- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi _oceanshine_
-
- #6.261
sizleri görünce insana doğal olarak bir pozitiflik geliyor zaten.Dediğini yaptım canım pozitif gittim pozitif geldim :) her topiği lazımsin bence canımcim
Tamam tamam olsunda bir tane olsun :))Bende hic istemiyorumm ama cok riskli doyo doktorr canim yaa ama daha belli deil zatenbelkide 2 tanedir hic gerek kalmazz belkide sadece bir tanedirr
Benim 3. Gün donduruldu transfer zamanı hepsi çözüldü 5. Güne gittiler sonra yine donduruldu.Demekki oluyor.Kislar bisey sorucam 5.gun embriyosu dondurma oluyormu ben 3. Gun duydum 5. Gunde donabiliyormu
Benim iki tane 5. Gün dondurulmuş embriyom var,yani oluyorKislar bisey sorucam 5.gun embriyosu dondurma oluyormu ben 3. Gun duydum 5. Gunde donabiliyormu
Allah im bu mübarek cuma hürmetine dualarimizi kabul eyle Tebrikler arkadaşım darısı test bekleyen arkadaslara ve banaKızlarrrrr hamileyimmmmm mm.degerim: 212 ,
Allahım isteyen herkese yaşatsin bizlerinde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah o kadar garip halleedeyim ki kızlar bi ağlıyorum bi gülüyorum
Kısmet olursa p.tesi vericemTahlil verdinmi
Canim bende evde ebru Şallı yla yaptım bayagi faydası oldu ama göbek kasları yla alakali olunca Dr birakmami söyledi. .Bu konuda yardım alırım insallahKızlarrrr bu arada ben spor hocasıyım ve lütfen eğer problemli bir hamilelik değilse mutlaka 3.aydan itibaren hamile pilatesi ya da hamile yogasına başlayın.Ben tüp bebekle hamile kalan kişileri bile çalıştırdım çok faydasını görürsünüz.
Tabiki karın egzersizleri olmaz zaten o yüzden kesinlikle uzmanından alınmalıKısmet olursa p.tesi vericem
Canim bende evde ebru Şallı yla yaptım bayagi faydası oldu ama göbek kasları yla alakali olunca Dr birakmami söyledi. .Bu konuda yardım alırım insallah
Ooh ohhh maşallahhayirli ugurlu olsun taze annecikler darisi bizim basimiza
Amin kızlarrrrr darısı bekleyen herkesin başınaAllah im bu mübarek cuma hürmetine dualarimizi kabul eyle Tebrikler arkadaşım darısı test bekleyen arkadaslara ve bana
Kalp atışlarını da duyalim nisan mayıs anneleri diye açalım topik insallsh burdaki herkes oraya transfer olacak inşallah aminAmin kızlarrrrr darısı bekleyen herkesin başınagüzel haberlerini Zi bekliyoruz
Burdan mayıs anneleri diye topik açıp hepimiz oraya geccez insallah
Hocam bişey sormak istiyorum ya seni bulmuşken bende pko var ve göbekle kalça basen sorunum var tedavim önümüzdeki aya kaldı 1 ayda biraz eritsem çok iyi olacak ne yapmam LazımKızlarrrr bu arada ben spor hocasıyım ve lütfen eğer problemli bir hamilelik değilse mutlaka 3.aydan itibaren hamile pilatesi ya da hamile yogasına başlayın.Ben tüp bebekle hamile kalan kişileri bile çalıştırdım çok faydasını görürsünüz.
Amin canim inşallah hepimiz kese kızı görür atışı duyarız arkadaşlarım 9 ay bir korku bir heyecan oluyor derlerdi doğru allahım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin insallajKalp atışlarını da duyalim nisan mayıs anneleri diye açalım topik insallsh burdaki herkes oraya transfer olacak inşallah amin
Canim coook sevindim insallah katlana katlana artsin degerlerinAmin kızlarrrrr darısı bekleyen herkesin başınagüzel haberlerini Zi bekliyoruz
Burdan mayıs anneleri diye topik açıp hepimiz oraya geccez insallah
Amin inşallah ben hala inanmıyorum hamile olduğuma şükürler olsun rabbim mucizesini gönderdi kalp atışınida duyarım inşallahAmin canim inşallah hepimiz kese kızı görür atışı duyarız arkadaşlarım 9 ay bir korku bir heyecan oluyor derlerdi doğru allahım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin insallaj
İnşallah canim hepimizin değerleri artsin keseler gorunsun kalpler atsın inşallah doğum çantaları olsun tek derdimisCanim coook sevindim insallah katlana katlana artsin degerlerin
İnsqllah Canim az kalmış senin duymaya hadi sen duy önce bizde arkadan gelelim insalalhAmin inşallah ben hala inanmıyorum hamile olduğuma şükürler olsun rabbim mucizesini gönderdi kalp atışınida duyarım inşallah
İnşallahİnsqllah Canim az kalmış senin duymaya hadi sen duy önce bizde arkadan gelelim insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?