2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kızlarrrrr hamileyimmmmm mm. degerim: 212 ,
Allahım isteyen herkese yaşatsin bizlerinde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah o kadar garip halleedeyim ki kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum
Allah im bu mübarek cuma hürmetine dualarimizi kabul eyle Tebrikler arkadaşım darısı test bekleyen arkadaslara ve bana

Kısmet olursa p.tesi vericem
Canim bende evde ebru Şallı yla yaptım bayagi faydası oldu ama göbek kasları yla alakali olunca Dr birakmami söyledi. .Bu konuda yardım alırım insallah

Ooh ohhh maşallah hayirli ugurlu olsun taze annecikler darisi bizim basimiza
Allah im bu mübarek cuma hürmetine dualarimizi kabul eyle Tebrikler arkadaşım darısı test bekleyen arkadaslara ve bana
Amin kızlarrrrr darısı bekleyen herkesin başına güzel haberlerini Zi bekliyoruz
Burdan mayıs anneleri diye topik açıp hepimiz oraya geccez insallah

Hocam bişey sormak istiyorum ya seni bulmuşken bende pko var ve göbekle kalça basen sorunum var tedavim önümüzdeki aya kaldı 1 ayda biraz eritsem çok iyi olacak ne yapmam Lazım

Kalp atışlarını da duyalim nisan mayıs anneleri diye açalım topik insallsh burdaki herkes oraya transfer olacak inşallah amin
Amin canim inşallah hepimiz kese kızı görür atışı duyarız arkadaşlarım 9 ay bir korku bir heyecan oluyor derlerdi doğru allahım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin insallaj

Amin canim inşallah hepimiz kese kızı görür atışı duyarız arkadaşlarım 9 ay bir korku bir heyecan oluyor derlerdi doğru allahım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin insallaj
Amin inşallah ben hala inanmıyorum hamile olduğuma şükürler olsun rabbim mucizesini gönderdi kalp atışınida duyarım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…