burası gerçekten ugurlu topik oldu
Canim benim cok sagol ins...senin de bi sıkıntın olmayacak ins alacaksin bebeğini kucağına...Canım senin de pozitif olcak ınsallajh ben inanıyorum iki gündür resmen adet ağrısı çekiyorum tüm umudum gitmişti bak pozitif inşallah tabi allâhim inşallah devamını da nasip eder
Sagol canim Sen de kan testini yaptır bak 11. Günde 212 çıktı seninde çıkardu bugün :)Ohhh yaaaa üst üste geliyor güzel haberler :)) tebriklerrr
İnşallah canim beraber alcaz bebislerin kucagimizaCanim benim cok sagol ins...senin de bi sıkıntın olmayacak ins alacaksin bebeğini kucağına...
İnşallah o da hayırlı haberler verir bize ben tanımıyorum ama bende merak ediyorumEvet ya uğurlu topik oldu ama topiği açan arkadaş yok çok merak ediyorum ne durumda be yaptı diye
Gozun aydin canim hyirli olsunnKızlarrrrr hamileyimmmmm mm.degerim: 212 ,
Allahım isteyen herkese yaşatsin bizlerinde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah o kadar garip halleedeyim ki kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum
Walla bilmem ki canimm acibademinn laboratuarini kullanio bizim doktorlar ama dra kalmis bisi galiba biben de mi üç koy desembursa acıbademdeyim ben.
Benim.kilom war canimm ucuzler gwlismez diyolar ikizin bile riskli oldugunu soluolarniye alacaklarmış. üçüz doğuran bir sürü insan var. şimdiden alıcaz niye diyor
Bende hic istemiyorumm ama cok riskli doyo doktorr canim yaa ama daha belli deil zatenbelkide 2 tanedir hic gerek kalmazz belkide sadece bir tanedirrAyyy almasınlarrrr kalabalık aile olursunuz ne güzel :)
Sabah şu gebelik testini yapayımda :)Sagol canim Sen de kan testini yaptır bak 11. Günde 212 çıktı seninde çıkardu bugün :)
Tesekkürler canım :)Gozun aydin canim hyirli olsunn
Sabah uyanır uyanmaz bakcam hayırlı haberlerini görcez inşallah :)Sabah şu gebelik testini yapayımda :)
Dediğini yaptım canım pozitif gittim pozitif geldim :) her topiği lazımsin bence canımcimTatlım çok teşekkür ederim papatyam ne mutlu bana ki pozitiflğim sizlere de yansımış allahın sana ve diğer arkadaşlarıma da bu mutluluğu yaşatsın rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip eylesin kan verirken rahat ol oldu bu iş de allahın izniyle de yada yureğinden ne geçiyorsa onu mırıldan yeter :) hayırlı haberlerini bekliyoruz canım :)
Sabah uyanır uyanmaz bakcam hayırlı haberlerini görcez inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?